Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: google kasutustingimused küsimus

Junior Member

Default google kasutustingimused küsimus

Tere,

Oleme väga huvitatud, et saada paar litsentside saitidele.

Mul on mõned küsimused põhinevad google api kasutustingimused kuna see toode kasutab google API tõlkimise eest.

Siin on mõned asjad, mida ma olen leidnud tingimusi leheküljel

Google AJAX API Kasutustingimused - lehekülge, palun otsida sest ma ei saa kleebi linke, kuni mul on 15 postitust.

1. esitada taotluse üle 5000 tähemärki;

Küsimus: Kas see on kaetud ..? nagu me oleme esemed nagu niidid, mis on rohkem, siis 5000 per page või posti teel

kopeerida, talletada, arhiveerida taasavaldamine või luua andmebaas, Google tulemusi, osaliselt või täielikult, otseselt või kaudselt, välja arvatud, et teil võib: (1) salvestada Google Tulemused ajutist vahemälu jooksul ei tohi ületada viieteistkümne (15) päeva ainult selleks, et Google tulemused, et täita konkreetseid kasutaja nõutud meetmeid, ja / või

Küsimus: Me ei saada üsna natuke liiklust umbes 6 M kuvamiskorra kuus .. - Seadme jõudlust mu olukorda. Ma tean, vahemälu funktsioon on toode, kuid on olemas max kasutust päevas.

Ootan vastuseid

Terviseks
    Chandra

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere,

Vastavalt teie küsimustele:

1. Jah, see on kaetud. vBET on algoritm, mis asjakohaselt saadab andmeid Google. Juhul, kui mingi tekst on väga pikk, siis võib lõigata ja saata osade kaupa. vBET isegi proovida lõigata arukalt - see tähendab, et mitte igal pool, aga (nagu ma mäletan järjekorras) otsib dot, kui ei ilmu siis otsin koma, kui ei ilmu siis otsin ruumi ja lõpus just vaja indeks kohas.

3. vBET ei piire igal max kasutust päevas. Pange tähele, et väga suurtes forum lisades 52 uut keelt alguses võib olla liiga palju oma server (sõltub server). Ikka vBET on lihtsalt seadistatav Admin CP - nii saate sisse lülitada alguses vaid mõned tõlked ja pärast, et lisada uusi ükshaaval üks on mõne päeva (näiteks vahemälu täidab). Samuti vBET on Külaline Cache funktsioon, mis võimaldab salvestada tulemuste külalistele kui staatilisi faile - see teeb järgmisel vastuseid külalistele palju kiiremini ja ilma kasutus DB päringuid. vBET isegi saab määrata, millised leheküljed on vähem tähtis ja seadistada erinevaid aega elada neile, Külaline Cache. Vaikimisi Külaline Cache aega, et elada on 1 tund tähtsamad lehed ja 15 päeva vähem olulised (näiteks liikme lehekülge) - kõik lihtsalt seadistatav.

Kui teil on tulevikus küsimused - palun küsige

Terviseks
    Michał

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •