Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Aidake mind

Junior Member

Thumbs up Aidake mind

1) Set "märkide arv enne pakkematerjali käärimist Text" 0 ", kus ma saan seda seadet?

2) Kuidas ma tean, mu foorum on utf-8 charactersets kui ma näen at HTML Character Set näidata number ISO-8859-1

3) kuidas ma leian seda määrangut Set characterset väärtus väiketähti?

Banned

Tere

1)
    Nagu on kirjeldatud do-not-upload -> ReadMe.html fail:
    Kõiki konfiguratsioone kõrval characterset on tehtud Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings -
    Leiad selle valiku Thread Display Options (showthread) osa
    Teatis: Vastavalt teie teine küsimus tundub, et teie foorum peab olema UTF-8 formaati, nii et pidage meeles, et see samm on vajalik ainult mitte UTF-8 kooditabeleid.

2)
    Kui see on valitud ISO-8859-1, siis teie foorum ei ole UTF-8, sest see on väärtus "charset" atribuut HTML sisutüübi seadmine "headinclude" mall ... iga lehe foorum
    Meeles pidama, Et see võimalus tuleks luua ainult üks kord vahetult enne ühtegi postitust on kirjutatud oma foorum! Seda seetõttu, et see võib olla char-jama, kui sa seda muuta hiljem.
    Kui sa tõesti vaja teha muudatusi, võite lugeda seda do-not-upload -> ReadMe.html faili KKK osa

3)
    See poleks milles Just seda uuesti lugeda -> Komplekt characterset väärtus väiketähti <- See tähendab, pead sa määrama characterset väärtus väiketähed (mitte trükitähtedega). See seadistus:
    Admin CP -> Keeled ja laused -> Language Manager
    Sa pead kirjutama utf-8 asemel UTF-8

Junior Member

1) nii, et teie ettepanek, peame muutma meie foorum formaat teisendada UTF-8 või lihtsalt peatuda praegune milles?

2) Kas see on väga oluline, on seadistus UTF-8?

3) kui ma seda sätet muuta alates $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); kuni $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); minu portaal tühjaks jääda. Niisiis, kuidas seda lahendada?

4) Kuidas ma saan naasta meie esmane keel forum pärast tõlkima iiri keele kasutades seda vbtranslator
    nagu abc.com / forum.php? language = ga tagasi abc.com / forum.php

5) Miks pärast ma kasutan seda komponenti ja konverteerida muus keeles, minu statistika plugin, mis on näidata üles plakat, uus teema, uus postitus ja teised ei järginud teisendada. Kuidas teha seda? Veel kord meie kirjeldusele iga osa meie alafoorumi ka ei järginud teisendada ka. Kuidas seda parandada?

6) Kuidas muuta lipu kujundus?

7) Kuidas ma saan teada faili. Htaccess minu foorum järgida seda juhiseid?
    vBSEO integratsioon

minu foorum: cutimalaysia.my

8) miks mu cms vBulletin ei näidanud lipu?
    Viimati muutis vBET; 04-12-10 juures 11:30. Põhjus: Bad URLid

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

1) saab peatuda kehtivatele sätetele. Kui te ei kasuta utf-8 forum lihtsalt see valik on: Tähemärkide arv Enne reamurdmine 0

2) ei see ei ole oluline, aga kui sul on OLE utf-8 charactersets Palun tehke kõik olulised sammud alates ReadMe.html faili do-not-upload forder et pole UTF-8 charactersets forum

3) Palun teha kõik integratsiooni vBSEO sammu kaugusel ReadMe.html faili do-not-upload kaust. Kõik etapid. Ma olin oma foorum ja teie url-id ei ole tõlgitud. Sa peaksid integreerida kaks vBSEO failid:
    _createurl.php
    _url.php

Kui see uuesti (tühi leht) proovige leida oma logifaili nime küsimus. See logifail on oma server. (Võite küsida abaut et teie võõrustaja osutaja)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    See ei ole SEO url. Kui sa tahad olla lingid ilma? keele parameeter - palun integreerida oma url SEO.
    Palun:
    1. minna admincp-> vBET-> peamine
    2. komplekt Link Type kuni VBSEO_URI
    3. komplekt Tõlge lingid tüüpi et Loo URL on vastavalt SEO link konsensus (st '/et/aadress")
    4. muuda oma .htaccess faili (lisa kõik vBET rulse befor vBSEO eeskirjad leiad .htaccess faili do-not-upload kaust)

Kuidas tagasi peamine keel? Lihtsalt klõpsa oma põhikeel lipp (meie foorumis - see on inglise lipp)

5) Palun selgitage, seda parem. Palun kleebi siia url to thread seda küsimust. Kas te kasutate mingeid erilisi Mod?

6) Saate muuta lipud positsiooni. Seda teha - palun:
    1. minna admincp-> vBET-> Lipud
    2. komplekt Lipud Place variant, sest näiteks sa tahad olla. Kui seate Tava - Mida peab esitama $ Vbenterprisetranslatorflags võtta malli käsitsi.

7) Kus? minna oma FTP (mõned manager nagu Total Commander) ja minna oma foorum root kausta. Allosas teil peaks olema oma. Htaccess faili.
    vBET .htaccess faili leiate do-not-upload kaust. Pane vBET reeglid enne vBSEO reegleid.

8) Mul oli oma foorum ja ma näen lipud, nii palun selgitage seda küsimust paremini ja kleebi siia URL lehekülg küsimus (kui saate)
    Viimati muutis kamilkurczak; 03-12-10 juures 19:48.

Junior Member

Quote Algselt postitas Cuti Malaysia View Post
    1) Set "märkide arv enne pakkematerjali käärimist Text" 0 ", kus ma saan seda seadet?

2) Kuidas ma tean, mu foorum on utf-8 charactersets kui ma näen at HTML Character Set näidata number ISO-8859-1

3) kuidas ma leian seda määrangut Set characterset väärtus väiketähti?
    nii et ma tahan kinnitada, minu foorum, milles praegu on mitte utf-8 charactersets? on see õige?

Quote Algselt postitas kamilkurczak View Post
    1) saab peatuda kehtivatele sätetele. Kui te ei kasuta utf-8 forum lihtsalt see valik on: Tähemärkide arv Enne reamurdmine 0

2) ei see ei ole oluline, aga kui sul on OLE utf-8 charactersets Palun tehke kõik olulised sammud alates ReadMe.html faili do-not-upload forder et pole UTF-8 charactersets forum

3) Palun teha kõik integratsiooni vBSEO sammu kaugusel ReadMe.html faili do-not-upload kaust. Kõik etapid. Ma olin oma foorum ja teie url-id ei ole tõlgitud. Sa peaksid integreerida kaks vBSEO failid:
    _createurl.php
    _url.php

Kui see uuesti (tühi leht) proovige leida oma logifaili nime küsimus. See logifail on oma server. (Võite küsida abaut et teie võõrustaja osutaja)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    See ei ole SEO url. Kui sa tahad olla lingid ilma? keele parameeter - palun integreerida oma url SEO.
    Palun:
    1. minna admincp-> vBET-> peamine
    2. komplekt Link Type kuni VBSEO_URI
    3. komplekt Tõlge lingid tüüpi et Loo URL on vastavalt SEO link konsensus (st '/et/aadress")
    4. muuda oma .htaccess faili (lisa kõik vBET rulse befor vBSEO eeskirjad leiad .htaccess faili do-not-upload kaust)

Kuidas tagasi peamine keel? Lihtsalt klõpsa oma põhikeel lipp (meie foorumis - see on inglise lipp)

5) Palun selgitage, seda parem. Palun kleebi siia url to thread seda küsimust. Kas te kasutate mingeid erilisi Mod?

6) Saate muuta lipud positsiooni. Seda teha - palun:
    1. minna admincp-> vBET-> Lipud
    2. komplekt Lipud Place variant, sest näiteks sa tahad olla. Kui seate Tava - Mida peab esitama $ Vbenterprisetranslatorflags võtta malli käsitsi.

7) Kus? minna oma FTP (mõned manager nagu Total Commander) ja minna oma foorum root kausta. Allosas teil peaks olema oma. Htaccess faili.
    vBET .htaccess faili leiate do-not-upload kaust. Pane vBET reeglid enne vBSEO reegleid.

8) Mul oli oma foorum ja ma näen lipud, nii palun selgitage seda küsimust paremini ja kleebi siia URL lehekülg küsimus (kui saate)

1) pärast teen mõned konfiguratsiooni, see kõik seadistus teha vbtranslator aktiivne ja saab teisendada keeles ja link õigesti just nüüd?

2) Kas see vBulletin tranlsator sama täpne tõlkima Google tõlkida?

3) pärast ma kontrollin mingi osa minu foorumis see does't muuta
    näiteks seda linki http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

kuid sellele ametikohale võib muuta corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

teile teadmiseks minu peamine keel on malai. palun aidake mind viidates kõik sellele küsimusele?
    Viimati muutis Cuti Malaysia; 04-12-10 juures 13:59.

Quote Algselt postitas Cuti Malaysia View Post
    nii et ma tahan kinnitada, minu foorum, milles praegu on mitte utf-8 charactersets? on see õige?

1) pärast teen mõned konfiguratsiooni, see kõik seadistus teha vbtranslator aktiivne ja saab teisendada keeles ja link õigesti just nüüd?

2) Kas see vBulletin tranlsator sama täpne tõlkima Google tõlkida?

3) pärast ma kontrollin mingi osa minu foorumis see does't muuta
    näiteks seda linki Eacnamaíoch Nuacht

kuid sellele ametikohale võib muuta corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

teile teadmiseks minu peamine keel on malai. palun aidake mind viidates kõik sellele küsimusele?
    Te saate kontrollida oma foorum seade. Lihtsalt minema admincp-> Keeled ja laused-> Language Manager-> Muuda Seaded-> HTML Character Set
    Kui te kasutate pole UTF-8 - see on OK!

1) Ma olin oma foorum ja tõlkimine töötab hästi. Tõlge url koos vBSEO töötab goot (sul on hea integratsioon nüüd)

2) Jah, vBET töötab google tõlkija mootori

3) Ma olin oma foorum ja tõlkimine töötab hästi. Kus on probleem? Selgitage seda paremini siis

Junior Member

Quote Algselt postitas kamilkurczak View Post
    Te saate kontrollida oma foorum seade. Lihtsalt minema admincp-> Keeled ja laused-> Language Manager-> Muuda Seaded-> HTML Character Set
    Kui te kasutate pole UTF-8 - see on OK!

1) Ma olin oma foorum ja tõlkimine töötab hästi. Tõlge url koos vBSEO töötab goot (sul on hea integratsioon nüüd)

2) Jah, vBET töötab google tõlkija mootori

3) Ma olin oma foorum ja tõlkimine töötab hästi. Kus on probleem? Selgitage seda paremini siis

1) küsimus on ma ei saa teha erinevaid kas UTF-8 või mitte, on minu HTML Character Set, seda näitab see märk ISO-8859-1 <<<See on see UTF-8 või mitte. Palun kinnitada.

2) Nii, tähendab, et Vbet meie portaali töötab korralikult?

3) Miks lipu vBulletin tõlkija meie portaali aadressil url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php ei näidata?
    Viimati muutis Cuti Malaysia; 06-12-10 juures 20:42.

1) ISO-8859-1 see ei ole utf-8 ja see on OK
    2) tõlke töötab hästi, aga kui ma proovisin tõlkida post kuvatakse teie mod (by javascript) see ei tööta. Niisiis, me peaks ühendama meie mod oma mod.

Palun tehke uus teema integratsiooni osas ja kirjeldada mod (annab meile nimi ja url selle mod. See on tasuta mod või mitte?)

3) ma seda kontrollida.

Junior Member

plase kontrollida pm

Junior Member

Quote Algselt postitas kamilkurczak
    tõlke töötab hästi, aga kui ma proovisin tõlkida post kuvatakse teie mod (by javascript) see ei tööta. Niisiis, me peaks ühendama meie mod oma mod.

Palun tehke uus teema integratsiooni osas ja kirjeldada mod (annab meile nimi ja url selle mod. See on tasuta mod või mitte?)
    Mida sa mõtled järgmised eespool insturction. Ma ei undertand. Mida sa mõtled umbes mod?
    Viimati muutis mateuszr; 09-12-10 juures 08:19. Põhjus: kasutada "quote" asemel rasvases kirjas

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •