Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Puhverdab ja andmebaaside kasutamise

Senior liige

Default Puhverdab ja andmebaaside kasutamise

Tere, vaadates mu andmebaas täna märkan, mul on palju palju uusi tabeleid, seal on 3 erinevat tüüpi vbet cache, tavaline, keskmise ja lühikese, miks mul on 3 erinevat tüüpi tabeleid? ma pean kõik need tabelid?

Panin tähele, et see võtab 1.3GB ruumi ******, Uskusin, et vahemälu tühjendatakse sageli:
    Kasuta cache = Jah
    Cache Time To Live (TTL) = 5
    Kasuta mõõtu vahemälu külalist (BETA!) = Ei
    Cache puhastamine strateegia (andmebaas Cache) = Normal
    Cache puhastamine timelap (Database Cache) = 0
    Lõpetage hoolitsev x ebaõnnestumised (Database Cache) = 15

Kõik lipud on lubatud.

Regards,
    Simon

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Jah, sa vajad seda tabeleid. See on optimeerida vBET.

Senior liige

Minu cache kasvab üle 20GB jooksul nädalas (see on minu TTL hetkel), ja ma olen täiesti kindel, et suhe tabamust igatseb on üsna suur

Mul oleks üks soovitus, aga-oleks tore kui oleks võimalus liikuda cache tabeleid välise andmebaasi, nii et see on lihtsam joosta DB backup ilma vahemälu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Meil on juba sellise muudatuse taotlus Ma ei mäleta, nüüd on see Arvestades riigi-või heaks, Kuid me töötame selle kohta.

Ka siis, kui teie server saab olema rohkem vahemälu soovitame seada TTL kõrgem. See kiirendab teie tõlgitud leht põlvkonna, sest nüüd sagedamini tõlgitud sisu tuleb võtta Google. Me teame, et cache võib olla suur suurus - see on normaalne, kui teil on suur suurus foorum ja nüüd korrutage selle sisu 52 korda

Meil on cache spitted nii palju tabeleid, sest see töötab palju kiiremini siis ja puhastades on turvalisem (teeb võimeline andma server juba mõnda aega puhata omavahel tabel). See kõik on eesmärk ja me läksime selle võrra kogemusest eelmiste lähenemisviise. Nüüd on küps lahendus.

Ka siis kui sa ei kannata ka puudub HD ruumi, soovitame lülitada külaline cache. See võtab isegi rohkem ruumi, kuid see saab olema HD ei ole andmebaasi ja see võimaldab reageerimist kohe külalist (ilma andmebaasi päringuid).

Senior liige

Kuidas külaline cache töötab? Ma olen praegu kasutades 3.3.3 mõned koodi muudatusi määrata Bugs ning ei ole täiendatud huvides stabiilsus. Lihtsalt uudishimulik! Kas terveid lehti puhverdatud või teha faili lihtsalt sisaldavad sõnaraamat sõnad ja nende tõlked selle lehe?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas moman View Post
    Kuidas külaline cache töötab? Ma olen praegu kasutades 3.3.3 mõned koodi muudatusi määrata Bugs ning ei ole täiendatud huvides stabiilsus. Lihtsalt uudishimulik! Kas terveid lehti puhverdatud või teha faili lihtsalt sisaldavad sõnaraamat sõnad ja nende tõlked selle lehe?
    Terveid lehti puhverdatud kõvakettal ja striimitakse brauser nagu staatiline HTML failid (pärast kontrollimist ei taotlusel on puhverdatud).

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •