Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Thread pealkirju ei tõlgita

Senior liige

Default Thread pealkirju ei tõlgita

Tere, kahju, et post uuesti, mul oli just Poola isik postitus siin probleem graafik post on tõlgitud vaid Postituse pealkiri on veel Poola, võiks keegi vaatleme palun?

Regards,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun minge redigeerida thread võimalus, minge arenenud ja kontrollige ei pealkiri sees langtitle bbocde. Kui ei - siis palun lisage see (kasutada keelt parameeter - just nagu eest lang). Tõenäoliselt see on see.

Sellist asja ei tohiks juhtuda, kui vBET teha opaquing sõnum (Vt vBET Google ' i võimalused, andmed). Aga kui keegi on läbipaistmatu sõnum käsitsi lang bbcode, siis vBET näha, et keegi juba hoolitses selle kohta ja ei teinud mingeid muudatusi.

Palun öelge ei see aitab ja kas probleem on lahendatud.

Senior liige

Lisasin keeles sildid ja niit titile näeb välja selline nüüd
    [Lang = pl] probleem z pewnym wykresem [/ lang]

EDIT: Minu vabandused Lisasin siltidega nagu seda praegu [Langtitle = pl] probleem z pewnym wykresem [/ langtitle] ja pealkiri tõlgitakse ok, kuidas ma saan seda automaat kui silte ei esine enne kui ma edited pealkiri?

Regards,
    Simon
    Viimati muutis Simon Lloyd; 07-10-10 juures 07:07.

Nii nagu ma kirjutasin - palun vaadake Google ' i Võimalused vBET Admin CP. Saate valida, kas on olemas strateegia, kuidas automaatselt lisada keeles tag. Soovitame kasutada Usaldus Google kui usaldust väärt, Aknalaud on mõistlik lugeda kirjeldada kõiki strateegiaid ning valida parim teile Kogu kirjeldus on parameeter kirjeldus - nii lihtsalt on koht, kus olete haige seadistada

Senior liige

Valisin Trust kasutaja (nagu sa soovitatav tarkvara), sa räägid et langtitle tag automaatselt ei lisata?

Trust kasutaja on parim jõudluse tõttu ei küsi Google kohta arvamuse, mis võtab aega (saata taotluse Google - oota vastust).

Kaader kasutajasõbralik pool on parem kasutada strateegiat, mille usaldus Google. Sellepärast, et mitte kõik kasutajad saavad seadnud oma vaikimisi keeles või mõnikord kasutajate seada, kuid teame ka foorumi keel ja kirjutada foorumis keel - sel juhul vBET on läbipaistmatu keele punkti kasutaja vaikimisi keeles. Nii saate post inglise keeles, kuid märgitud prantsuse, sest kasutaja seadke see oma vaikimisi keeles.

Kui soovite kasutada võimalust usalduse kasutaja - soovitame sundida kasutajal määrata oma vaikimisi keeles. Sa suudad seda teha väga lihtne - see on konfigureeritav vBET. Nii vBET saab suunab kasutaja profiili lehelt kui kasutaja ei seadnud oma vaikimisi keeles. Mõned kasutajad seda saab mitte liiga mugav, kuid ümbersuunamine peatub kasutaja vaikimisi keel on määratud. Võite isegi valida kas sa tahad suunavad kasutajad alles pärast sisselogimist või ikka ja jälle, kuni parameeter on seatud (siis kasutaja ei saa midagi teha oma foorum kuni oma vaikimisi keel on määratud).

Senior liige

Michal, aitäh vastuse, mul on juba "Force kasutaja .." määratud ja kasutaja olid seadnud oma vaikimisi keeles poola registreerimise ja ta postitatud Poola, et ma ei saa aru, miks pealkiri ei tohi olla tõlkida?

Ma tõesti ei taha alandada tulemuslikkuse ja oodata Google mõnikord foorum ootab Goole custom otsing lastida, ootab post tõlge oleks halb!

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •