λειτουργεί χωρίς vbet
ok, θα διερευνήσει το πρόβλημα και προσπαθούν να λύσουν
Εντάξει, είμαι σε αναμονή.
αφορά
εξακολουθούν να περιμένουν χάρη
Hi - παρακαλούμε να λάβει τη συγνώμη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα αξιολόγησης. Αυτό ήταν το θέμα ξεκίνησε από εμένα και θα δοθεί σε Kamil κατά το χρόνο των διακοπών μου. Έτσι, ίσως ήταν λίγο υπερβολικό φόρτο. Αυτή τη στιγμή είμαι πίσω και θα εργαστεί για να κλείσει τελικά το θέμα
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν το ελέγξετε μόνο στο πλοίο σας και να το διορθώσει, αντί να χάσει περισσότερο χρόνο. Επομένως, σας παρακαλώ ακριβώς μου PM πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για το φόρουμ FTP σας και Διαχειριστής CP. Επίσης, παρακαλώ να μου δώσει ακριβή διεύθυνση URL για τη σελίδα όπου μπορώ να δω αυτό το θέμα. Αν δεν είναι ορατό αυτή τη στιγμή - παρακαλώ κατασκευάσει το σε κάποιο νήμα δοκιμή - θα το αφαιρέσει αφού διορθώσετε το λάθος.
Παρακαλώ κοιτάξτε την τελευταία απάντηση - γιατί δεν είμαστε σε θέση να το αναπαράγουν στους διακομιστές μας σας ζητήσαμε για τις λεπτομέρειες της πρόσβασης. Θα chcek και το σωστό για τον τόπο
Θα ήθελα να διορθώσω μόνος μου, να μου δώσει μερικές επιλογές ώστε να μπορώ να προσπαθήσω, όταν κάνω κλικ να επεξεργαστείτε το νήμα (εγώ δεν αγγίζουν τίποτα) στη συνέχεια, πατήστε αποθηκεύσετε όλα λειτουργούν σωστά υπό την έννοια ότι δείχνει δεξιά.
Ναι, αλλά Michał έγραψε στις προηγούμενες θέσεις προτάσεις του για λύση. Δεν λειτούργησε.
Δεν μπορούμε να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο φόρουμ της δοκιμής μας, έτσι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια καλή λύση.
Αν ξέρουμε όπου το θέμα είναι στον κώδικα, θα είναι εύκολο να βρεθεί μια λύση.