Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: veateadet upgrade

Junior Member

Default veateadet upgrade

tere,

Mul on praegu vbet 2,21 töötab minu kodukale, vBulletin 3.8.1 ja vbseo 3.3.2. Ma läksin versiooniuuenduse vbet 3.12. Olen saatnud kõik failid üle kirjutada olemasolevaid. i siis läks admincp laadida toode. Samas, kui ma läksin admincp, sain järgmine tõrketeade:

Ei saa redeclare vbseo_thread_seotitle () in / home / user kataloogi / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 38

nii et ma ei saanud sisse logida admincp laadida toode.

Olen pöördus tagasi vbet 2,21 failid nüüd.

sa tead, mis probleem on? Kuidas lahendada seda veateadet?

tänan
    simit

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas simit patel View Post
    tere,

Mul on praegu vbet 2,21 töötab minu kodukale, vBulletin 3.8.1 ja vbseo 3.3.2. Ma läksin versiooniuuenduse vbet 3.12. Olen saatnud kõik failid üle kirjutada olemasolevaid. i siis läks admincp laadida toode. Samas, kui ma läksin admincp, sain järgmine tõrketeade:

Ei saa redeclare vbseo_thread_seotitle () in / home / user kataloogi / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 38

nii et ma ei saanud sisse logida admincp laadida toode.

Olen pöördus tagasi vbet 2,21 failid nüüd.

sa tead, mis probleem on? Kuidas lahendada seda veateadet?

tänan
    simit
    See on normaalne, sest sa ei teinud kogu integratsiooni kirjeldatud käsitsi ja on seda juba teinud osaline (juba esitatud. Htaccess reeglid). Palun vaata siit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...2.html # post169

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •