Πώς να εργαστούν vbet σε Litespeed; Παρατηρώ vbet δεν λειτουργεί σε Litespeed. Είναι δείχνοντας
Άκυρα ορίζεται Φόρουμ. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλούμε ενημερώστε τον διαχειριστή
Παρακαλώ για βοήθεια.
Πώς να εργαστούν vbet σε Litespeed; Παρατηρώ vbet δεν λειτουργεί σε Litespeed. Είναι δείχνοντας
Άκυρα ορίζεται Φόρουμ. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλούμε ενημερώστε τον διαχειριστή
Παρακαλώ για βοήθεια.
Δεν ξέρω πώς το έργο της σχετικά με Litespeed.
Μπορείτε να μου πείτε - vBulletin εργάζεται σε αυτόν τον server;
Τώρα, Michał είναι σε διακοπές. Μπορώ να ελέγξω το επίκλιση (δεν έχω πρόσβαση για να γίνει αυτό), παρακαλώ να είστε υπομονετικοί.
VBulletin εργάζεται για Litespeed πολύ καλή, μόνο vbet δεν λειτουργεί.
ok, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσετε με Michał. παρακαλώ να είστε υπομονετικοί
I αναβαθμιστεί μόνο πλοίο μου να Litespeed επίσης σήμερα, και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι VBET δεν λειτουργεί με αυτό. Ελπίζω, λοιπόν, εσείς μπορεί να καταλήξει σε μια λύση. Έπρεπε να πάω πίσω στο Apache για τώρα.
Χάρη Ταύρος. Θα πω Michał σχετικά με αυτό.
Πότε θα Michal είναι πίσω; Ο μόνος λόγος που τώρα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Litespeed (που πλήρωσα για) είναι λόγω του vBET. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό να είναι ταξινομημένο. Ευχαριστώ!
Πραγματικά πρέπει να εργαστούν αυτό too.please σε απευθείας σύνδεση αδερφέ. χάρη,
Πάρτε τη σημείωση ότι έχω ήδη εγκαταστήσει το iconv και διπλώστε το σώμα, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί.
Michał θα είναι το φόρουμ στο mondey .. παρακαλώ να είστε υπομονετικοί,
συγγνώμη για ότι