Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Kõrvaldada mõned ühe erimärk url nagu [,], * ja teised

Default Kõrvaldada mõned ühe erimärk url nagu [,], * ja teised

Hi guys, vajan abi siin

aastal vbseocp.php --> Märkide Asendamine --> i määratud Asendama Mitte-inglise tähti Url-e?, Hoida Mitte-inglise Märgid URL-nagu vbet paigaldusjuhendis

on vaikimisi keeles (inglise) i on vaja eemaldada mõningaid märke, et dont vaja URL, nagu [, ], * ja muud üksikut, sest ma ei ole mugavus nende üksikmärki vaikimisi keele (inglise keeles)

palun aidake poisid, kuidas eemaldada neid ühe tähemärki URL Vaikimisi keel (inglise keel), kuid kasutades "Hoia Non-inglise Tegelased URLS" variant

Üritasin lisada [ja] ja * märk vbseocp.php -> Määra Stopwords kuid tema ei tööta, või saab selle eemaldada vbseocp.php -> Määra oma Custom Character asendamine?

OR

kui on tingimuslik koodi "Asenda Non-inglise Tegelased URLid?" jaoks vaikimisi keeles ja "Hoia Non-inglise Tegelased URLS" teiste keelte "teiste keelte, äkki saame tingimuseks koodi vbseo / resources / xml / config.xml midagi sellist lihtsalt näiteks
    if ($ vbetlang == default)
    {
    Vahetage Non-inglise Tegelased URL?
    }
    if ($ vbetlang! = vaikimisi)
    {
    Hoidke Non-inglise Tegelased URLid teistes keeltes
    }

esimest teed ma juba tean, kuidas seda teha, aitäh Andrés Durán Hewitt sisse vbseo forum:

Tere,

Sa ikka saab määratleda iseloomu asendused sõltumata "Hoida Non-inglise Tegelased Aadressid" variant. Palun proovige määrata järgmised custom tähemärki asendused:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    Ja andke teada, kuidas see läheb.

Parimate soovidega.

kuid see on parem, kui me suudame kasutades teist teed üle, siis palun andke meile teada, kui kellelgi on informatsiooni, et tingimuslik, ja ma soovitan teil kasutada esimene võimalus üle kui te kasutate inglise / ladina keel (nagu peaaegu me kõik seda kasutada )

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma loen seda hoolikalt nüüd ja anname teile vastuse kiiresti

Näiteks nagu see thread ise url

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    see on parem url meeldib see, eemaldatud erimärk [,] ja * rasvases kirjas eespool parem inglise forum

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

teiste URLid näiteks, et on mingil erilisel märk pealkirjas ja url
    [Language: $ keeles Ärge lisage keeles BBKoode] Quick Reply
    & Goto = newpost seos ei suunata korralikult
    langtitle = sk] F.. viga?
    Showthread.php? P = x ei ümberkirjutatud
    "Vbet_ lipuga" teema
    Millel 2 lang = BBCode ...
    Viimati muutis basketmen; 04-11-10 juures 20:21.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK, nii - te võite seda teha ka vBET fail:
    1. Avatud vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Otsi:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Lisa seal paari sarnaselt vBSEO

Sa pead lisada see uuesti pärast iga update, kuna teie muudatused kirjutatakse üle. Nii hoides seda vBSEO custom asendused tundub olevat parem idee.

Oma 2. pakkumine. Selline tingimus oleks näeb välja selline:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Me ei testi sellist lahendust, et me nõu seda teha mõnel test näiteks mitte reaalne foorum ja vaadata, kuidas see käitub. Ma ei usu, et see töötab - ma arvan, et alates config see võetakse lihtsalt väärtus ja lisatud muutujaga, siis muutuja oleks käsitleda seda sama stringi väärtus. Ma arvan - mitte katsetada. Nii et selline muudatus peaks toon muu koht, kus muutuja võtab väärtus, mida võiks teha:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Kui muutuja on globaalne (ja kui see muutuja ei ole pidev), siis saate kirjutada seda / Includes / vbenterprisetranslator_functions_seo.php faili. Seal on 2 kohad, kus olete kood näeb välja selline:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Nii saate muuta globaalse muutuja väärtust teine avaldus, enne teksti hinnata.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •