Υπάρχουν πολλά μέρη όπου ονόματα εμφανίζονται. Αν βρεθεί ένα από τα μέρη όπου ονόματα χρηστών είναι ακόμη μεταφραστεί - παρακαλούμε να το αναφέρετε εδώ
Υπάρχουν πολλά μέρη όπου ονόματα εμφανίζονται. Αν βρεθεί ένα από τα μέρη όπου ονόματα χρηστών είναι ακόμη μεταφραστεί - παρακαλούμε να το αναφέρετε εδώ
Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να παρατηρήσετε - περίεργα ονόματα χρήστη δεν θα μεταφραστεί. Αλλά υπάρχουν μερικοί τομείς στους οποίους είναι πιθανό όνομα χρήστη θα εξακολουθεί να μεταφραστεί. Αν βρω τέτοια θέση θα εργάζονται σε αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 13-10-09 στο 15:59.
Τα ονόματα χρήστη μου στο στάδιο της μετάφρασης παντού, ποιος είναι online, δημοσιεύσεις, κ.α.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 08-11-09 στο 01:46. Λόγος: Λάθος BBCodes
Χρησιμοποιείτε κάθε mod που αφαιρεί τα σχόλια; ...
Δείτε αυτό:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Αν έχετε μεταφραστεί παντού τότε υποθέτω ότι χρησιμοποιείτε τέτοια mod.
Χμμ Συγνώμη δεν ξέρω τι "αφαιρέσετε τα σχόλια» σημαίνει. Μπορείτε να μας εξηγήσετε ή να δώσει ένα παράδειγμα μιας τέτοιας mod; Μπορούμε να καταρτίσει μια λίστα με πάρα των mods που «αφαιρέσετε τα σχόλια".
vBET χρησιμοποιεί HTML τα σχόλια να καθορίσει ποια μέρη της σελίδας αποτελεσμάτων σας δεν θα πρέπει να μεταφραστούν. Θέτει απλώς, όπως κείμενο μεταξύ:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
και
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Έτσι αν χρησιμοποιείτε κάποια mod που καθαρίζει σχόλια HTML στη συνέχεια αποτέλεσμα που έρχεται σε τελική vBET plugin (είναι αυτή μία για global_complete άγκιστρο) είναι χωρίς αυτό ανακοινώσεις και vBET μεταφράζοντας τα πάντα - όπως ακριβώς ήταν η εντολή.
Επομένως, σας παρακαλώ βρείτε το mod το οποίο είναι αφαίρεση HTML τα σχόλια και τις απενεργοποιήσετε ή για τη χρήση του plugin global_complete γάντζο, που για την επίτευξή τους 1001. Θα το κάνετε όλα από Admin CP.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές μόνο επιτρέψτε μου να ξέρω εγώ θα σας βοηθήσει ευχαρίστως
Δοκίμασα απενεργοποίηση όλων των global_complete plugin γάντζο (εκτός vBET και vBSEO φυσικά), αλλά εξακολουθεί να μεταφράζει.
Θα πρέπει να περάσουν από κάθε προϊόν τώρα και να απενεργοποιήσετε το ένα προς ένα για να βρει τον ένοχο.