Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 19

Thread: Wiki Sahara kataloog küsimustes

Junior Member

Default Wiki Sahara kataloog küsimustes

OK, mul on wiki in sub directory www.xxxxxxx.com / wikiMinu foorumites on www.xxxxxxx.com / foorumid.

Ma püütakse integreerida tõlkega MediaWiki mis jagab minu logon info koos forum praegu.

Ma näen järgmist DB viga, kui katsetamine:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Aimu, kust otsida? Olen lugenud iga teie ettepanek anda teistele selle kohta, kuidas integreerida. Probleemiks on, et ma lihtsalt ei tea, mis lahenduse ma vajan.

Aitäh

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

see on täielik veateadet? kui mitte, siis pasta siin olema üks.

Samuti saab optimeerida DB tabelid. seda teha lihtsalt minna oma admincp-> maintence-> remont / optimeerida lauad-> chect kõik-> ja kliki jätkama

Junior Member

Quote Algselt postitas kamilkurczak View Post
    see on täielik veateadet? kui mitte, siis pasta siin olema üks.

Samuti saab optimeerida DB tabelid. seda teha lihtsalt minna oma admincp-> maintence-> remont / optimeerida lauad-> chect kõik-> ja kliki jätkama
    See ei ütle tabel on korrumpeerunud ... ta ütleb kehtetu SQL. Kõige tõenäolisemalt tingitud midagi valesti rewrites jaoks wiki sub dir või puudulik integratsioon wiki.

Olen kindel, et ma olen midagi puudu ja otsin samme pean minu integratsioon.

Ma saan pole vigu foorum ise.

Junior Member

Halloo? See ei saa olla, et raske kutid diagnoosida.
    Viimati muutis Smaug; 07-10-10 juures 00:12.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tõde on, et see on raske diagnoosida - ei ole ühtegi viga number ega veateate. Sellepärast Kamil küsida, see on täis viga suhelda või oli midagi eemaldada sealt.

Ilma veateate oleme me pimedad siin ... Kas sa leiad rohkem teavet, mis näiteks palke?

Samuti - nagu ma aru saan see juhtub ainult wiki. Tavaliste lehekülge ei ole. Kas sa kasutad table prefix?

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Samuti - nagu ma aru saan see juhtub ainult wiki. Tavaliste lehekülge ei ole. Kas sa kasutad table prefix?
    Vigane SQL viga.

Seda tuli email, ma ei vea number.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki tabelid kõik algab "mw_", kõik ülejäänu eest kohapeal, ei eesliide. Ma näen eespool, kui ta ütleb "väljaspool = true" kaks korda. Võtan rewrites.

Ma tean, et minu rakendamine oli päris palju ära arvata, millised juhised kasutada integreerida wiki. Mida ma tahan teada, mida postitustest sinu seostub mulle. Kas Media kasutamine globaalse valmis? Ma tõesti ei tea, kuidas ma saaks öelda, et?

Täname oma aega

Junior Member

26 tundi keemistsentrid **********

Kas tasu ma maksta prioriteet vastuseid?

Aitäh

Väga kahju hilinemise eest. Me ei võta maksed prioriteet vastuseid. Oleme putka (mina ja Kamil) kus on foorum neljapäeval ja reedel - lihtsalt ei suuda aru saada, kes hoolitseb selle teema kohta. Lisan mõned küsimus panna rohkem valgust, Kamil küll, et ma võtsin sel juhul ... Vabandust. Me teeme seda paremini järgmine kord. Samuti loodan, et te õnnelikud teades, et hakkame otsima veel üks töötaja klienditeeninduse (sel nädalavahetusel või järgmisel nädalal ilmub reklaam)

Te teate, et integreeritud mod kasutab global_complete kuna leheküljed ei tõlgita. Seosed keelekood wil tööd, kuid leht ei tõlgita. Kui selline asi juhtub, siis palun, nõuanded Modifikatsioonid mis ei toeta global_complete. See võib juhtuda ainult Modifikatsioonid mis tekitab ta enda lehekülgedel täielikult ja ignoreerida vBulletin arhitektuuri.

Umbes MySQL küsimus - me oleme ikka veel pime. Ma arvasin, et see võiks olla prefiks küsimus, kuid te ei kasuta seda vBulletin. Ilma lisainfo küsimus ei ole meil võimalik öelda, mis see on. Palun võtke MySQL toetust ja küsivad, miks sõnumeid ei ole ühtegi viga number ei vea kirjeldus. Samuti - Kas oled MySQL palke? Võib-olla ei tule enam midagi.

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post

Te teate, et integreeritud mod kasutab global_complete kuna leheküljed ei tõlgita. Seosed keelekood wil tööd, kuid leht ei tõlgita. Kui selline asi juhtub, siis palun, nõuanded Modifikatsioonid mis ei toeta global_complete. See võib juhtuda ainult Modifikatsioonid mis tekitab ta enda lehekülgedel täielikult ja ignoreerida vBulletin arhitektuuri.
    OK, see ei ole mod jaoks vBulletin, Media Wiki on üksi. Ainus link minu foorumites on see mod alates vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Foorum

Kuna ma kasutan seda mod "bridge" seansid, ma veel mõtlesin, kui maailma lõpule on kasutusel ja seega endiselt segaduses, et mis rakendamine on õige.

Umbes MySQL küsimus - me oleme ikka veel pime. Ma arvasin, et see võiks olla prefiks küsimus, kuid te ei kasuta seda vBulletin. Ilma lisainfo küsimus ei ole meil võimalik öelda, mis see on. Palun võtke MySQL toetust ja küsivad, miks sõnumeid ei ole ühtegi viga number ei vea kirjeldus. Samuti - Kas oled MySQL palke? Võib-olla ei tule enam midagi.
    Ei ole viga logitud mysql, ma lihtsalt kontrollinud avamine error log mis on määratud my.cnf.

See on vale väide.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Valida ei suuda. Kas need tabelid ja väljad tunduvad õiged sulle? Kus on, et valida seda helistas?

Täname teid abi eest

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •