Πρέπει να πω ότι im πολύ εντυπωσιασμένος με το τι vBET έχει κάνει για το φόρουμ μου.
πριν από το φόρουμ μου ήταν αρκετά δημοφιλές, αλλά από την εγκατάσταση vBet όλα έχουν πάει από τη δύναμη στη δύναμη
Βελτιώσεις:
Περιεχόμενο ευρετήριο του Google = x52 ..
πριν είχα κάτι σαν 12.000 διευθύνσεις URL στο ευρετήριο του Google, τώρα έχω πάνω από 130.000 και ακόμα αναρρίχηση!
Βαθμοί Λέξη-κλειδί:
Λόγω του αυξημένου περιεχομένου της Google έχει πάρει, τάξεις μου και συνεχίζουν να ανεβαίνουν.
Traffic / Έσοδα:
Οι αλυσιδωτές επιπτώσεις από περισσότερες γλώσσες, περισσότερο περιεχόμενο, αυξημένη τάξεις είχε awsome αντίκτυπο στην κίνηση μου, η οποία με τη σειρά του έχει μετατρέψει το φόρουμ μου γύρω από την υποβολή $ 20 το εισόδημα ημέρα έως ένα μέσο όρο περίπου $ 100 για ακόμη μερικές ημέρες το χτύπημα $ 200 την ημέρα έσοδα.
Θα συνιστούσα αυτό για οποιονδήποτε σοβαρό για το φόρουμ τους και ασφαλώς θα αγοράζουν επιπλέον άδειες για την εγκατάσταση σε άλλο φόρουμ μου.
Μόνο αρνητικό μου για το addon είναι ότι σε ένα μεγάλο φόρουμ μπορεί να είναι CPU εντατική, ιδιαίτερα vbenterprisetranslator_seo.php
Έτσι, αν αυτό θα μπορούσε να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω τότε θα ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος,
Ωστόσο, η CPU που κάνει χρήση είναι ασήμαντη για το πόσο αυτό θα οδηγήσει το φόρουμ σας προς τα εμπρός.