Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: Seal peaks olema võimalus kasutajal lülitada vaatamise automaatne tõlked

Junior Member

Default Seal peaks olema võimalus kasutajal lülitada vaatamise automaatne tõlked

Pealkiri on piisavalt selge.

Ma saan väga suur foorum, ja mul on palju kasutajaid, et on võimalik lugeda mitu langs. kellel ei ole probleeme, nad tahavad olla võimalik näha originaalteksti, ilma tõlke-, ja ei ole vaja nuppu alla ta.

See on peamiselt neile seoses peaministri, ei ole tõesti niidid ise.

Kuid kahjuks saab ainult kontrollida seda kaudu kogu pardal, oleks tore kui kasutaja saaks ise otsustada via Kasutaja kontrollpaneel, kuidas ta tahab, et näha oma peaministri kuvatakse jne

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Arvad, et see tuleb lihtsalt sisse / välja iga kasutaja või määrata, milliseid keeli ei tohiks automaatselt tõlgitud?

Ka siis, kui globaalne lahendus, OK, siis seda saab teha redigeerides malli nii algtekst oleks nähtav ilma klõpsates.

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Arvad, et see tuleb lihtsalt sisse / välja iga kasutaja või määrata, milliseid keeli ei tohiks automaatselt tõlgitud?

Ka siis, kui globaalne lahendus, OK, siis seda saab teha redigeerides malli nii algtekst oleks nähtav ilma klõpsates.
    Ma ei usu, globaalne lahendus oleks OK.

Kuid kasutaja peab olema võimalik kontrollida, kas ta tahab näha automaatne tõlked või mitte.

Ma arvan, et sisse ja välja on hea, mitte iga Lang. (Mis tundub keeruline minu jaoks)

Aga saadaval seadmine Kasutaja kontrollpaneel oma profiilis.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •