Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: Kasutajad Vali keel ei täideta

Senior liige

Default Kasutajad Vali keel ei täideta

Ma registreerusin uue kasutajana ja valitud Hispaania on minu postitad keeles, kui ma siis sisse loginud foorum see oli pigem inglise kui hispaania (i elada england nii et minu brauser on inglise keel kuid vbet seaded i valinud "usaldus user" ), i kontrollitud usercp redigeerida detailid ja valitud keeles näitab hispaania keelt?

Kas oskate nõu anda palun?

Regards,
    Simon

EDIT: keele lipp (Hispaania), ei saa valida nii, et osa on au selle lihtsalt, et ta ei tõlgi lehel hispaania keelt!
    Viimati muutis Simon Lloyd; 05-10-10 juures 21:06.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,
    Trust kasutaja võimalus seda Google Language avastamine. Google ei ole küsiti keelt üldse, kasutaja seadeid. me usaldame kasutajat, et sõnum, mille ta kirjutas, on tema keel, mida ta määratud. Kas vaid ametikohtade kirjutatud selle kasutaja.
    Forum keel on alati selline, et valisite. (Näiteks "inglise keel")

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

vBET suunab teistele keeles, kui määrate erilist võimalust Misc osa nimega Suuna kasutaja keel Saad katsetada seda, muutes oma brauseri keele seadeid taaskäivitamine brauser (ümbersuunamine on ainult esimesel nõudmisel istungil, nii me laseme kasutajal hiljem muuta) ja mõnikord selge küpsised (kui brauser hoiab istungil pärast taaskäivitust).

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •