Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Πρόβλημα reviewpost ενσωμάτωση / photopost

Default Πρόβλημα reviewpost ενσωμάτωση / photopost

Γεια σου,
    Μόλις αγόρασα mod σας και να λειτουργεί καλά στο φόρουμ, αλλά ακολουθώ τις οδηγίες σας για να ενεργοποιήσετε μεταφράσεις και σε άλλες mods, αλλά εγώ πρέπει να κάνει someting λάθος.
    φάκελο forum:
    : / / Domain μου / φόρουμ

Φακέλους Mod (εδώ είναι το πρόβλημα):
    : / / Domain μου / Αναφορές
    Όπως photopost του, καλείται reviewpost.

Το έκανα αυτό:
    # Σε vBET πακέτο / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php αλλαγή »SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH» στην πλήρη διαδρομή καταλόγου σας φόρουμ.
    Μην χρησιμοποιείτε το '/' στο τέλος. Αν δεν ξέρετε τι είναι η πορεία σας, παρακαλούμε δείτε παρακάτω για οδηγίες.
    # Αντιγράψτε vbenterprisetranslator_front_controller.php αρχείο στον κατάλογο που χρησιμοποιείται από mod στη διεύθυνση URL

Στη συνέχεια θ χαθείτε. Αυτό είναι htaccess μου / Αναφορές:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Ανακατεύθυνση =
    RewriteCond% {QUERY_STRING} γλώσσα =
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php; ανακατεύθυνση = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1; vbet_outside = true [L, QSA]

Τι κάνω λάθος;
    Ευχαριστίες
    Αχ, έχω επίσης ορίζεται στο admincp τους φακέλους / Αναφορές / και / φωτογραφίες /, στη διατήρηση των καταλόγων, καθώς και την παρακολούθηση και τον εντοπισμό URL URL έξω από τον κατάλογο φόρουμ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 04-07-10 στο 13:24.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Εδώ έχετε μια λύση.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Παρακαλούμε, βρείτε αυτό το μέρος αυτού του post:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Ακριβώς - phopopost δεν υποστηρίζει global_complete άγκιστρο Παρακαλούμε αγρανάπαυση υπαινιγμός Kamil χαρά - θα βρείτε εκεί όλα τα απαιτούμενα βήματα για τον τρόπο ενσωμάτωσης. Δοκιμασμένο και εργασίας

Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω, και χάρη.

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Ακριβώς - phopopost δεν υποστηρίζει global_complete άγκιστρο Παρακαλούμε αγρανάπαυση υπαινιγμός Kamil χαρά - θα βρείτε εκεί όλα τα απαιτούμενα βήματα για τον τρόπο ενσωμάτωσης. Δοκιμασμένο και εργασίας
    u μπορεί να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να intergrate με photopost Pro, στο φάκελο / photos / τι να βάλετε στο htaccess στον / φωτογραφίες; της BTW i χρήση photopost Pro
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsak76? 06-07-10 στο 23:34.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Οι οδηγίες είναι ppropriate για την έκδοση photopost pro.

Σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο - ό, τι περιγράφεται στο δώσει οδηγίες. Παρακαλώ πείτε ποια ακριβώς βήμα του interation που δεν καταλαβαίνετε και θα το περιγράφουν καλύτερα για σας.

Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, εάν θέλετε να το κάνετε για σας στον server σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία intgration για $ 30 (). Ακόμα σας συνιστούμε να αγρανάπαυση οδηγίες και να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας - θα σας δώσουμε δωρεάν online υποστήριξη μας, που περιγράφουν κάθε βήμα που δεν καταλαβαίνετε. Σε αυτή την περίπτωση μόνο παρακαλείσθε να ενημερώσετε το βήμα που απαιτεί καλύτερη περιγραφή; Αν το έκανε ήδη και αυτό doesnt δουλειά - παρακαλούμε να μας δώσετε youe htaccess περιεχομένου μετά την ένταξη και θα ελέγχει το κάνει αυτό είναι εντάξει..

Μέλος

Πες μου τι πρέπει να βάλετε στο φάκελο photopost htaccess

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί