Καλά αυτό είναι απλώς μεγάλη. Επειδή vBSEO δεν υποστηρίζει VBET δεν θα μου δώσει στήριξη. Τώρα κάθομαι με το θέμα για Permalinks μόνο που δείχνουν για τις 2 πρώτες θέσεις. Πραγματικά ελπίζω εσείς να με βοηθήσει με αυτό.
Καλά αυτό είναι απλώς μεγάλη. Επειδή vBSEO δεν υποστηρίζει VBET δεν θα μου δώσει στήριξη. Τώρα κάθομαι με το θέμα για Permalinks μόνο που δείχνουν για τις 2 πρώτες θέσεις. Πραγματικά ελπίζω εσείς να με βοηθήσει με αυτό.
ok, Ταύρος θα προσπαθήσω να σας βοηθήσει με αυτό το θέμα.
μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να admincp σας όπως πριν;
Γεια σας,
μπορεί να σας εξηγήσει καλύτερα αυτό το ζήτημα; γιατί αν πάω σε αυτό το site:
[Νέα] Mozilla για να ξεκινήσει αυτόματες ενημερώσεις για τον Firefox 4 - CreativX
και προσπαθήστε να κάνετε κλικ εδώ: #9 να κάνει μια σύνδεση με Permalink:
[Νέα] Mozilla για να ξεκινήσει αυτόματες ενημερώσεις για τον Firefox 4 - CreativX
αν έχω μεταφράσει τη σελίδα για να pl:
[Νέα] Mozilla, aby rozpocząć automatyczne aktualizacje dla programu Firefox 4 - CreativX
και να Permalink για παράδειγμα: #4 - Να κάνει ακόμα μια σύνδεση με Permalink:
[Νέα] Mozilla, aby rozpoczÄ ... μια ‡ automatyczne aktualizacje dla programu Firefox 4 - CreativX
vBET και vBSEO είναι ενεργοποιημένα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 30-08-10 στο 09:00.
Ο μόνος τρόπος για να γίνει το έργο ήταν για μένα να αλλάξουν τον πραγματικό αριθμό θέση με την Permalinks. Γι 'αυτό είναι βασικά εργασίας τώρα.
ok οπότε εγώ το σήμα αυτό το νήμα που επιλύονται