Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: vbseo 3,2 integratsiooni abi vBulletin 3,8

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Junior Member

Default vbseo 3,2 integratsiooni abi vBulletin 3,8

Tere

i on paigaldatud vbet täna ja kõik tundub hästi välja arvatud i kasutamiseks vbseo 3.2 ja ei tea, milliseid faile muuta, ma olen teinud. htaccess kuid ma ei ole muutunud ühtegi vbseo faile ja ma pole muutunud ühtegi vbseo seaded saate aidata?

Aitäh

Basiilik

Banned

Hello!

Kõike faile on kirjeldatud teie pakett vbet aastal ei-ei-upload -> readme.htm faili "Integratsioon teiste mods" jagu, ja .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Junior Member

See $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); ei eksisteeri vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php nii i dont tea, mida ma peaks lisama, kus saate aidata?

Junior Member

Tere,

see htaccess on minu foorum

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    on see õige?

Aitäh

Basiilik

Junior Member

aastal adition ...

Me oleme viimaste vbseo nüüd
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Probleem on meie ees on, et tõlked ei teinud automaticallytranslations ei toimuvad automaatselt

Aitäh

Basiilik

Junior Member

mõni uudis selle kohta?

Senior liige

Kamil, mul on olnud ka seal, nad on viimase vbseo paigaldatud ja tõlked tunduvad olevat toimub automaatselt, nii et ma arvan, et nüüd nad küsivad on nende. Htaccess õige nagu eespool näidatud?

Regards,
    Simon

Banned

Kõik tundub korras olevat. Seal akna küsides keeles foorumit (vastavalt oma brauseri seaded), foorum on tõlgitud hästi, SEO lingid näed hea välja .. on veel probleeme?

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •