OK, mul oli just minu Co-Admin selge kõik vahemälu ja küpsised ning kontrollida seda. Peale sisse logimist, sai ta valge leht. Oli värskendada.
Kui ta tahab minna ühtegi postitust või niidid, küsides oma parool ning Enterin, et ta saab valge leht.
OK, mul oli just minu Co-Admin selge kõik vahemälu ja küpsised ning kontrollida seda. Peale sisse logimist, sai ta valge leht. Oli värskendada.
Kui ta tahab minna ühtegi postitust või niidid, küsides oma parool ning Enterin, et ta saab valge leht.
Tere,
Ma olin oma foorum ja ma sisseloginud, aga ma ei olnud valge koha (by Opera ja Firefox) Kas sa seda seletada?
Samuti ei juhtu minuga. Tundub, et toimuda vaid mõned minu moderaatoritele. Aga kui VBET oli paigaldamata seda ei juhtunud.
hmm Võib olla sinu moderaatorid peaksid selgelt oma küpsised?
LOL, see on esimene asi, mida ma alati lasta teha. See ja brauseri vahemälu tühjendamine. Ei ole, et Kamil. See peab olema midagi pistmist sisselogimist sest tundub, et juhtub midagi, mis nõuab sisselogimist nagu liikuv ametikohta. Esimene postitus peate uuesti sisse logima kontrollida. Seal nad saavad valge leht. Siis pärast seda, liikudes postitust uuesti, ja ei ole vaja uuesti sisse logida, valge leht ei juhtu.
Seega peab see olema midagi sisselogimist
ok Taurus, siis kustutatakse küpsised kuid kuidas sinu moderaatorid? Kas nad kustutada kõik küpsised?
Ma tsiteerin:
Jah, nad tegid.LOL, see on esimene asi, mida ma alati lasta teha. See ja brauseri vahemälu tühjendamine.
hmm Vabandust Taurus kuid seda on väga raske seda parandada, sest ma ei saa paljuneda seda teemat (sa ei saa seda teha ka), seega palun kontrollige seda, kui vBET on keelatud. palun keelake vBET nüüd.
Redigeeritud:
Ma palun Michał sellest, võib ta saab paljundada seda.
Viimati muutis kamilkurczak; 02-11-10 juures 15:02.
Andke mulle hetk palun Kamil. Ma üritan midagi nende moderaatoritele. Ma aru mõne minuti.
Vabandust Kamil. Ma pean otsa millalgi nüüd. Ma aru sellest hiljem uuesti. Täname abi siiani.