Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Δεν ξέρω αυτό το mod. Μπορείς να περιγράψεις με το πώς λειτουργεί; Έχει το δικό του υποκατάλογο στη διεύθυνση URL; Μήπως αυτό δημιουργεί εξόδου χωρίς τη χρήση της global_complete γάντζο (απλά τυπώνει στην έξοδο); Μπορείτε να μου δώσετε ακριβή διεύθυνση URL όπου μπορώ να το δείτε σε δράση;
Επίσης παρακαλείσθε να ενημερώσετε αυτό που ήταν ήδη προσπαθεί να κάνει την ενσωμάτωση αυτή; Μήπως θα χρησιμοποιήσετε μερικές συμβουλές μορφή εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Ποιες είναι αυτές;
OK - Βλέπω ότι αυτό το mod χρησιμοποιεί global_ πλήρης - έκανα λάθος λέγοντας ότι δεν είναι πιθανόν λόγω της «vbet_flag» ζήτημα. Βλέπω το θέμα και βλέπω ότι οι συνδέσεις είναι σπασμένα μετά την πρώτη μετάφραση - αυτές αρχίζουν από '.' (Dot) - χωρίς www. Παρακαλώ μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP - Θα ελέγξω το θέμα και να το διορθώσει.
Δυστυχώς οι επιλογές μας δίνουν τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε επίγνωση του θέματος, αλλά δεν γνωρίζουν να προκαλέσουν. Για την πλήρη διάγνωση και διόρθωση χρειαζόμαστε πρόσβαση σε φόρουμ σας.
Δυστυχώς οι επιλογές μας δίνουν τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε επίγνωση του θέματος, αλλά δεν γνωρίζουν να προκαλέσουν. Για την πλήρη διάγνωση και διόρθωση χρειαζόμαστε πρόσβαση σε φόρουμ σας.