Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Lihtsalt kinnitades upgrade kord

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Junior Member

Default Lihtsalt kinnitades upgrade kord

Ma lihtsalt vajadust selgitada upgrade menetluse VBet

Im praegu töötab VB3.8.1 koos vbseo 3.5.2 ja vbet 2.3.10
    Ma olen ümberehitamise vbet 336 (anda või võtta dot siin ja seal)

Vastavalt juhistele

Kill kirjutada eeskirjade htaccess
    Uninstall 2.3.10

Uuenda vbseo faile muuta ones (mis foorumites veel funktsioon kuigi see juhtub)
    Üles kõik vbet faile
    Import toodet ja muuta vastavalt vajadusele

Kas me ikka vaja google api võti?

Mis tahes etapis eespool värskendus foorumid kaotab töö kuni muudatused on tehtud, või on see töö kogu aeg uuendamise protsess

Mis versiooni htacess kirjutada reeglid, me kasutame koos VBSEO?

Üks teine küsimus. Kui seadsin kasutaja up nagu oleks hispaania keelt default
    Kas ma tohin RSS-vooge kohalikud ajalehed, pärast neid läbi, et kasutaja ja olema postitust ilmuvad mu default keele foorumites inglise

Vabandust, et valu üle, ma lihtsalt peab olema asjad selgeks minu meelest, pluss Im kannatusi mees gripp, mis Ära aidata ajutegevuse täielikult

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Esimese palun uninstall täiesti tasuta versioon (sealhulgas kõrvaldades. Htaccess reeglid). Siis installima makstud üks. Ja siis integreerida vBSEO. Nii vBSEO integratsioonimeetmete lõpus.

Google API võti kunagi olnud kohustuslik, kuid Google tänulik, kui sa seda kasutada. Nii et me nõu seda kasutada. Pange tähele, et kui sa eemaldaksid tasuta versiooni kõik teie konfiguratsioon on läinud. Nii saab copy-pase Google API võti mõned ajutisse faili.

Foorum peaks töötama kogu aeg. Muidugi tõlgitud lingid ei tööta vahepeal vahel eemaldaks vana versioon ja täielik install ja integreerida uuega. Ikka normaalne lehekülgedel saab trahvi

Eeskirjad tasulise versiooni leiad vBET pakendis. Ka kirjeldus parameetri üleminek SEO link leiad link nendele eeskirjadele (sa pead muutma, kui forum kasutab alamkataloog, nii et palun lihtsalt sööti juhiseid sisaldub olemas).

Praegu vBET toetab tõlget ainult väljaminevate RSS kanaleid. Meil on juba funktsioon taotluse toetada ka tõlke sissetulevad RSS kanalid ja nagu ma mäletan seda on vastu võetud (ikka ei heideta kavandatavat kuupäeva seda).

Hope gripp kaob kiiresti Lihtsalt küsi, kui soovite. Kõik on hästi kirjeldatud ja me vastata küsimustele, kui need tulid. Siis võite kasutada meie tasuta online-abi, või isegi ainult selleks paigaldamise teenuse for $ 30 ja töölt lahkuma meile

Junior Member

Cheers for et Michael.
    Kuidas ta lugenud oli teha VBSEO koodi muudatusteks on esimese või midagi oleks tööd, sealhulgas admincp
    Siis uploading ja installeerimisega vbet
    Nii et selle puhul paigaldada vbet, siis vbseo muutused enne teeme kõik sisselülitamist bittide

Täname abi eest ja paneb mind otse selle

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tegelik üks on turvalisem

Junior Member

Uploaded kõik failid, mis on tehtud vbseo muutused jne
    Kui ma võimaldada toote, saan teksti ei näidata foorumeid üldse
    Admin cp, üritate salvestada muutused, sisestage toote seerianumber jne ja midagi salvestada.
    Klikkides säästa ja olla tühi ekraan,

Mul on olnud keelata toode praegu

Junior Member

Avastasin, et olin keelata toote, salvestada muudatused. Määra keeled jne
    Siis uuesti võimaldada toote kõike tööd
    Kõik näib toimivat trahvi nüüd küll

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi