Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 30

Θέμα: Μετάβαση στη νέα θέση και Σημείωσε τα forums διαβάζω

Senior Member

Default Μετάβαση στη νέα θέση και Σημείωσε τα forums διαβάζω

Με vbet ενεργοποιημένη αν δω ένα νήμα και στη συνέχεια να παίρνει μια νέα θέση και στη συνέχεια θ κάντε κλικ στην εντολή goto πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση το πρόγραμμα περιήγησης πηγαίνει πάντα στην πρώτη θέση και όχι τη νέα θέση.

Επίσης, αν κάνω κλικ Σημείωσε τα forums διαβάζω πάρω ένα σφάλμα 404.

Και τα δύο χαρακτηριστικά συνεργαστεί με άτομα με ειδικές ανάγκες vbet.

Senior Member

Θα το κάνει και εδώ, ποτέ όλα τα goto πρώτο νέο μήνυμα συνδέσεις στο φόρουμ σπίτι goto το πρώτο μήνυμα και ενημέρωση για να σας δείξω έχουν επισκεφθεί τη θέση, να παραμένουν πάντα τολμηρή.

Σημείωσε τα forums διαβάζω στην αρχική σελίδα ανακατευθύνει στο σπίτι φόρουμ και τα σήματα τίποτα!

Παρακολούθησα αυτό το θέμα εδώ στο vbet επίσης, στο φόρουμ μου δεν υπάρχει αυτό το θέμα.

Senior Member

Αυτό είναι ένα αρκετά σοβαρό bug, σπάει πολλές λειτουργίες στους χρήστες μου ανάγκη. Είναι να εξεταστεί; Χάρη.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ok φίδι, θα προσπαθήσουν να αναπαράγουν αυτό το σφάλμα

Δεν μπορώ να αναπαράγει το πρόβλημα, ίσως να έχω μια παλαιότερη έκδοση του φόρουμ. Παρακαλώ γράψτε μου τι έχετε την ακριβή έκδοση του vBulletin, και θα προσπαθήσω να το αναπαράγει με την έκδοση vB σαν φόρουμ σας.

Παρακαλούμε προσπαθήστε να βρείτε μια σύγκρουση με άλλα mods. Για να γίνει αυτό, απενεργοποιήστε το άλλο mods και να αφήσει μόνο vBET. Εάν το σφάλμα δεν παρουσιάζεται, διακόπτης η σειρά περαιτέρω mods για να δείτε πού είναι η σύγκρουση.

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    Δεν μπορώ να αναπαράγουν το πρόβλημα
    Δεν μπορώ επίσης να αναπαράγει το Σημείωση της Ενότητας ως αναγνωσμένα το πρόβλημα, έχω δοκιμαστεί μόνο σε δύο φόρουμ (ξεχωριστούς διακομιστές). Φόρουμ τρέξιμο vb 3.8.x τελευταίες vbet και vbseo.

Ωστόσο πρόκειται για τις τελευταίες μη αναγνωσμένες δημοσιεύσεις είναι ένα πρόβλημα και στις δύο, έχω λάβει δεκάδες καταγγελίες. Είναι, επίσης, δεν λειτουργεί για μένα εδώ. Όταν απενεργοποιήσετε vbet στο φόρουμ μου, το πρόβλημα εξαφανίζεται.

ok τώρα είναι που βρέθηκαν στο forum μας. Μετάβαση στη νέα θέση επιλογές.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση.

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    ok τώρα είναι που βρέθηκαν στο forum μας. Μετάβαση στη νέα θέση επιλογές.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση.
    Hows αυτή η μετάβαση; η νέα σύνδεση μετά δεν λειτουργεί και έχουμε πολύ ενοχλημένος μελών

Senior Member

Θα πρέπει να συμφωνήσω, δεν υπάρχει υποστήριξη, δεν καθορίζει, μεγάλα bug, να τις ταξινομήσετε έξω!

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί