Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 16

Thread: vBAdvanced CMPS küsimustes

Junior Member

Default vBAdvanced CMPS küsimustes

Minu foorum elab / foorumid / minu vBAdvanced on root domeeni.

Olen lisanud globaalse avaldused vastavalt juhendile teises postitust oma foorum ja ma kasutan "custom" asetusega lipud ja kantakse $ vbenterprisetranslatorflags ainult üks kord minu malli. Minu kodulehekülg näen (ma kasutan "kui" avaldus teha ainult administraatoritel näha lipud) ruut lipud pane kahekordselt alla navriba. Ma ei näe lipp pilte, kuigi panin neist koopiaid in / images / vbet / lipud.

Kui lipp ruutu on klõpsatud, ala tõlgib aga ma saan saata / foorumid / kuid sooviks kasutajal peatada kodulehekülg, kui nad klõpsavad lipp. Ma saan NginX ja siin on minu praegune rewrites oma toodet. Ma ei kasuta SEO variant vbet seaded.

# Start tõlkimine

asukoht ~ * / foorumid / .* \\. (jpg | jpeg | gif | css | png | js) {
    root / var / www / htdocs / nõustaja;
    }

asukoht / foorumid / {
    root / xxx / www / htdocs / nõustaja;

ümber kirjutama / Foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 viimane;
    ümber kirjutama / Foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 viimane;

if (!-e $ REQUEST_FILENAME) {
    kirjutada ^ / foorumid /(.*)$ / foorumid / vbenterprisetranslator_seo.php viimane;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / võlur $ fastcgi_script_name;
    hulka fastcgi_params;

# Lahendada mõned FastCGI vigu, rohkem tolerantne puhvrid ja ajalõppe
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256;
    fastcgi_busy_buffers_size 256;
    fastcgi_temp_file_write_size 256;
    fastcgi_intercept_errors kohta;

}

# Peatus tõlkimine

1. Miks topeltkomplekt lippude?
    2. Kui mul on pildid õige tee, mis oleks neid peatada kuvamist?
    3. Kas tead, mida ma oleks vaja lisada minu nginx cfg fail lubada kasutajal klõpsata lipp minu kodulehekülg ja ei saa saata foorumitest?

Aitäh

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

On raske ette kujutada, mida sa kirjeldad. Saab luua test konto meie jaoks, kasutades mis suudame näha, et te kirjeldaksite? Palun PM juurdepääsu üksikasjad.

Kui sa kasutad VBS dünaamikat -, siis peate kasutama ka see mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Samuti ma ei tea, kes lähetavad te kirjalikult:
    Olen lisanud globaalse avaldusi suunata teisele ametikohale
    Nii et palun anna täpne URL, et me teame, mis tabab sind söötis.

Integreerida tõlke sisu väljaspool foorum kataloog pead kesa see juhised: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Need oli üldist teavet. Nüüd vastates oma täpse küsimustele:
    1. Ei tea nüüd. On vaja näha html väljund näpunäiteid. Samuti - milliseid muutusi tegite malle? Ja oled sa kindel, et lipud koht on määratud kohandatud?
    2. Tõenäoliselt puudumine stiile. Pange tähele, et vBET kasutab nüüd 1 pilt kõik lipud ja näidata neile, kes kasutavad css vaatamata. Oleks hea, kui ma saaks näha, mida te kirjalikult, see võib aidata leida allikas küsimus. Nüüd on mul vaja ära arvata.
    3. Jah. Vaata siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 lihtsalt vastu eeskirjad nginx

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    On raske ette kujutada, mida sa kirjeldad. Saab luua test konto meie jaoks, kasutades mis suudame näha, et te kirjeldaksite? Palun PM juurdepääsu üksikasjad.
    Ma olen kogu komplekt kahes eksemplaris lipud küsimusi. Rumal viga minu poolt.

Integreerida tõlke sisu väljaspool foorum kataloog pead kesa see juhised: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Olen teadlik, et pärast, aga mul jookseb NGinX, milles ei kasutata. Htaccess. Ma ka minu ümber kirjutada osa oma mod minu original post. Mida ma pean lisada või muuta?

Need oli üldist teavet. Nüüd vastates oma täpse küsimustele:
    1. Ei tea nüüd. On vaja näha html väljund näpunäiteid. Samuti - milliseid muutusi tegite malle? Ja oled sa kindel, et lipud koht on määratud kohandatud?
    See ei ole küsimus nüüd.

2. Tõenäoliselt puudumine stiile. Pange tähele, et vBET kasutab nüüd 1 pilt kõik lipud ja näidata neile, kes kasutavad css vaatamata. Oleks hea, kui ma saaks näha, mida te kirjalikult, see võib aidata leida allikas küsimus. Nüüd on mul vaja ära arvata.
    Võtan stiil in lipud dir
    3. Jah. Vaata siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 lihtsalt vastu eeskirjad nginx
    Sa ütlesid mulle eelnevalt müüki, et te juba on.

Täname oma aega

Jah - meil on tänu ja NGinX - leiad selle vBET pakett do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Ikka eeskirjad konkreetsete integratsioon on valmis. Htaccess vormis. See on lihtne võtta need.

Nii et need. Htaccess reeglid:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Võtab nendega:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Selline:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    selline:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Pange tähele, et need ei olnud katsetada. Soovitatav on backup reegleid enne muudatusi, nii juhul, küsimused teile oleks võimalik undo muudatused.

Junior Member

Tänan, ma annan talle süsti teha.

Palun andke tagasisidet. Teeme tööd selle kallal Kuni teinud http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Junior Member

Palun andke tagasisidet. Teeme tööd selle kallal Kuni teinud http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Mul tuleb lisada eeskirju valesti nginx ja vbacmps. Üritasin jälgida oma suundi reeglid sina oled minu läkitanud, aga ma muudkui tapmine kohapeal.

Minu ainus küsimus on url lipud näidata CMPS kodulehel.

"Http://www .***********. com / foorumid /? Language = fr"

Foorumitest link näeb välja selline:

"Http://www .***********. com / foorum / index.php? Language = fr"

Nagu ma ütlesin, nad mõlemad töö, aga cmps lipp sidemeid ümber kasutajal foorumeid, ma tahaksin neid peatada lehel napsautettiin lipp.

Täname teid abi eest

Edit

See on viga ma saan, kui soovitakse kasutada eeskirjad eespool mainitud:

[Root @ smaug ~] # / etc / init.d / nginx reload
    [Emerg]: kehtetu tingimus "! ($ Query_string" / usr / local / nginx / conf / nginx.conf: 103
    konfiguratsioonifail / usr / local / nginx / conf / nginx.conf katse ebaõnnestus
    Viimati muutis Smaug; 25-09-10 juures 19:16.

Junior Member

25 tundi keemistsentrid

Kas sa sätestatud vBET võimalus jälgida tõlkeid väljaspool foorumit kausta?

Ka siis, kui see on seadistatud ja ikka läheb tagasi foorum, siis midagi on valesti täiendavad eeskirjad (vbet_outside = true ei lisata). Pange tähele, et oleme eksperdid. Htaccess konfiguratsioon, kuid leiad ka siit lahendus. Mul on vaja mõningaid täiendavaid info - palun rääkige te kasutate ainult ühte kirjutada konfiguratsiooni, või see on jagatud nagu see peaks olema puhul. Htaccess? Kui see ei ole lõhenenud, siis täiendavaid eeskirju tuleb muuta, nii NGinX teavad mis kataloog on need eeskirjad (. Htaccess töötab kontekstuaalselt - eest kataloog, kus see on olemas).

Junior Member

Kas sa sätestatud vBET võimalus jälgida tõlkeid väljaspool foorumit kausta?

Ka siis, kui see on seadistatud ja ikka läheb tagasi foorum, siis midagi on valesti täiendavad eeskirjad (vbet_outside = true ei lisata). Pange tähele, et oleme eksperdid. Htaccess konfiguratsioon, kuid leiad ka siit lahendus. Mul on vaja mõningaid täiendavaid info - palun rääkige te kasutate ainult ühte kirjutada konfiguratsiooni, või see on jagatud nagu see peaks olema puhul. Htaccess? Kui see ei ole lõhenenud, siis täiendavaid eeskirju tuleb muuta, nii NGinX teavad mis kataloog on need eeskirjad (. Htaccess töötab kontekstuaalselt - eest kataloog, kus see on olemas).
    Jah, see on sätestatud võimalusi ja jagada siin, sest see peaks olema. Siin on kood plokk muutunud query_string et nginx lubab, aga ma saan sisemine serveri viga, kui see on uncommented.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid