Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: Külaline cache ei tööta ja siis aeglustub on valged lehed.

Senior liige

Default Külaline cache ei tööta ja siis aeglustub on valged lehed.

Praeguses etapis pärast uuesti installida VBET ja seadistamine see täpselt sama moodi mul oli see enne, külaliste cache ei tööta ja kui mu moderaatorid liiguvad postitused nad saavad valged lehed. Palun aidake.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Tere Taurus,
    Siin on oma teema Külaline cache küsimus. Palun lugege seda.
    (Umbes poole GZIP).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

umbes teine. Püüan reprodutseerida minu test foorum.

Nagu ma mäletan sind on määratud oma peremehe poole, kuid pärast uuendada oma Apache saab olla mod_deflate võimaldas uuesti. Nii et kui see on edable -> sa pead topelt gdziped. Palun võtke ühendust vastuvõtva osutaja ja keelata käesoleva mooduli.

Siin on täielik juhend, kuidas seda kontrollida (oma eelmise teemat - kirjutatud Michał)

Kui jätad vBulleitn GZIP poolt AdminCP variant GZIP HTML väljund siis oma väljund on ikka zipped. Te näete seda siin:
    Gzip Test
    MÄRKUS: see on selgelt kirjeldatud vBulletin variant:
    Kui te juba kasutate mod_gzip või mod_deflate oma serverisse, ei võimalda seda võimalust.
    Nii et praegusel hetkel tundub, et olete üks neist on, sest väljund on zipped niikuinii. Ja see on ilmselt põhjus küsimusi vBET külaline cache - see on topelt zipped nii brauserid hulluks sellega.

Senior liige

Mul on nüüd blokeeritud gzip minu ACP, vaid ikka sellised vead:

Hoiatus: filemtime () [function.filemtime]: stat failed for [path] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html in [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Hoiatus: Ei saa muuta header information - headers juba saadetud (output started at [path] / includes / class_core.php: 4598) in [path] / dnp_news.php on line 320

Hoiatus: filemtime () [function.filemtime]: stat failed for [path] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html in [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

See bug on lahendatud meie foorum. Proovi seda:

1.Just redigeeri pildi (palun teha koopia selle faili): includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2find rida:
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    muuta seda:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Senior liige

Awesome Kamil. See tundus, et on seda teinud. Töötab suurepäraselt nüüd. Tänan väga!

Ma palun minu Moderaatorid vaadata ka nüüd, kas teistel küsimus neid liikuma postitust ja saad valged lehed on veel alles.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma ei ole kindel, et see on seotud Külaline Cache - kui teie moderaatorid liiguvad niidid siis nad ei ole külalisi ... Palun kontrollige kõigepealt see ikka juhtub, kui külaline cache on keelatud. Kui jah siis me teame, et kontrollida midagi muud. Nagu mina seda näen nüüd on see ilmselt ei ole külaline cache küsimus - moderaatorid ei ole külalised, nii et külaline cache ei tööta need ...

Kamil Palun kontrollige Taurus ei Külaline cache töötab üldse. Samuti ei probleemi juhtub Külaline cache on keelatud. Saate te saate reprodutseerida meie test foorum.
    Taurus - sa saad näha serverilogid kõik veateated? Ma eeldan, et mõnda faili ei kuulu kogemata. Kui jah, kajakad pead suhtleb tundmatute funktsioon - see võimaldab meil lahendada küsimust väga kiire.
    Viimati muutis vBET; 02-11-10 juures 13:40.

Senior liige

Vabandust, ma ei tahtnud öelda, et see oli midagi pistmist külaline cache. Ma lihtsalt mainitud 2 teemat koos, et ei avatud eraldi teema.

Esimene küsimus seoses külaline Vahemälu on nüüd lahendatud. Teine juhtus samas külaline cache oli invaliid, et ma olen ka ei tea, kas lahendamisel külaline cache lahendaks seda. Aga ma ütlen neile, et proovida nüüd niikuinii. Ma aru sellest.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK nii - minu viga. Võtsin seda kui üks küsimus. Pidage üks niit ühe küsimus. See võimaldab meil käsitleda asjakohaselt. Minu viga - sorry sulle ja Kamil.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •