Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 4 123 ... ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 33

Θέμα: Πρόβλημα

Default Πρόβλημα

Συγγνώμη για το διπλό μήνυμα.

Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Μετά την αναβάθμιση έχω αυτό το σφάλμα στην κορυφή του forum μου:

Προειδοποίηση: array_merge () [function.array συγχώνευσης]: Επιχείρημα # 1 δεν είναι ένας πίνακας σε [διαδρομή] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Ολόκληρο το φόρουμ μου είναι εντελώς μπερδεμένο. Για κάποιο λόγο αυτό θα συμβεί μόνο αν δεν εισέλθει ώς επισκέπτης Έτσι, για τους επισκέπτες. Εάν συνδεθείτε, όλα είναι καλά.

EDIT: Εντάξει κατάλαβα ότι αφού με ειδικές ανάγκες «Η πλήρης Cache αρχείο για τους επισκέπτες (BETA!)« η χρήση όλα είναι καλά. Έτσι πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος εκεί. (Και το έκανα CHMOD 777-R vbet_guestcache)

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

μπορεί να σας επικόλληση εδώ url να το φόρουμ σας; Θα ήθελα να το ελέγξει.

Έχω μετατρέψει το Full Cache αρχείων Για τους επισκέπτες μακριά. Διαφορετικά, το φόρουμ μου είναι εντελώς κατεστραμμένο. Έχω πάρα πολλά μέλη και επισκέπτες να έχουν ακόμη και αυτήν για 5 σύντροφο λεπτά. Λυπάμαι.

CreativX - Powered by vBulletin

EDIT: lol .... συγγνώμη, μόλις είδατε ότι είστε προσωπικό. Επιτρέψτε μου να ξέρω πότε μπορείτε να το ελέγξετε, και θα επιτρέψει στην cache επισκέπτη και πάλι.

Μην ενεργοποιείτε ακόμη, θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε χωρίς να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ σας.

Εντάξει, καλό να ακούμε. Αναμονή για τη λύση!

ok, συγγνώμη για το πρόβλημα αυτό, αυτό είναι ακόμα BETA λειτουργικότητα.

Επίσης παρακαλώ προσπαθήστε πρώτα απλά για να αφαιρέσετε κατάλληλο αρχείο cache (θα το βρείτε στο / vbet_guestcache / en / κατάλογο - θα πρέπει να το αναγνωρίσει με το όνομα -. Αυτό όχι μόνο αφαιρέσετε όλα τα αρχεία που περιλαμβάνονται εκεί Ίσως vB ακριβώς δημιουργούνται τέτοια σελίδα για κάποιο λόγο και vBET cached αυτό και τώρα φαίνεται cached αποτέλεσμα.

Μετά από αυτό ακριβώς τη σειρά του για αυτή τη λειτουργία.

Αν αυτό συμβεί και πάλι μετά από εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης - μας στείλετε τα στοιχεία πρόσβασης (for Διοίκηση CP σας και FTP) και θα το λύσουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 23-06-10 στο 14:44.

κατάλληλο αρχείο cache
    Συγγνώμη, αλλά ποιο είναι το όνομα αυτού του αρχείου θα πρέπει να αφαιρέσετε;

Τίποτα ... κανείς;;

διαγραφή όλων των αρχείων σε αυτόν το φάκελο. Αν δεν δουλεύει να μου στείλει πμ με λεπτομέρειες για την πρόσβαση σε φόρουμ σας (ες) FTP

FTP λεπτομέρειες έστειλε!

Σελίδα 1 του 4 123 ... ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί