Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 4 του 5 FirstΠρώτα ... 2345 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 31 να 40 του 46

Θέμα: Sitemap ολοκλήρωση Γεννήτρια

Έχω το ίδιο πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ vBSEO 3.5.2 και Sitemap Generator 2.6 beta 2

Sitemap γεννήτρια δεν λειτουργεί. Ξεκινά και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Μήπως δημιουργούν δεσμούς νήμα; Εάν έχετε πολλές συνδέσεις και sitemap γενιά παίρνει καιρό μπορεί να έχει δεν είναι αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί. Παρακαλώ ελέγξτε μήπως συνεχιστεί όταν το έναυσμα πάλι. Αν ναι και θα ολοκληρωθεί σε 2 ή περισσότερα αιτήματα, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να δοθεί περισσότερος χρόνος για την αξιολόγηση.

Αν όχι - βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές στον κώδικα είναι κατάλληλες.

Έχω την "vBSEO sitemap γεννήτρια v3.0 χρυσό". Δεν υπάρχει κωδικός σαν να αναφέρεται στην πρώτη σελίδα στο vbseo_sitemap.php αρχείο του.
    vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ ForumID, thread_id: $ threadrow [θέματος], συνολικές δημοσιεύσεις: $ totalposts, σελίδες: $ totalpages, προβολές: $ threadrow [απόψεις] $ πριν")?
    Υπάρχει κάποια κώδικα όπως αυτό:
    $ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons '])?

vbseo_set_sitemap_type («πρόσθετο»)?
    foreach ($ addons όπως $ addon)
    if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
    {
    vbseo_log_entry ("[add-on module] $ addon", αλήθεια)?
    περιλαμβάνουν (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.)?
    }

vbseo_flush_index ()?

vbseo_clean_progress ()?

if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
    {
    vbseo_sitemap_ping ()?
    }

vbseo_log_entry («Χάρτης έχει δημιουργηθεί href="index.php"> <a Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε </ a>. 'αλήθεια)?
    Θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό στην πρώτη σελίδα κοντά στην εν λόγω κώδικα, παρακαλώ;

Έστειλα μόλις ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τις επαφές στο vbent *** slator.com σχετικά με αυτό. Ευχαριστώ!

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    η λύση για την έκδοση 3.0 του sitemap γεννήτρια είναι εντάξει, αλλά ο χρυσός έκδοση - δεν δοκιμαστεί.
    Θα το ελέγξουμε

Τυχόν εξελίξεις, παρακαλώ;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ok θα το ελέγξουμε για εσάς

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από beaconsfield View Post
    Έχω το ίδιο πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ vBSEO 3.5.2 και Sitemap Generator 2.6 beta 2

Sitemap γεννήτρια δεν λειτουργεί. Ξεκινά και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Το ίδιο με εμένα. Η γεννήτρια ξεκινά και έρχεται με

"[START ΤΜΗΜΑ] showthread [18,484.1 Kb mem χρησιμοποιείται] [372.670 s (372.670 ών)]"
    στην ίδια ακριβώς στιγμή που κάνω κλικ στο κουμπί (έτσι υποθέτω το επανέλαβε με αποτέλεσμα 372 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι σίγουρα λάθος) - και στη συνέχεια να πεθαίνει. Δεν xml που δημιουργήθηκε, δεν pings, τίποτα. php_value max_execution_time έχει οριστεί σε 540.

Και από τον τρόπο: ήρθα σε επαφή με την υποστήριξη vBSEO για αυτό. Ανταποκρίθηκαν με αυτό:

Quote Αρχικό μήνυμα από vbseo Support
    Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν προσφέρουμε υποστήριξη σε πίνακες που έχουν μεταφραστής vBEnterprice εγκατασταθεί. Παρακαλούμε να επαναφέρετε τις αλλαγές που εφαρμόζονται σε vBSEO, vBSEO αρχεία Sitemap Generator, απεγκαταστήστε ότι η τροποποίηση και προσπαθήστε ξανά.
    Ακούγεται σαν vBET και vBSEO θα έχει κάποιες διαφωνίες ..

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από Juice View Post
    Το ίδιο με εμένα. Η γεννήτρια ξεκινά και έρχεται με

στην ίδια ακριβώς στιγμή που κάνω κλικ στο κουμπί (έτσι υποθέτω το επανέλαβε με αποτέλεσμα 372 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι σίγουρα λάθος) - και στη συνέχεια να πεθαίνει. Δεν xml που δημιουργήθηκε, δεν pings, τίποτα. php_value max_execution_time έχει οριστεί σε 540.

Και από τον τρόπο: ήρθα σε επαφή με την υποστήριξη vBSEO για αυτό. Ανταποκρίθηκαν με αυτό:

Ακούγεται σαν vBET και vBSEO θα έχει κάποιες διαφωνίες ..
    @ Michal,
    Μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε κάποια υποστήριξη; Δεν μπορώ να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.

Regards,
    Marv.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Juice View Post
    @ Michal,
    Μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε κάποια υποστήριξη; Δεν μπορώ να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.

Regards,
    Marv.
    Γεια Μόλις επέστρεψε από τις διακοπές. Παρακαλώ να μου στείλετε με πμ τα στοιχεία πρόσβασης στο Διαχειριστή CP σας και FTP θα ελέγξει τον κωδικό σας και δείτε τι συμβαίνει εκεί.

Σελίδα 4 του 5 FirstΠρώτα ... 2345 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί