Έχω το ίδιο πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ vBSEO 3.5.2 και Sitemap Generator 2.6 beta 2
Sitemap γεννήτρια δεν λειτουργεί. Ξεκινά και δεν έχει ολοκληρωθεί.
Έχω το ίδιο πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ vBSEO 3.5.2 και Sitemap Generator 2.6 beta 2
Sitemap γεννήτρια δεν λειτουργεί. Ξεκινά και δεν έχει ολοκληρωθεί.
Μήπως δημιουργούν δεσμούς νήμα; Εάν έχετε πολλές συνδέσεις και sitemap γενιά παίρνει καιρό μπορεί να έχει δεν είναι αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί. Παρακαλώ ελέγξτε μήπως συνεχιστεί όταν το έναυσμα πάλι. Αν ναι και θα ολοκληρωθεί σε 2 ή περισσότερα αιτήματα, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να δοθεί περισσότερος χρόνος για την αξιολόγηση.
Αν όχι - βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές στον κώδικα είναι κατάλληλες.
Έχω την "vBSEO sitemap γεννήτρια v3.0 χρυσό". Δεν υπάρχει κωδικός σαν να αναφέρεται στην πρώτη σελίδα στο vbseo_sitemap.php αρχείο του.
Υπάρχει κάποια κώδικα όπως αυτό:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ ForumID, thread_id: $ threadrow [θέματος], συνολικές δημοσιεύσεις: $ totalposts, σελίδες: $ totalpages, προβολές: $ threadrow [απόψεις] $ πριν")?
Θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό στην πρώτη σελίδα κοντά στην εν λόγω κώδικα, παρακαλώ;$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons '])?
vbseo_set_sitemap_type («πρόσθετο»)?
foreach ($ addons όπως $ addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[add-on module] $ addon", αλήθεια)?
περιλαμβάνουν (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.)?
}
vbseo_flush_index ()?
vbseo_clean_progress ()?
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ()?
}
vbseo_log_entry («Χάρτης έχει δημιουργηθεί href="index.php"> <a Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε </ a>. 'αλήθεια)?
Έστειλα μόλις ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τις επαφές στο vbent *** slator.com σχετικά με αυτό. Ευχαριστώ!
Γεια σας,
η λύση για την έκδοση 3.0 του sitemap γεννήτρια είναι εντάξει, αλλά ο χρυσός έκδοση - δεν δοκιμαστεί.
Θα το ελέγξουμε
Τυχόν εξελίξεις, παρακαλώ;
ok θα το ελέγξουμε για εσάς![]()
Το ίδιο με εμένα. Η γεννήτρια ξεκινά και έρχεται με
στην ίδια ακριβώς στιγμή που κάνω κλικ στο κουμπί (έτσι υποθέτω το επανέλαβε με αποτέλεσμα 372 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι σίγουρα λάθος) - και στη συνέχεια να πεθαίνει. Δεν xml που δημιουργήθηκε, δεν pings, τίποτα. php_value max_execution_time έχει οριστεί σε 540."[START ΤΜΗΜΑ] showthread [18,484.1 Kb mem χρησιμοποιείται] [372.670 s (372.670 ών)]"
Και από τον τρόπο: ήρθα σε επαφή με την υποστήριξη vBSEO για αυτό. Ανταποκρίθηκαν με αυτό:
Ακούγεται σαν vBET και vBSEO θα έχει κάποιες διαφωνίες ..Αρχικό μήνυμα από vbseo Support