Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123
Αποτελέσματα 21 να 28 του 28

Θέμα: vBET και vBulletin 3.6

Έχεις μμ

«F-(\\ d +). Html '=>' f/archive/f- $ 1.html"
    Μπορεί κάποιος να τροποποιήσει αυτό έτσι ώστε να μπορεί να προστεθεί στο htaccess αρχείο;

Quote Αρχικό μήνυμα από basketmen View Post
    Είμαι με τη χρήση vb 3,6 πάρα πολύ, εδώ είναι αυτό που κάνει η vb αρχείο εργασίας πάρα πολύ, απλά θέλω να το μοιραστώ, αν κάποιος μπορεί να το καταστήσει πιο τέλειο παρακαλώ μοιραστείτε το πολύ

1. Για τον καθορισμό των σημαιών στο αρχείο
    , Αν οι σημαίες που δεν παρουσιάζουν στις σελίδες αρχείο σας, χρησιμοποιήστε αυτό το βήμα

Πηγαίνετε στο admin panel σας -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση πρόσθετων λειτουργιών -> αναζήτηση plugin "σημαίες Χειριστείτε στο αρχείο" χωρίς εισαγωγικά

βρείτε

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

αντικαταστήσει vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) - Powered by vBulletin με την πορεία του φόρουμ σας, τις σημαίες που δεν παρουσιάζουν επειδή λάθος εικόνες pathor, επειδή το φάκελο rewrited πάρα πολύ σε vbseo, έτσι διορθώνουμε εδώ

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Ανανέωση τώρα και ελέγξτε και πάλι σας αρχείο, οι σημαίες θα πρέπει να έδειξε στις σελίδες των αρχείων σας πολύ

2. Εάν χρησιμοποιείτε rewrited σελίδα αρχείο χρησιμοποιώντας vBSEO, και η σύνδεση σε μεταφρασμένη σελίδα αρχείο είναι λάθος σύνδεσμο μπορείτε να το διορθώσετε πολύ

για παράδειγμα λάθος σύνδεσμο όπως αυτό, θα πάρει σελίδα δεν βρέθηκε σφάλμα

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    της θα πρέπει να είναι κάπως έτσι, πάνω απ 'url λείπει ένα όνομα φακέλου στο τολμηρό κάτω, μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν / Archive / , Ή / Sitemap / όνομα του φακέλου ή άλλο όνομα φακέλου

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

για να διορθώσετε αυτό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε vBSEO CRR

Πηγαίνετε στο vbseocp.php σας -> Custom Κανόνες επανεγγραφής -> προσθέστε αυτή τη γραμμή (στο κάτω μέρος της στήλης CRR), εάν το όνομα του φακέλου αρχείων σας, χρησιμοποιώντας / archive / σαν αυτό http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

αν φάκελο το αρχείο σας χρησιμοποιώντας / sitemap / όνομα του φακέλου, όπως αυτό http://www.domain.com/forum/sitemap/ μόλις αλλάξει το όνομα του φακέλου

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

Αυτό θα κάνει το κόλπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vbet για τις σελίδες vb 3,6 αρχείο

3. Εάν λάβετε μήνυμα σφάλματος όπως αυτό στην αρχή της σελίδας αρχείο κάποια στιγμή (αυτό δεν σχετίζεται ή επειδή το βήμα 2 παραπάνω)

χρήση αυτής της meto διδασκαλίας, Το χρησιμοποιώ και τα έργα του
    Αυτό δεν λειτουργεί σε μη φόρουμ vBSEO

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Μπορεί κάποιος να τροποποιήσει αυτό έτσι ώστε να μπορεί να προστεθεί στο htaccess αρχείο;
    Ίσως κάνω λάθος πώς να γράψω αυτό το htaccess, αλλά δοκιμάστε αυτό ή αυτό μπορεί να είναι παράδειγμα, να προσθέσετε στο htaccess παρακάτω RewriteEngine Στις

RewriteRule f-(.*). html $ $ f/archive/f- 1.html

ή

RedirectMatch 301 f-(.*) \\. Html http://www.yourdomain.com/f/archive/f- $ $ 1.html

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

@ Michael
    Δεν έχει τελειώσει γιατί το έχετε αποφασίσει, είναι τελικά όταν λυθεί το πρόβλημα.
    Regards
    Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά - τα τελικά θεωρείται συζήτηση σχετικά με το τι πληρώσατε για (αυτό είναι αυτό που έγραφε για τις τελευταίες θέσεις) και σας ζήτησα να μην γράψω ίδια μηνύματα.
    Φυσικά, εφ 'όσον έχετε το πρόβλημα και θέλει να δώσει κάποιες νέες πληροφορίες που είναι απολύτως ελεύθερος να το κάνει. Όπως έγραψα:
    «Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η συζήτηση είναι θεωρηθούν ότι έχουν περατωθεί. Εκτός αν έχετε κάτι νέο να γράψετε, σας παρακαλώ να μην το spam."

Παρακαλούμε να διαβάσετε ολόκληρο το ξανά αν θέλετε να είστε σίγουροι για το νόημα αυτού του αποσπάσματος:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4588

Επίσης, εάν έχετε πάρει εντύπωση ότι δεν σας επιτρέπεται να γράψετε εδώ, παρακαλώ να ζητήσω συγνώμη για την παρεξήγηση. Θα κρατήσει την προσοχή μου να είναι πιο ακριβείς στο μέλλον. Συγνώμη και πάλι

Υπάρχει ένα μέλος εδώ ότι βρήκε μια λύση για το πρόβλημα αυτό, αλλά αυτός χρησιμοποιεί vBSEO και δεν μου γι 'αυτό δεν λειτουργεί για μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να δώσει λύση, χωρίς πρόσβαση σε διακομιστές μου, όπως είχα πει ότι δεν θα δώσει τα στοιχεία του διακομιστή μου έξω.

Αν αυτό το μέλος καθόρισε την κωδικοποίηση τον εαυτό του τότε γιατί δεν είστε σε θέση να το πράξει αφού είστε ο coder; Όπως είπα και έδειξε στην παραπάνω θέματα που καθορίζουν σας στην πρώτη θέση, αλλά τα έργα οι σημαίες δεν εμφανίζονται (είναι αόρατο), αλλά όταν περνάτε πάνω τους με το ποντίκι σας μπορείτε να τα δείτε και κάντε κλικ για να μεταφράσει όπως το κανονικό, Μιλώ για τις σημαίες αρχείο φυσικά.

Θα μου πείτε να μην γράψω τα ίδια μηνύματα αλλά θα πρέπει να θεωρηθεί ότι είμαι ακόμα εδώ χωρίς στήριξη.

PS. Καταλαβαίνω πολύ καλά Αγγλικά θεωρώντας ότι είναι Μητρικής Γλώσσας μου.

Regards

Υπάρχει ένα μέλος εδώ ότι βρήκε μια λύση για το πρόβλημα αυτό, αλλά αυτός χρησιμοποιεί vBSEO και δεν μου γι 'αυτό δεν λειτουργεί για μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να δώσει λύση, χωρίς πρόσβαση σε διακομιστές μου, όπως είχα πει ότι δεν θα δώσει τα στοιχεία του διακομιστή μου έξω.

Αν αυτό το μέλος καθόρισε την κωδικοποίηση τον εαυτό του τότε γιατί δεν είστε σε θέση να το πράξει αφού είστε ο coder; Όπως είπα και έδειξε στην παραπάνω θέματα που καθορίζουν σας στην πρώτη θέση, αλλά τα έργα οι σημαίες δεν εμφανίζονται (είναι αόρατο), αλλά όταν περνάτε πάνω τους με το ποντίκι σας μπορείτε να τα δείτε και κάντε κλικ για να μεταφράσει όπως το κανονικό, Μιλώ για τις σημαίες αρχείο φυσικά.

Θα μου πείτε να μην γράψω τα ίδια μηνύματα αλλά θα πρέπει να θεωρηθεί ότι είμαι ακόμα εδώ χωρίς στήριξη.

Regards
    Νομίζω ότι απλά τυχεροί πριν και ίσως όχι τέλεια του, επίσης, είμαι βέβαιος ότι αν δώσω ftp στοιχεία μου για να Michał μπορεί να το λύσει πάρα πολύ, έχω ήδη αγοράσει ένα ολοκλήρωσης / εγκατάσταση υπηρεσία $ 30 πριν, και να κάνει του ακόμη φορά την ανάγκη του, θ Πιστεύουμε Michał είναι ένας από τους μεγαλύτερους coder ότι η χρήση vBulletin, απλώς προσπαθήστε πιο συνεργάσιμη με αυτόν και να δώσει συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν

BTW εξετάζει ακριβώς να αφαιρέσει τη δυνατότητα αρχείο σε vb μετά διαβάστε αυτό το νήμα και αυτό θέση, Επειδή είπε αρκετά με sitemap γεννήτρια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basketmen? 15-09-10 στο 08:20.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Regards
    Είστε χωρίς στήριξη, επειδή αρνήθηκε την υποστήριξή μας. Επίσης vBet 3.x υποστηρίζει επίσημα μόνο vBulletin 3.8 Τι γνωρίζετε wery καλά. Χρησιμοποιείτε vBET σε μη υποστηριζόμενη έκδοση vBulletin - σε vBulletin 3.6 η οποία είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι υποστηρίζεται vBulletin 3.8

Ερωτήσεις που δώσατε ήταν ήδη απαντηθεί - Νομίζω ότι πάνω από μία φορά - δεν θέλω να επαναλάβω ξανά και ξανά, παρακαλώ μόλις διαβάσετε τα προηγούμενα μηνύματα.

Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί