Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Kuidas integreerida oma mod koos vBET

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Default Kuidas integreerida oma mod koos vBET

Sul on oma mod (olete autor), mis vajab veidi integratsiooni vBET?

Võibolla teie mod võimaldab kirjutada sõnumeid ja soovite, et võimaldada neil on erinevates keeltes ...

Äkki on saada mõningaid täiendavaid andmeid AJAX ja tahavad seda ka tõlgita tõlkelehekülge ...

Võib-olla midagi muud on vaja oma mod teha koostööd vBET ...

Me aitame teid!

Võta meiega ühendust, anna meile link oma mod ja kirjeldada seda ja me anname teile vihjeid, kuidas lihtne teinud vBET ühilduvad.

Tahad oma mod veel tööd kasutajatele ilma vBET? Pole probleemi - me ütlen teile, kuidas seda teha. Me aitame teil otsuse teinud, siis kirjeldage, kuidas seda tuleks teha ja kuidas tegutseda vBET API teha oma mod veelgi parem!
    Viimati muutis vBET; 20-11-09 juures 11:41.

Kas see on sama või ligikaudu sama küsimus kui siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Sest ma tahan teada, kui see oleks võimalik, et see hack tuleb toetada: CYB - ChatBox

See oleks tore, kui kõik sõnumid sisu tõlgitakse samuti. Ma ei tea, kas see on võimalik, kuid ma olen palunud.

Ei need on 2 eri küsimustele. Siin me küsida, kes tahab teha oma (tema - tähendab, kui autor) mod ühilduvad.

Vahe on selles, et kui mod autor küsi meilt abi siis ta tegi muudatusi, ja me anname talle kõik vajalik teave. Nii tema mod see peab olema kooskõlas vBET palju kiiremini. Ka sellepärast, et võimalike litsentside piiranguid mõningaid Modifikatsioonid see võib olla ainus viis integratsiooni -, mille autorid.

Quote Algselt postitas Cybershaolin View Post
    Kas see on sama või ligikaudu sama küsimus kui siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Sest ma tahan teada, kui see oleks võimalik, et see hack tuleb toetada: CYB - ChatBox

See oleks tore, kui kõik sõnumid sisu tõlgitakse samuti. Ma ei tea, kas see on võimalik, kuid ma olen palunud.
    Jah, me nägime seda Me kontrollime integratsiooni võimalusi selle mod.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •