Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 17

Thread: Registreerimine Probleem

Junior Member

Default Registreerimine Probleem

Kui registreerimata liige tahab registreerida uut kontot ta saab andmebaasi rike pärast esitamist kõigis tabelites lõpus. Keegi ei saa registreerida uue konto nüüd? Ma vajan su kohest abi.

Vigane SQL:
    INSERT INTO kasutaja
    (Optsioonid parentemail, email, kasutajanimi, sool, passworddate, parooli usergroupid, languageid, tiitel, customtitle, showbirthday, birthday_search, sünnipäev, Timezoneoffset, **** kleit, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, maine, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    VALUES
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com "," kardelenksk22', '\\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "", FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12, "Yeni Üye', 0, 0, '1985-04-26 ', '04-26-1985", '2', '88 .242.91.77 "," tr "'' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

MySQL Error: Unknown veerus "vbet_def_lang 'in' väli nimekiri"
    Error Number: 1054
    Taotlus Kuupäev: teisipäev, 5. oktoober, 2010 @ 9:47:35
    Error Date: teisipäev, oktoober 5, 2010 @ 9:47:35
    Stsenarist: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    IP aadress: 88.242.91.77
    Kasutajanimi: kardelenksk22
    ClassName: vB_Database
    MySQL Version:
    Viimati muutis beaconsfield; 05-10-10 juures 20:06.

Senior liige

Kui te kasutasite minu. Htaccess rewrite reeglite sa sõna muuta forumz jaoks oma foorum kausta?

Junior Member

Ei, ma ei teinud seda. Ma ei kasuta foorumi kausta. Mida ma peaksin tegema?
    Viimati muutis beaconsfield; 05-10-10 juures 21:15.

Senior liige

Seda. Htaccess on minu kausta pikendamist, kui oma foorum on niimoodi www.mysite.com / forum siis muutus forumz et foorum ja te peaksite olema head (Btw ma alles ostetud ja paigaldatud see täna)

Junior Member

Senior liige

Siis ma oleks aim, kuid sa võiksid teha ei ole kehvem kui muuta your.htacces, mida te kopeeritud minu lahendus sellele ja vaata, kuidas sa lähed
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    kui see ei tööta määrata oma ümberkirjutamine tagasi, kuidas ta oli enne sa kunagi muutnud seda täna ja oota keegi siia teiega, vähemalt saavad nad kasutada oma foorum

Junior Member

Täname abi, kuid see ei lahenda minu andmebaasi probleem. Probleem on selles keegi ei saa registreerida uue konto nüüd. Kuna vaikimisi keele tabel ei ole teada. Iga mõte?

Senior liige

muuta vaikimisi keele oma admincp> vbet> Avaleht> vaikimisi keel

Siis näete teie foorum www.mydomain.com/en/ en kui teie vaikimisi keel on inglise keel.

Thats parim ma teha saan kui tema ei ole minu mod ja IE nr kooder - sorry!

Junior Member

Igatahes aitäh. Ma ootan Michal vastus.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere
    Ma olin saidil ja ma ei leia lipud. oled sa kindel, et sa imporditakse vBET product.xml faili do-not-uploadkausta admincp-> tooted ja plugins-> add / import toodet?

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •