Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Η αύξηση των εσόδων μου από € 20 / ημέρα για μέχρι και $ 200 / ημέρα

Νέο μέλος

Default Η αύξηση των εσόδων μου από € 20 / ημέρα για μέχρι και $ 200 / ημέρα

Πρέπει να πω ότι im πολύ εντυπωσιασμένος με το τι vBET έχει κάνει για το φόρουμ μου.

πριν από το φόρουμ μου ήταν αρκετά δημοφιλές, αλλά από την εγκατάσταση vBet όλα έχουν πάει από τη δύναμη στη δύναμη

Βελτιώσεις:

Περιεχόμενο ευρετήριο του Google = x52 ..
    πριν είχα κάτι σαν 12.000 διευθύνσεις URL στο ευρετήριο του Google, τώρα έχω πάνω από 130.000 και ακόμα αναρρίχηση!

Βαθμοί Λέξη-κλειδί:
    Λόγω του αυξημένου περιεχομένου της Google έχει πάρει, τάξεις μου και συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Traffic / Έσοδα:
    Οι αλυσιδωτές επιπτώσεις από περισσότερες γλώσσες, περισσότερο περιεχόμενο, αυξημένη τάξεις είχε awsome αντίκτυπο στην κίνηση μου, η οποία με τη σειρά του έχει μετατρέψει το φόρουμ μου γύρω από την υποβολή $ 20 το εισόδημα ημέρα έως ένα μέσο όρο περίπου $ 100 για ακόμη μερικές ημέρες το χτύπημα $ 200 την ημέρα έσοδα.

Θα συνιστούσα αυτό για οποιονδήποτε σοβαρό για το φόρουμ τους και ασφαλώς θα αγοράζουν επιπλέον άδειες για την εγκατάσταση σε άλλο φόρουμ μου.

Μόνο αρνητικό μου για το addon είναι ότι σε ένα μεγάλο φόρουμ μπορεί να είναι CPU εντατική, ιδιαίτερα vbenterprisetranslator_seo.php

Έτσι, αν αυτό θα μπορούσε να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω τότε θα ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος,
    Ωστόσο, η CPU που κάνει χρήση είναι ασήμαντη για το πόσο αυτό θα οδηγήσει το φόρουμ σας προς τα εμπρός.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη contemptx? 18-05-10 στο 21:52.

Τον Σύνδεσμο, παρακαλώ.

link παρακαλώ;!;

Νέο μέλος

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, ήταν μακριά για μερικές εβδομάδες.
    η εν λόγω τοποθεσία είναι: Διανομή κάρτας Card Sharing Φόρουμ Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox

Quote Αρχικό μήνυμα από contemptx View Post
    Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, ήταν μακριά για μερικές εβδομάδες.
    η εν λόγω τοποθεσία είναι: Διανομή κάρτας Card Sharing Φόρουμ Servers CCcam Newcamd GBox Dreambox
    Η ιστοσελίδα σας έχει παρουσιάζει μια κουραστική μήνυμα για την τελευταία ώρα

Τι mod χρησιμοποιείτε για να κλειδώσετε έξω τους επισκέπτες, όταν φορτίο είναι υψηλό;

Στην εμπειρία μου, δεν είναι εύκολο να κερδίσετε (adsense) χρήματα μέσω φόρουμ.
    Οι AdSense σημεία αγγελία σας πάρει υψηλή CTR;

This text was not translated, because it is originally in Greek Πραγματικά πολύ καλό. Μπράβο στους προγραμματιστές. Μάλλον θα το ξανά εγκαταστήσω!

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

καλωσόρισμα σας

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί