Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: Ohhh ei. VB 4.0.5 paigaldama läinud halb

Junior Member

Default Ohhh ei. VB 4.0.5 paigaldama läinud halb

Hi, I installitud vBET ja järgneb suunas kui ma seda suutsin. Mõned on raske mõista. Ma edited functions_vbseo_createurl.php ja functions_vbseo_url.php
    Ma kasutan VBSEO ja ma redigeeritud minu .htaccess faili, kasutades See lehekülg parim ma võiks koos suundades. Ja nüüd minu sait on tühi valge leht. Vaatasin teie KKK ala 2 tundi täna. Minu koduleht on kausta peamine kohas.
    Näiteks: mainsite / forum
    Nii et ma järele minu foorum URL kuid minu sait on tühi valge leht. Igasugune abi teretulnud. Kogu mu sait on maas ...

Aitäh
    Ostsin täisversiooni

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui teil on tühi leht siis tuleb vaadata, kas sul on asjakohane libriaries paigaldatud. Sul peab olema installeeritud CURL ja ICONV.
    Vaata siia üksikasju:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Palun võtta maintime lihtsalt seatud vBulledin dissabled ja kommenteerida vBET. Htaccess reeglid, nii et teie foorum töötab. Samuti palun saatke meile oma tegelik ja täielik sisu. Htaccess faili - me kontrollime sinu reeglid. Veel ilmselt - te lihtsalt ei ole asjakohane libriaries.

Seal on ka veel üks posible põhjusel - kui teie leht on loading ja loading ja loading - siis tuleks vaadata kas teil on seoses Google. Mõnikord serverid on blokeerimine väljaminevad taotlused - pange tähele, et vBET nõuab, et tal lubataks väljaminevad taotlused Google - Google teeb tõlkeid. Võite vaadata seda, kasutades seda vihjed: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Junior Member

Tere, aitäh, nõuandeid! Tegin google kontrollida ja tulemused olid>
    Alustades tõlge test
    Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Nii et kõik on hea seal. Ma ei saa minna admin Cpanel lehele

CURL ja ICONV on installitud! Ma olen endiselt segaduses

Junior Member

Ma leidsin, et mul asendatakse koodi functions_vbseo_url.php ja ma peaks lisatud kood enne seda. Nii et ma fikseeritud seda. Aga sait ei tööta ikka. See on tühi. Mida näiteks fail on üles ei laadi kausta? Ma ei näe näiteks. Htaccess faili.
    Viimati muutis El Caballo; 21-09-10 juures 14:20.

Junior Member

Ma võin nüüd näha minu istuda ja on see keelatud. Ma tean, ei ole 24 / 7 tuge. Kuid kas need poisid lihtsalt vastuses tund päevas? For $ 90 lisada kohta, juhised on ok. Aga raske raske raske mõista

Hi. Ma nägin oma eelmise sõnumeid ja sa kirjeldasid järgmised sammud sa söötis - Teie kirjelduse ütles mulle, et sa ikka veel pooleli. Vabandust - ma ei leia, et te küsite rohkem abi.

Esiteks - kas teil on nüüd blokeeritud vBET kommenteeris vBET. Htaccess faili ja eemaldada vBET integratsiooni kood vBSEO?
    Kui jah ja teie foorum on ikka kukkus siis ei ole vBET süü. Ei saa vBET süü, kui vBET ei tööta.
    Sellisel juhul palun veenduge, et te töötate originaal vBSEO failid uuesti (st koopia need 2 muutunud uuesti vBSEO pakett).

Nii et see on esimene samm - teha oma foorum taaskasutatavaks.

Järgmine on üks - muuta vBET joosta. Esimene - seda lubada, ja testide komplekt lingid keelt? tüüp - see ei nõua. htaccess muutusi. Pane järgmine samm ainult siis, kui tõlkeid töötavad.

Järgmine - muutus SEO linke ja muuta. Htaccess faili. Näiteks eeskirjad sisalduvad vBET paketi, kuid lugege tähelepanelikult kirjeldust all linki vBET valikud - Tuleb muuta reegleid, kui oma foorum kasutab kataloogi URL. Pane järgmine samm ainult siis, kui tõlkeid töötavad.

Integreerida vBET koos vBSEO vastavalt integratsiooni antud juhistele ReadMe.html faili.

Palun tehke seda samm-sammult. Alusta puuet vBET täielikult. Öelda, milline samm teeb sind probleem ja mida see probleem on.
    Viimati muutis vBET; 21-09-10 juures 22:43.

Junior Member

Tere, ma paigaldamata kogu asi ja eemaldada vBET integratsiooni kood vBSEO. Ma PM'ed sinust paigaldamist, ma lihtsalt ei ole aega, et katsetada erinevaid seadistusi selle kohta. Lihtsalt on vaja tööd vBET. Kas keegi saata mulle või PM mulle, mida ma pean andma kutid, nii et saate installida?

Tänan
    Vabandust aja erinevus.

Juba saatke PM. Sest sa ostsid paigaldust ja me hoolitseme teie installi olen sulgemise seda keermes.

Junior Member

Aitäh

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •