Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 21

Thread: Photoplog küsimus

Senior liige

New. Htaccess tundub lihtsalt 301 / PL / galerii / gallery.

Ma olen praegu oma uue root htaccess fail ja seda proovinud mõlemale galeriifailid sa posted eespool. Ma jätsin viimased kaks seal.

Senior liige

Ma panin selle galerii htaccess ja URLid töö nüüd. Siiski ei ole tõlked on tegelikult tehtud lehel. Mingeid ideid?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Ma tean, et photoplog on üsna tihedalt integreeritud vBulletin, kuid see võib seda kasutada enda global_complete konksu asemel VB. Mingeid ideid?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Siin on juhtnööre integratsioon: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Seal on kirjeldatud, kuidas integreerida Modifikatsioonid mis doens't toetust global_complete konks. Näites PhotoPost ei tee - ma ei tea, kuidas seda juhul Photoploq

Igatahes ma kontrollisin seda URL'i: pl / gallery / - Pentax News & Kuulujutud - PentaxForums.com ja see ikka ei tööta ... Sa kirjutasid, et see on hea nüüd, aga nagu ma näen ei ole ...
    Nagu ma näen ise tehtud muudatused on valed. Ei ole juhend, mis kirjeldab kehtestada reeglid, mille keelekoode sees plugin directory.

Palun proovige selle komplekti.
    Põhiliste. Htaccess:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Sest galeriis. Htaccess:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Või jaoks galeriis. Htaccess (mitte juhtnööride kohaselt - proovige hiljem):
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Pange tähele, et see ei kata juhul, kui global_complete ei toeta, kuid kõigepealt lihtsalt tõlge töökoht asjakohaselt ja siis vaadata, mis toimub koos tõlkega.

Plrase proovida seda putka versioone galeriis. Htaccess. Kui ikka ei tööta, võite proovida ka seda peamist. Htaccess (koos putka versioone galeriis. Htaccess):
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    See on ka muudatus, sest oma reegel, mis kaardid everthing on index.php - Ma arvan, et see on põhjus, miks see ei tööta praegu.
    Viimati muutis vBET; 10-11-10 juures 18:22.

Senior liige

Minu htaccess fail oli tegelikult vale (murdis muu kausta tee), nii et ma võtsin ta maha.

Täname ettepanekuid, ostan need peagi.

Samas ei tohiks galerii rada olla / gallery / PL / mitte / PL / galerii /? Foorumi struktuur on sarnane: / foorumid / PL / mitte / PL / foorumid /

Senior liige

Paistab teine root htaccess töötab koos esimese galerii htaccess!

Püüdma Loodus - Pentax User Galerii

See 301 on tavalisele lehele, aga ma arvan, et edu. Nüüd tuleb nuputada, kuidas saada URL jälgimise ja tegeliku tõlke tööd. 301 võib olla tingitud vbseo 301, kuid eeldades, et saad fikseeritud, millised on järgmised sammud?

Quote Algselt postitas moman View Post
    Minu htaccess fail oli tegelikult vale (murdis muu kausta tee), nii et ma võtsin ta maha.

Täname ettepanekuid, ostan need peagi.

Samas ei tohiks galerii rada olla / gallery / PL / mitte / PL / galerii /? Foorumi struktuur on sarnane: / foorumid / PL / mitte / PL / foorumid /
    Galerii ei ole foorum, mis on, miks ta on erinev URL struktuuri.

Quote Algselt postitas moman View Post
    Paistab teine root htaccess töötab koos esimese galerii htaccess!

Püüdma Loodus - Pentax User Galerii

See 301 on tavalisele lehele, aga ma arvan, et edu. Nüüd tuleb nuputada, kuidas saada URL jälgimise ja tegeliku tõlke tööd. 301 võib olla tingitud vbseo 301, kuid eeldades, et saad fikseeritud, millised on järgmised sammud?
    Jah ma näen seda 301 suunamine. See ei tohiks juhtuda ja Jah see on võimalik, et ta on teinud vBSEO. Esmalt veenduge, et olete sisse lülitanud URL jälgimine väljaspool foorum kataloog aastal valikuid Admin CP
    Kui veel suunata, siis palun vaadata, kuidas see töötab koos 2nd. Htaccess jaoks galeriis.
    Kui ikka on suunata palun korraks kommentaar galeriis. Htaccess reegel vBSEO ja kontrollige ei 301 ei lahene seal - me tahame, et kinnitada see on vBSEO süü. Ka siis, kui see ei suunata, siis palun öelge kas leht on tõlgitud või mitte (tahame ka kinnitada, kas konksu global_complete kasutatakse teie mod)

Senior liige

Ma minna ja vaadata kohe. Ma olen päris kindel photoplog kasutab oma photoplog_global_complete konks, nii et me oleks võinud lisada mõned funktsioon nõuab käsitsi. Ma post uuendada selle varsti.

Senior liige

Ikka ümbersuunamine pärast ma eemaldada custom ümbersuunamisi. Mida peaks meie järgmine samm olema?

Esiteks - sorry hilinenud vastus. Ma igatsen oma ametikoha ja Mateusz lihtsalt meelde tuletama.

Palun PM juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP + FTP - meil on vaja vaadata seda sinu poolel. See suunata ei tohiks juhtuda ja koos sellega ei saa me otsustada, milline peaks olema järgmine samm. Ehk teisisõnu - järgmine samm on teha see ümber kaob.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •