Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 18

Θέμα: vBET Σοβαρές Bug βρέθηκε!

Exclamation vBET Σοβαρές Bug βρέθηκε!

Τώρα καταλαβαίνω γιατί ιστοσελίδα μου δεν έχει την ευρετηρίαση σωστά σε 52x.

Με vBet εγκατάσταση που δίνει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ για όλα τα αρχεία αρχειοθέτησης μου, αφού 6 ώρες escluding τα πάντα μόνο mod 1 από 1 θα βγήκε σε αυτό, έχω δοκιμασμένα 3.33 και 3.34 και χωρίς vBet μου αρχειοθέτησης λειτουργούν καλά...

Παρακαλώ να μου δώσει μια ενημέρωση κώδικα για αυτό το πρόβλημα!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κανείς από το προσωπικό vbet είναι εδώ; Χρειάζομαι μια αποτύπωση!

PS. Δεν είχα αυτό το πρόβλημα με την δωρεάν έκδοση

Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 29-06-10 στο 22:38.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Χμμ, δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το θέμα. Μπορείς να μου δείξεις πώς μπορώ να το κάνω αυτό;

Είμαι ανέβασμα ιστοσελίδα μου περιμένετε 5 λεπτά και θα σας τον σύνδεσμο σε pm

I pm'ed σας περιμένει για μια απάντηση, vbet είναι ενεργοποιημένος και τα θέματα που αρχείο μου δεν δίνουν βρέθηκαν (404), μόλις επιβεβαιώσει αυτό θα το απενεργοποιήσετε, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε το αρχείο και πάλι, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε για τον εαυτό σας ότι λειτουργεί χωρίς vbet.

αφορά
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 29-06-10 στο 22:39.

kamilkurczak, Έχω περιμένει εδώ για να επιβεβαιώσετε πάρα πολύ το πρόβλημα και να βγείτε εκτός σύνδεσης μετά από 20 λεπτά χωρίς απάντηση μου;

Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για τη θεραπεία πληρωμή των πελατών!

Χρειάζομαι βοήθεια, όπου είναι ο καθένας;

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Δυστυχώς, έπρεπε να περιμένει. Στέλνω ήδη Kamil υπενθύμιση σχετικά με το θέμα σας. Επίσης Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε ολόκληρα vBET - θα πρέπει να αρκεί για να απενεργοποιήσετε μόνο vBET plugins για αρχειοθέτηση (με»Αρχείο

Όπως είδα Kamil δεν ήταν σε θέση να το αναπαραγάγει στον server μας και σας ζήτησα για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με αυτό (δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για να το δείτε ή απλά ολόκληρο το αρχείο είναι προς τα κάτω). Αν εμείς δεν θα το αναπαράγει στον server μας, θα χρειαστούμε λεπτομέρειες πρόσβαση στο Διαχειριστή CP σας και FTP να είναι σε θέση να ελέγξει γιατί συμβαίνει και να το διορθώσει.

Επίσης, αν έχετε άλλα plugins (μη συμπεριλαμβανομένων των vBSEO) που χρησιμοποιούν κάποιο αρχείο γάντζους δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε προσωρινά αυτά plugins και να ελέγξετε vBET δεν θα λειτουργήσει σωστά για τα αρχεία στη συνέχεια. Είναι για να ελέγξετε αν έχουμε κάποια θέματα σύγκρουση εδώ.

Έχω ήδη δοκιμάσει την απενεργοποίηση του plugin αρχείο vBET χθες, αλλά το αρχείο είναι ακόμη σπασμένο όταν vBET έχει ενεργοποιηθεί γι 'αυτό πρέπει να απενεργοποιήσετε vBET για να πάρει το αρχείο εργασίας.

Το πρόβλημα είναι απλό.

1. Στις vBET
    = Αρχείο σπασμένα

2. vBET Off
    = Αρχείο εργασίας

Όπως είπα και πιο πάνω έχω απεγκαταστήσει κάθε plugin (1by1) χθες και βρέθηκαν vBET να είναι ο ένοχος, μετά από τις δοκιμές θα αποκατασταθεί ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω για να σε πάρει ο δεν βρέθηκε (404) λάθος, το μόνο που έχετε να το έχει πάει προς τα δεξιά κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο Αρχείο και ακολουθήστε γούρνα τα νήματα | μηνύματα (ακόμα και ως επισκέπτης).

Για πρόσβαση δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ας καθιερώσει μια στιγμή για να το κάνει.

Regards

PS. Έπρεπε να προσθέσω αρχεία | Sitemap στην robots.txt μου, επειδή το Google άρχισε να μου δίνετε σφάλματα στο αρχείο χτύπημα 17k (404).

PS2. Δεν έχω εγκαταστήσει vBSEO Maybee vBET είναι συνδέοντας | ψάχνει για αυτό.

Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 30-06-10 στο 10:26.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί