Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Ενσωμάτωση vBET με vbMediaWiki

Default Ενσωμάτωση vBET με vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trevis? 12-05-10 στο 16:37.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Δεν ξέρω αυτό το mod. Μπορείς να περιγράψεις με το πώς λειτουργεί; Έχει το δικό του υποκατάλογο στη διεύθυνση URL; Μήπως αυτό δημιουργεί εξόδου χωρίς τη χρήση της global_complete γάντζο (απλά τυπώνει στην έξοδο); Μπορείτε να μου δώσετε ακριβή διεύθυνση URL όπου μπορώ να το δείτε σε δράση;

Επίσης παρακαλείσθε να ενημερώσετε αυτό που ήταν ήδη προσπαθεί να κάνει την ενσωμάτωση αυτή; Μήπως θα χρησιμοποιήσετε μερικές συμβουλές μορφή εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Ποιες είναι αυτές;

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Δεν ξέρω αυτό το mod. Μπορείς να περιγράψεις με το πώς λειτουργεί;
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum

Έχει το δικό του υποκατάλογο στη διεύθυνση URL;
    Ναι.
    mandela.org -> Κύριο Forum
    mandela.org / wiki -> MediaWiki (με την ένταξη vbMediaWiki)

Μήπως αυτό δημιουργεί εξόδου χωρίς τη χρήση της global_complete γάντζο (απλά τυπώνει στην έξοδο);
    Δεν ξέρω ... Μπορώ να δω το σωστό κείμενο στην πρώτη γλώσσα.

Μπορείτε να μου δώσετε ακριβή διεύθυνση URL όπου μπορώ να το δείτε σε δράση;
    mandela.org / wiki και να επιλέξουν δύο γλώσσες

Επίσης παρακαλείσθε να ενημερώσετε αυτό που ήταν ήδη προσπαθεί να κάνει την ενσωμάτωση αυτή;
    N / A

Μήπως θα χρησιμοποιήσετε μερικές συμβουλές μορφή εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Ποιες είναι αυτές;
    Θα

Text automatically translated from: Portuguese to: Greek
    Translated text
    Γεια σας Michal,

Έχω διαβάσει και προσπάθησε, αλλά δεν θα μπορούσε να θέσει ακόμα και οι σημαίες στο "navbar" MediaWiki :-(

Υπάρχει καμία πιθανότητα σας (με όλα τα τεράστια γνώση του) για να βοηθήσει την ενσωμάτωση των MediaWiki με vBulletin (vbMediaWiki χρησιμοποιώντας ως γέφυρα) υπάρχει;

Εάν δεν γνωρίζετε ή δεν έχουν δει αυτό το mod δημιουργεί ένα single-sign-on για vBulletin και MediaWiki, και να αφήσει με το ίδιο δέρμα MediaWiki να vBulletin. Και MediaWiki είναι ένα εργαλείο για τη συνεργατική δημιουργία περιεχομένου, χρησιμοποιήθηκε ως βάση για την Wikipedia έργου.

Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες του φόρουμ μπορούν να συνεισφέρουν υλικό στο wiki σε οποιαδήποτε γλώσσα, όπως και στο φόρουμ. Εάν αυτή η αλληλεπίδραση δεν είναι δυνατή αυτή τη στιγμή, μόνο για να έχουν vBET να λειτουργεί ομαλά με αυτό το mod με βοήθησε πολύ.

Περιμένω την επιστροφή σας.

Τις καλύτερες ευχές μου,
    Rafael Trevisan.
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trevis? 13-05-10 στο 00:11.

OK - Βλέπω ότι αυτό το mod χρησιμοποιεί global_ πλήρης - έκανα λάθος λέγοντας ότι δεν είναι πιθανόν λόγω της «vbet_flag» ζήτημα. Βλέπω το θέμα και βλέπω ότι οι συνδέσεις είναι σπασμένα μετά την πρώτη μετάφραση - αυτές αρχίζουν από '.' (Dot) - χωρίς www. Παρακαλώ μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP - Θα ελέγξω το θέμα και να το διορθώσει.

Translated text
    VbMediaWiki Οι μόνες επιλογές είναι αυτές:
    Original text

Δυστυχώς οι επιλογές μας δίνουν τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε επίγνωση του θέματος, αλλά δεν γνωρίζουν να προκαλέσουν. Για την πλήρη διάγνωση και διόρθωση χρειαζόμαστε πρόσβαση σε φόρουμ σας.

Δυστυχώς οι επιλογές μας δίνουν τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε επίγνωση του θέματος, αλλά δεν γνωρίζουν να προκαλέσουν. Για την πλήρη διάγνωση και διόρθωση χρειαζόμαστε πρόσβαση σε φόρουμ σας.
    Translated text
    Πιστέψτε με, είμαι παρέχοντας πρόσβαση μέσω FTP. Είμαι χωρίζει τις περιοχές των άλλων χρηστών για να μοιράζονται αυτή την πρόσβαση. Και δημιούργησε ένα διαχειριστή χρήστη για σας στο χώρο του vBulletin μου.

[] S,
    Rafael.
    Original text

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί