1. Palun lülitage Itaalia lipu oma foorum (ma ei leidnud seda) - praegu kasutajad, kes muutis keel ei saa pöörduda tagasi algse keele. Nagu ma kirjutasin sisu niidid mida ma ei suutnud näha, enne kui ma nägin, et ma pean registreerima oli ainult üks lause kõikidel juhtudel. Sellest ei ole, mida mina isiklikult eeldada nagu keskmine pikkus sisu. Taas see teeb leheküljed tundub väga sarnased, kuna vahe lühikesed niidid on vaid üks lause - ülejäänud on kujundus, mis on sama. Ma ei tea, kuidas te nii kindel, et ta on midagi pistmist käesolevas asjas. Kui sa tead midagi mida me ei palun lihtsalt jagada seda nii me teid aidata kiiremini. Kas sa tead, miks see e-posti saatis?

2. Ma ei sõlm, mis on kooliprogrammi lastele oma riigis, kuid ma loodan, et see on väga kasulik neile teada, et palun registreeru mod pärast 3 külastust on midagi pistmist robotid, sest need lähevad läbi.
Palun keskenduda küsimus. Ja anna vajalik vastus - ma ei teadnud, mis mod sa kasutad ja ma isegi ei küsi, sest see pole minu jaoks oluline - oluline oli see boot ohutu. Kui oled 100% kindel, et see on ohutu siis hästi. Igaks juhuks teil on olnud mingeid kahtlusi saate näha, kuidas näeb Google foorum Webmaster Tools.

Pange tähele, et Google saapad ei rünnata kõik saidid - Google ei kahjusta saitidele. Soovitame kasutada vahemälu enam lubatud aja, sest see on parem tulemuslikkus. Ka siis, kui tunned, et see kindlasti ainus põhjus on mitmeid tõlkimise lehel - vabalt keelata mõned neist ja võimaldavad tal uuesti ükshaaval aeg-ajalt. Ikka palun kaaluda, et teie litsents on aktiivne 6 kuu jooksul ja sul on selle e-posti nüüd. On raske uskuda, et 6 kuud Google ei näinud neid sidemeid - tegelikult paljud neist olete juba indekseeritud. Nii et ma ei ole kindel, et see on põhjus email mis sul. Isegi kui see on siis võiksid kaaluda kõik andmed, mis anti teile pärast analüüsida neid sidemeid.

Ma ei tea mida te mõtlete tõhus niidid.

Samuti palun, et me töötame selles küsimuses - on sul tulemused meie analüüsida. Ja palun hoidke koos öelda, mida Google arvab - sest see on teile, kes leiab, et Google leida ei ole õige. Meil on palju foorumeid, mis pole absoluutselt mingit probleemi Google ja on kõigi keelte sisse lülitatud. Ja see ei ole tõsi, et sisu ei ole füüsiliselt olemas, palun ärge öelge, mida me saame väita, sest midagi ... Sisu on olemas igaühe jaoks, kes külastab seda ja see füüsiliselt olemas andmebaas originaal ja vahemälu tõlgitud kujul. See ei ole maailma loterii - see on tõlge seda ei juhtuks, kui sisu ei ole. Ja midagi on petmine siin - lugege Google TOS - see on Google, kes väidab, et tõlge võib olla vahemälus max 15 päeva. See on kõik OK Google puhul lehekülgede automaatse tõlked - see on Google, kes tegid selle tõlke

Samuti ei ole kliendil võimalik öelda, et mis tahes sisu, mis on striimitakse teda staatilise faili või mitte. Tegelikult selle päeva peaaegu midagi on staatiline nüüd. In vBulletin puudub seisukoht hangud Staatilise HTML struktuur - kõik baasi andmeid andmebaasi (keeled, mallid, stiilid). Mul pole aimugi, milline on teie teadmisi klient-server arhitektuur õhuke klient, kuid pidage meeles, et sisu on olemas, kui link vastuseid. Telling, et Google leiab, et see petmine, sest see ei eksisteeri pole midagi pistmist tegelikkusega.

Samuti palun, et saad iga hetk kasutada vBET SEO linke ja on / en / asemel language = - see konfiguratsioon on lihtsalt sinust ja vBET toetab seda ilma vBSEO.

Umbes tähele, mis sa andsid - nagu ma kirjutasin, kui tunned end avastanud tegelik põhjus oma teema siis on lahendus. Ikka palun leiavad, et see on mingi üldine vastus, ilma et isegi kontrollida, mis juhtub. Ma ei loe seda:
1 - te olete sama hulga linke poolaastas.
2 - Google mail ise ütleb:
"Googlebot võib asjatult olla indekseerimise suur hulk erinevat URL käsk sama või sarnase sisugaVõi indekseerimise saidi osi, mis ei ole mõeldud indekseeritakse Googlebot. "

Nii et jälle siis võiksid kaaluda meie nõuanded ja analüüsida tulemusi. Kui tunned, et see on alles küsimus tõlgete arvu, kuhu on sisse lülitatud - siis sa tead lahendus.

Kas ikka on vaja meie abi / nõu selles küsimuses?