Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 28 kohta 28

Thread: Test: See tekst on kirjutatud prantsuse keeles

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK seda rakendatakse ja kaasatakse vBET 3.2.0 (jah meil oli plaanis 3.1.3, kuid seal on liiga palju muudatusi nii et see 3.2.0).

Te saate testida siin. See foorum on tegelikult valitud strateegiale usaldada Google kui tulemused on vähemalt 10% kindel.

Nii et nautida

Text automatically translated from: Polish to: Estonian
    Translated text
    Näiteks see sõnum ei olnud tähistatud mulle, et ta on poola keeles. Kas käsitsi või määrates vaikimisi keeles. Lühidalt - ma valetasin vBET väites, et sõnum on inglise keeles, kuid kasutades keeletuvastuse vBET ta mõistis, et sõnum on inglise keeles ainult poola keeles ja see on nõuetekohaselt tähistatud
    Original text

Tubli töö. Kas teil on vabastamise kuupäevata peas? Ma tõesti vaja uus versioon ...

Quote Algselt postitas Cybershaolin View Post
    Tubli töö. Kas teil on vabastamise kuupäevata peas? Ma tõesti vaja uus versioon ...
    Jah, meil on - täna Meil on hea meel, et anda kiire mis meie kliendid vajavad

Tootmine on juba käimas. See võtab kuni 2 tundi. Meil on vaja kasutada ka lisada VBA Dyna integratsiooni toetamiseks keeletuvastuse ka seal

Wow! Thanks a lot! Suure teene!

Quote Algselt postitas vBET View Post
    OK seda rakendatakse ja kaasatakse vBET 3.2.0 (jah meil oli plaanis 3.1.3, kuid seal on liiga palju muudatusi nii et see 3.2.0).

Te saate testida siin. See foorum on tegelikult valitud strateegiale usaldada Google kui tulemused on vähemalt 10% kindel.

Nii et nautida
    Text automatically translated from: Polish to: Estonian
    Translated text
    See on lihtsalt test, mis kontrollib, kas keeletuvastuse toimib hästi hinnapakkumisi suunatud uued liinid.
    Original text

Quote Algselt postitas vBET View Post
    OK - ma tean nüüd, et see on võimalik tunnustada keele CURL. Ka seda, et Google teeb vigu, kuid on nii kena, mis ütleb, kuidas kindel, et ta räägib oma vist (0 - üldse mitte, 1 - 100%, kõik vahel - sa tead, mida).

Nii et praegusel hetkel minu juhtmõtteks see funktsioon on muuta seadistatav võimalust:
    - Alati usalda kasutaja (parim jõudluse - Google ei küsita, kui uus sõnum on tulemas, kõik muud võimalused küsib Google tõelisi keeles)
    - Alati usalda Google (Google tulemus on alati kasutatud tõeline keel - ole hea lühisõnumite)
    - Trust kasutaja aga küsida Google (sel juhul kui on vahe, mida kasutaja märgid ja mida Google ütleb administraator saada email about it)
    - Usaldus Google kui tulemus on usaldust väärt (teine parameeter näitab, kuidas kindel Google tuleb kasutada tema tulemus - st 0,3)

Ja veel üks asi - Google ei küsita, kui kasutaja mis tahes paigas sõnumi seatud lang BBCode käsitsi.

Mis sa arvad sellest?
    Aastal väljapakutud variantide üle, milline peaks olema võimalus valida, kui seda kasutatakse ära teha vana viisi enne rakendamise kohta?

Quote Algselt postitas Cybershaolin View Post
    Aastal väljapakutud variantide üle, milline peaks olema võimalus valida, kui seda kasutatakse ära teha vana viisi enne rakendamise kohta?
    Alati usaldada kasutaja - nii tunnustamine ei ole tehtud.

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •