Töötab hästi
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Viimati muutis tomee123; 21-11-09 juures 22:14.
Üks vihje - nagu mina seda näen pärast klõpsates registreerimine nupp see ei too teile registreerimisvormi (url register.php?do=register), Kuid ainult seade mail (register.php?do=vMail).
Sel hetkel ma ei tea, see tekitab küsimus, kuid me lihtsalt seda kontrollida. Kui saate palun muutke korraks oma konfiguratsiooni nii, klõpsates registreerimine nupp genereerida kogu registreerimise vormi. Samuti palun ütle mulle, kuidas seadistada vBulletin on käitumise sinu forum - ma katsun seda meie katsed foorumites.
OK. Ma olen ikka otsin. Üks vihje - äkki on mingi küsimus Ümbersuunamisi (kui 301 ümbersuunamine juhtub, siis on see kadunud teavet lepingu forum tingimused). Ma kirjutan robot paar minutit, et ma näed ei midagi sellist juhtub. Ole rahulik - leiame lahenduse, mis![]()
OK - ma tean ka põhjust. On, mida ma arvasin - te olete ümbersuunamist, sest vorm URL jääb ilma keele parameetrit. Sellepärast ümbersuunamine juhtub. Ma imestan, miks URL kujul ei muudetud (tuleb) - I uurib seda just praegu![]()
Kas kasutate mõne mod mis muudab URL kujul? Ma otsin mod koodi oma html kood ja meie foorum html koodi. See peaks töötama. Nii et parem uurimise mul on vaja juurdepääsu oma foorum. Palun PM mulle ligipääs oma FTP (ilmselt ma ei pea Admin CP).