Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: vBET ajal registreerimine VB4 kasutab Tabelid

Exclamation vBET ajal registreerimine VB4 kasutab Tabelid

Tere

Registreerimisvorm on vBulletin 4.x seeria vBET kasutab tabeleid keelele valis.

VB4 on laud vaba ja lisaks bug, et ühe keele võimalus on asetatud vasakule kohas, kus vaid milles nimed tuleks see ei tohiks kasutada tabeleid.

Ma ei leia mall või kood osa, kus "vbet_language_options" on määratletud nii, et ma ei muuda seda ise.

Palun kinnitada, et ei kasuta tabeleid VB4

Tänan väga

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere

Tegelikult põlvkonna default keelele registreerimise vorm on hardcoded sisse / Includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php aastal funcition vbet_register_form_complete.

Kasutades sobivaid HTML struktuurid ei ole viga. Samuti ei ole probleeme, sest kõik töötab hästi. Nii et ma liikuda see funktsioon taotlusi osa.

Pange tähele, et see on parim asi, mida kasutada õige vahend õige töö. Tutvustame keelele veergudes ja selle tabelid on õige vahend. On midagi valesti, see on hea.

Samuti ei ole tõsi, et vBulletin 4.x on vaba tabelid - kasutab ta seda palju. Lihtsalt minge palun Admin CP ja malle otsima <Table...

Sel hetkel see muutus taotluse tagasi lükata, kuna muudatus, mis annab lisaväärtust. Kui teil on konkreetseid ettepanekuid, kuidas sa tahaks olla see võime kaaluda uuesti. Ikka pidage meeles, et asjakohane kasutamine HTML struktuurid ei ole viga

99% kõigist styling kasutaja Frontedin ei kasuta tabeleid.
    Paberi kujul registreerimisvormi ainult vBET osa tabelite abil.
    vBulletins registreerimise võimalusi on kõik ekraanil kaudu CSS.

Lisaks sellele, et see on ikka viga, mis ühe keele valik on kuvatud vasakul
    kus ainult pealkirja, milles peab olema.

Kui sul ei ole kaaluda eemaldamist tabelite kasutamine vähemalt fikseerida ekraani küsimus
    ühes keeles beeing kuvatakse vasakul allpool seade nimi.

Vaata siia demo probleemi: Bei Patientenfragen.net - wir haben die Antworten registrieren

Aitäh

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Pange tähele, et see kuvatakse, nagu seda eesmärki. Enamik kasutajaid kasutada kõiki 52 keeles ja kuvada see 4 veergu, nii et me näitab seda kogu vaba ruumi, et see sobib sinna.

Igatahes - me kontrollime kuidas ta otsib, kui see pannakse ainult 2. veerus (nagu ka muid võimalusi kirjeldused) ja vähemalt anname teile näpunäiteid, kuidas muuta seda

Aitäh.

Ootan fix.

Olen perfektsionist, kui tegemist on minu foorumeid ja midagi väikest nagu see häirib mind palju

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Tere starBug,

Mul on vihje sulle. Sa peaksid tegema meie tabel <div class="rightcol"> </ div>

Mida peaks tegema?
    1. koopia teha seda faili: forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

2. Leia selle faili
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. selles funktsioonis leida:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    ja asenda:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4. selles funktsioonis leida:
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    ja asendage
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    TOIMETANUD
    näeb hea välja, nüüd nii lisatakse järgmine VIIMINE

Tänan
    Viimati muutis kamilkurczak; 10-11-10 juures 15:30.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •