Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 18

Thread: Määra vaikimisi keel vaikimisi kasutajatele, kes ei tee seda veel

Smile Määra vaikimisi keel vaikimisi kasutajatele, kes ei tee seda veel

Nagu mainitud järgselt # 16 siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Võib-olla, teine võimalus veendumaks, et kasutajatele on seatud vaikimisi keel, võiks seal olla võimalus, et oleks avastada, kui kasutaja on seda teinud, kui ta sisse logib on foorumis? Kui vaikimisi keel on avastatud, millel on seatud, kasutaja jätkub logi protsess, nagu tavaliselt, kuid kui see on avastada seda kui ta ei ole, oleks taotleva teate kasutajal minna oma profiili (tuua ta seal automaatselt) ja paluda tal valida ühe vaikimisi keele, enne kui ta saab minna kusagil mujal foorumis.

See teeks kindlasti kõik sõnumid tõlgitakse (sh BBKoode) on foorum, sest kõik kasutajad oleksid valinud oma vaikimisi keeles.

See oleks tõesti hea addon.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hea mõte Vastu.

Tore, ma olen õnnelik, et sulle meeldib minu ettepanek. Tegelikult on see rakendatud, see aitab vältida te vastata paljudele küsimustele "miks midagi on tõlgitud" või "see ei tööta" natuke nagu mõned minu enda küsimusele minevikus.

Kas see saab olema rakendatud järgmise versiooni? 3.1.3? Näen, et olete juba töötab 3.1.3 siin, aga see ei ole kavandatud lae ala veel.

Teha - pärast sisselogimist kasutaja ilma vaikekeele komplekt on suunata muuda profiili lehele, kus ta näha asjakohane sõnum suurendades teda seada. See on seadistatav (lubatud / keelatud). Lisatakse vBET 3.1.3

Wow, ei saa oodata, et saada 3.1.3! lol Thanks a lot!

Meil on plaanis ellu viia 3.1.3 funktsioon keele automaatset tunnustamist. Pärast seda oleme valmis vabastama. Muidugi plaanid võib muuta, kui mõni teine geniaalne idee on pärit klientidele. Me eelistame paindlikkuse võti tõesti hea toode

Mõistan. See on ainult, et ma olen oodanud, et tutvustada oma hack ametlikult oma veebilehte ja mida ta taotleb olen teinud tõesti mind aidata vältida mõningaid arusaamatusi defaut keel jne ma tõesti vajan seda rakendatakse ASAP. Kas on võimalik teil teha 3.1.3 saadaval ja rakendada keele automaatset tunnustamise tulevik vabastama? See funktsioon on selline suur, ei peaks see olema kantud suur täiendatud nagu 3.2 või midagi sellist?

Igatahes, see ei maksa midagi küsida, aga ma tõesti teretulnud saada 3.1.3 niipea kui võimalik, palun.

Junior Member

Text automatically translated from: Turkish to: Estonian
    Translated text
    See on ka väga maitsvad ma arvan, et parim viis, loodan, et ma sain litsentsi oleks kasulik.
    Original text

Quote Algselt postitas Cybershaolin View Post
    See funktsioon on selline suur, ei peaks see olema kantud suur täiendatud nagu 3.2 või midagi sellist?
    Te olete täiesti õigus

OK rakendamist seda tehti, kuid: Registreerumine on OK, aga kui kasutaja on foorumi liige, sest pikka aega on probleem sellega:

See toimib hästi nii, et sisse logides kasutaja, kes ei seadnud oma vaikimisi keeles veel automaatselt ümber suunata seaded, kus ta saab määrata oma keeles. Probleem on selles, isegi kui ta ei muuda midagi (st ei muuda oma keeles) teave on salvestatud meeldib see ja kasutaja ikka ole oma keele määratud! Niisiis, seal peaks olema sõnum teatades kasutajale, et ta peab pani oma keele pärast ta salvestab informatsiooni, kui ta ei seadnud ta. Niisiis, mida ma mõtlen, et see peaks sundima kasutajal määrata keeles. Got minu?
    Viimati muutis Cybershaolin; 04-12-09 juures 05:07.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •