Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 14 του 14

Θέμα: Προσθέτω ένα νέο θέμα ή απαντάτε σε ένα νήμα ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα που μου ανακατευθύνει σε μια κενή σελίδα ...

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

παρακαλώ, να διαβάσετε ακριβώς ένα προηγούμενο post και να απαντήσετε εδώ. Είναι αναγκαίο.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Taurus View Post
    Δεδομένου ότι η αναβάθμιση σε 3.3.6 έχω κρατήσει για να πάρει αυτές τις ίδιες λευκές σελίδες. Συμβαίνει τυχαία. Ωστόσο, όταν απενεργοποιήσετε VBET αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Παρακαλείστε να ενημερώσετε!
    Είμαι στο φόρουμ σας και δεν είμαι σε θέση να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε δεν συμβαίνει ακόμα. Επίσης - σύμφωνα με τα κούτσουρα που να μου PM φαινόταν σαν να είχε ενημερωθεί το αρχείο των προϊόντων, αλλά vBulletin αρχεία php ήταν παλιά (υφιστάμενη λειτουργία δεν ήταν ορατό). Θα μπορούσε να είναι ο διακομιστής θέμα cache (δεν vBET cache) - όπου οι νέες αρχεία δεν ήταν ορατό και server ήταν εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα παλιά αρχεία. Έτσι ώστε θα μπορούσε να είναι ο λόγος.

Λίγο: δεν μπορώ να το αναπαραγάγει στο φόρουμ σας - μπορεί να σας; Έχει ακόμα να συμβεί ή όχι; Εάν ναι - Περιγράψτε με ακρίβεια πώς μπορώ να το αναπαραγάγει στο φόρουμ σας.

Πρόκειται για ένα δύσκολο ένα. Συμβαίνει τυχαία. Γι 'αυτό και δεν ξέρω πότε θα συμβεί ή όχι. Ωστόσο, στην VBET χρόνος ήταν άτομα με ειδικές ανάγκες δεν συνέβη καθόλου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν μπορώ να πάρω κάποιες περισσότερες πληροφορίες.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Παρατηρήσατε αυτό το θέμα και πάλι ή όχι; Ήμουν στο φόρουμ σας και έκανα πολλές θέσεις και δεν έχω βρει αυτό το θέμα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτό;

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί