1) saab peatuda kehtivatele sätetele. Kui te ei kasuta utf-8 forum lihtsalt see valik on:
Tähemärkide arv Enne reamurdmine 0
2) ei see ei ole oluline, aga kui sul on
OLE utf-8 charactersets Palun tehke kõik olulised sammud alates
ReadMe.html faili
do-not-upload forder et pole UTF-8 charactersets forum
3) Palun teha kõik integratsiooni vBSEO sammu kaugusel
ReadMe.html faili
do-not-upload kaust. Kõik etapid. Ma olin oma foorum ja teie url-id ei ole tõlgitud. Sa peaksid integreerida kaks vBSEO failid:
_createurl.php
_url.php
Kui see uuesti (tühi leht) proovige leida oma logifaili nime küsimus. See logifail on oma server. (Võite küsida abaut et teie võõrustaja osutaja)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
See ei ole SEO url. Kui sa tahad olla lingid ilma? keele parameeter - palun integreerida oma url SEO.
Palun:
1. minna admincp-> vBET-> peamine
2. komplekt
Link Type kuni
VBSEO_URI
3. komplekt
Tõlge lingid tüüpi et Loo URL on vastavalt SEO link konsensus (st '/et/aadress")
4. muuda oma .htaccess faili (lisa kõik vBET rulse befor vBSEO eeskirjad leiad .htaccess faili
do-not-upload kaust)
Kuidas tagasi peamine keel? Lihtsalt klõpsa oma põhikeel lipp (meie foorumis - see on inglise lipp)
5) Palun selgitage, seda parem. Palun kleebi siia url to thread seda küsimust. Kas te kasutate mingeid erilisi Mod?
6) Saate muuta lipud positsiooni. Seda teha - palun:
1. minna admincp-> vBET-> Lipud
2. komplekt
Lipud Place variant, sest näiteks sa tahad olla. Kui seate
Tava - Mida peab esitama
$ Vbenterprisetranslatorflags võtta malli käsitsi.
7) Kus? minna oma FTP (mõned manager nagu Total Commander) ja minna oma foorum root kausta. Allosas teil peaks olema oma. Htaccess faili.
vBET .htaccess faili leiate
do-not-upload kaust. Pane vBET reeglid enne vBSEO reegleid.
8) Mul oli oma foorum ja ma näen lipud, nii palun selgitage seda küsimust paremini ja kleebi siia URL lehekülg küsimus (kui saate)