Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Αίτημα για βοήθεια προεπιλεγμένη γλώσσα

Question Αίτημα για βοήθεια προεπιλεγμένη γλώσσα

Πολύ ωραίο προϊόν. Ευχαριστώ και πάλι για αυτό το hack.

Θα χρειαστεί βοήθεια ή έχετε ένα αίτημα να κάνουμε. Για τους νέους χρήστες στο φόρουμ, είναι εντάξει, δεδομένου ότι έχουν ένα πεδίο για να επιλέξετε προεπιλεγμένη γλώσσα τους, αλλά για όλους τους υπάρχοντες χρήστες, δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή, το θέτει απλά "Δεν έχει οριστεί". Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα ερώτημα για να εκτελέσει προκειμένου να τεθεί αυτόματα μια προεπιλεγμένη γλώσσα αντί για "Δεν έχει οριστεί" (στην περίπτωσή μου είναι γαλλικά για την αρχική τιμή); Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμα και αν βάλεις ένα νήμα στο forum λέει στους χρήστες να πάνε να τροποποιήσετε τις πληροφορίες τους, πολλοί από αυτούς δεν θα διαβάσει ότι το νήμα.

Θα ήταν ωραίο αν μπορώ να το αλλάξετε αυτό αυτόματα για τους υπάρχοντες χρήστες μου.

Χάρη.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

OH, δεν ήξερε γι 'αυτό, συγγνώμη. Ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Κανένα πρόβλημα - Είμαι εδώ για να σας βοηθήσει Ρωτήστε όποτε χρειάζεστε. Επίσης, για τα νέα χαρακτηριστικά ή ολοκληρώσεων
    Χάρη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-11-09 στο 21:50.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off