Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Silmuspõletamise

Senior liige

Default Silmuspõletamise

Vastavalt minu host Mul on suur probleem vbenterprisetranslator_seo.php töötab minu foorumeid kataloog, mis tundub lihtsalt silmuspõletamise ja söövad protsessori. Kas sa palun kontrolli seda. Aitäh.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Nagu ma näen sa muudad saidi stiili ja tõlke töötab kiiresti nüüd.

Senior liige

Mees, kas te saaksite kontrollida, mida ma küsida, vbenterprisetranslator_seo.php töötab minu foorumeid kataloog, mis tundub lihtsalt silmuspõletamise ja söövad protsessori.

Ma pean pidevalt tappa!

Tere,
    vbenterprisetranslator_seo.php on alles ees kontroller nii et kui sul loop - nad võivad olla põhjustatud teise mod. Nii et palun pidage nõu oma vastuvõtva osutaja - Miks ta ütles, et need on tsüklit (loop) ja milline on põhjus - me teame, kust alustada.

Sa olid kursis, milline võiks olla põhjustab seda probleemi Michał. (Alates oktoobrist 9) Kas sa tegid midagi Michał nimekirja? Kas võite kinnitada seda?
    Siin on informations alates Michał:
    Code:
    "If after restart it is all ok then I see those possibilities:
    - Your Apache broke
    - Your php broke
    - Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server

In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
    If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
    Palun - kontrollib, kui see on esimene (sest vastavalt oma andmeid eelnevalt postitust-me arvame, et see ei kehti vBET teema, kuid üks selle võimalusi).
    Palun kontrollige eriti selles küsimuses: - Mõned tausttegevustest jooksis (mõned ümberarvestus ülesanded), mis tappis oma server
    nii et vaadake seda: minge oma admincp-> Scheduled Tasks-> Scheduled Task Manager ja välja lülitada ALL - Kui see aitas - see on põhjus (üks protsess) - just võimaldavad ükshaaval ja leida seda protsessi.
    Kui ei - kontrollida esimese ja teise punkti sellest loendist.

Palun veenduge, et see, sest me oleme vBET abi ja tegeleme vBET küsimused - mitte server toetust.
    Palun Mäletan seda:
    vbenterprisetranslator_seo.php on alles ees lennujuht. Kõik taotlused, mis on saadetud teie server jalutab läbi selle faili, nii on see alati nähtav.

Tänan

Senior liige

Jah, vBET ei ole kunagi mingeid probleeme. Alati on midagi muud. Mul on nüüd seatud cron töö mu server vaadata ja tappa vbenterprisetranslator_seo.php iga 4 minutit. Ja kuna ma tegin seda, mu CPU koormus on alla 3 rohkem kui 24 tundi. Kuigi koos vbenterprisetranslator_seo.php see kestab kuni rohkem kui 20 aegadel. Niisiis, kuidas on võimalik midagi muud!?
    Mis siis lame vabandus on järgmine?

EDIT: Mis on eesmärk vbenterprisetranslator_seo.php??

teil on juhised, mida teha ja mida näha alates vBET.
    Nii et proovige seda teha ja kinnitada siin. Sa küsisid meid sellest - Michał andis teile nimekirja näpunäiteid.

vbenterprisetranslator_seo.php on ees lennujuht. Kõik taotlused serverisse (kõik Modifikatsioonid et.) Jalutab läbi selle faili. See on väga lühike faili. Lihtsalt vaadata faili.
    Selle faili nimi on iga taotluse veebiseansside ajal nii et see fail on alati nähtavad.
    Lisateavet ees töötlejalt: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
    Viimati muutis kamilkurczak; 22-10-10 juures 15:06.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    Mis siis lame vabandus on järgmine?
    Kui sa ei kesa meie näpunäiteid ja ei kasuta meie abi - miks sa küsid selle eest? Sul juba on vastus ja ignoreeris seda. On tõesti ei ole asja oma serveris sa kohtled oma vihjed nagu lame vabandusi või eksperdiarvamus. Loeb oma kanalisatsiooni ei sa teha mis tahes meetmeid või mitte.

Nii et palun kesa juhised, mis sul on ja vaadata kas see on põhjustatud mõned kavandatud tööd.

See on lõplikult ei vbenterprisetranslator_seo.php viga - sest ei ole ühtegi loop üldse. Kõik, kellel on vähem kui algteadmised PHP ütlen teile, et. Ja see ei ole teemat arutada - see on fakt. Avage fail ja kontrollige ise - on vaid mõned tingimisi avaldused ja muutuja muutub. Pange tähele, et lihtsalt liiniheitjad halbu sõnu ei muutu siin midagi. Kui olete kindel, et see on ainult nõme vabandus, siis palun punkt ÜHEGI loop sees vbenterprisetranslator_seo.php faili ...
    Vastasel juhul, kui te ei tea, mis juhtub -, siis võtke palun esmalt kontrollida.

Kui mõni silmuspõletamise olemas olema, see erinevates fail, mis on tõeline taotluse eesmärk või mõnel ajastatud (mida paluti kontrollida). Samuti oleme juba kontrollida oma foorumis (enne kui ma sulle andsin vihjeid tsiteeritud Kamil) ei ümbersuunamine silmad toimub ja seal oli ületamatu.

Nagu te juba teate on meil vaja info mis kinnitaks või lükkaks ümber see on mingi ajastatud süü. Informatsioon ei arvamus panna sõim ja põhineb midagi.

Senior liige

Nii lihtsalt ütle mulle seda. Pärast tapmist vbenterprisetranslator_seo.php Miks mu CPU tilk 20-2? Ma tahan teada.

Ja sa harjumus leida silmus minu foorum nüüd, sest vbenterprisetranslator_seo.php tapetakse iga 4 minuti cron töö.

EDIT: Mitte igaüks, siin on teadmised olete kõik need tehnilised asjad, mida sa tead! Kas see on nii raske mõista? Ma näen oma CPU läheb üles ja üles, kuni see kokku jookseb minu koduleheküljel. Hoian paludes minu hosting ettevõte, mis põhjustab seda, ja nad annavad mulle samal põhjusel iga kord. vbenterprisetranslator_seo.php
    No mida ma arvan teha? Nad ei ütle mulle, on mingi mod töötab ajastatud, mis on silmuspõletamise, ütlevad nad on vbenterprisetranslator_seo.php

Nad hoiavad andis mulle need:

17.616 keegi 25 0 80640 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php
    28.305 keegi 25 0 80780 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php
    24.296 keegi 15 0 76876 23m 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php
    22.259 keegi 15 0 75036 22m 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php
    24.294 keegi 15 0 70600 18m 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php

Nüüd ma olen tõesti väga pettunud kõike seda, sest kui see mod, siis kuidas ma pean teada seda.

Mul on kahju, et ma ei ole geenius nagu sina.
    Viimati muutis Taurus; 22-10-10 juures 19:02.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Miks sa seda küsid uuesti, mida sa peaksid tegema, kui me juba kirjutasin sulle, mida sa peaksid tegema. Kui soovite oma hosting ettevõte teid toetada seda küsimust - minna. Kui soovid meie teid toetada seda küsimust, siis kasuta toetust mis teil juba on.

Me oleme täiesti aru, et mitte kõigil on tehnilised teadmised - see on põhjus, miks me anname tasuta tuge meie foorum. Sellepärast sul samm-sammult juhiseid, mida sa peaksid tegema. Palun kasutage neid juhiseid ja anda tagasisidet.

Samuti - me ei ütle teile, et mõni teine mod põhjustab see ajastatud. Algusest peale oleme ütlen teile, et see on võimalik põhjus probleem ja algusest peale oleme teilt kontrollida seda. Sul juba juhised, kuidas seda teha. Palun tee seda.

Sinu statistika ei ütle midagi täpne põhjus - need ainult öeldi, et probleem on kusagil sees oma foorumit (sest kõik foorumi taotlused läbi minema vbenterprisetranslator_seo.php). Oma teenusepakkujalt ei tea, meie toode ja ei saa sellest aru. Me ei küsi sa ei mõista seda, kui te ei taha või ei saa - palume kesa täpseid juhiseid, mis sul on. Kui te ei usalda oma teavet, mida ta ei ole süüdi Faili vbenterprisetranslator_seo.php miks sa isegi küsida meile ikka on? Sa ei taha kuulda tõde meile. Ja me ei valeta sulle, anname teile jälle tõde - ei ole loop sees vbenterprisetranslator_seo.php. Äkki hakkab aru, kui sa mõistad, et ei ole muid vBulletin fail oma statistika - ja see on, sest kõik taotlused saab vBulletin tule vbenterprisetranslator_seo.php (va admin cp jne). Me ei tea, millised taotlused tegelik põhjus välja ja tundub, olete tõesti ei ole huvitatud umbes küsimuse lahendamiseks, sest sa jätkuvalt eiravad ikka ja jälle juhiseid, mida sul on alates vBET eksperdid, väites, et keegi, kes on täiesti aimugi vBET teile öelnud, et vbenterprisetranslator_seo.php on silmuseid. Kui sa tahad uskuda neid, siis paluge tal vaadata sellesse faili ja näidata teile mingit rida koodi, kus on iga silmus.

Pange tähele, et me ei saa teid aidata, kui sa ei taha kasutada meie abi. Meil on väga hea meel, kui teie küsimus on läinud, ikka me ei usu, et see ära läinud iseenesest.

Pole mõtet arutada enam, et see on vbenterprisetranslator_seo.php süü või mitte. Seega ei ole. Sa ei pea seda mõista, et kesa meie juhiseid. Meil on juba kirjeldatud, miks vbenterprisetranslator_seo.php ei ole silmad ja kirjutas, et kui sa tahad hoida ütlen, et see on, siis palun näita seda. Niikaua kui sa ei tea, mida te kirjalikult palun lõpetage õõnestavad seda fakti. Mis on teie eesmärk siin - lahendada küsimus või arutada asju, mis nagu te juba kirjutas sul ei ole teadmisi? Pange tähele, et arutame umbes silmuseid vbenterprisetranslator_seo.php on täiesti ajaraisk sinu ja meie, ja liigub te enam edasi oma küsimus.

Mul asi siis oleks palju vähem pettunud, kui te lõpetate kuulata pople kes ei tea vBET, algus kuula meid, ja kesa meie vihjed asemel hoida ütlen, et me anname teile lame vabandusi, ilma et isegi kontrollida, mida me kirjutamise ...

Ka vastates teie küsimusele, mis sa andsid:
    kui see mod, siis kuidas ma pean teada seda.
    Sul juba on vastus sellele ja otsustas seda ignoreerida ... Palun kasutage seda:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5580
    Sa pead seal on kirjeldatud kuidas saab välja lülitada kavandatud ülesanded. Lihtsalt lülitage ükshaaval. Lülitage üks ja vaata, et probleem ikka juhtub. Kui jah välja lülitada teine ja jälle ... Kui teema peatub juhtub -, siis viimasel puudega ajastatud vastutab. Kui lülitate kõik kavandatud ülesanded ja anda ikkagi juhtuda isegi pärast server uuesti siis see kinnitada, et see ei ole süüdi kavandatud ülesanded. Sellisel juhul uurime seda rohkem. Praegu vajame teie kinnitust selle võimaliku põhjusega, sest see tundub kõige tõenäolisem meile.
    Viimati muutis vBET; 22-10-10 juures 20:43.

Senior liige

OK, tänan teid. Ma teen mida te ütlete.

Kas ma saan küsida ainult seda. Olen vbenterprisetranslator_seo.php selles etapis hukkus iga 4 minutit, kui kohal. Siiani ma ei ole näinud mingeid probleeme minu foorumis seda teed, ja minu CPU koormus on olnud väga madal, nagu 2 päeva, sest ma tegin seda.

Niisiis, ma lihtsalt tahan teada, kas see on halb asi, mida teha? Killing vbenterprisetranslator_seo.php see on. Mis mõjutab kas see on?

Ja minu vabandused, kui ma tulin üle ebaviisakas. Mitte minu kavatsustest.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •