Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Λάθος συμπίεσης!

Default Λάθος συμπίεσης!

Νομίζω ότι τα πάντα είναι εγκατεστημένο σωστά, αλλά όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο, παίρνω αυτό το λάθος στην αρχική μου σελίδα:

Περιεχόμενο Σφάλμα Κωδικοποίηση
    Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί, επειδή χρησιμοποιεί μια μη έγκυρη ή μη υποστηριζόμενη μορφή συμπίεσης.
    * Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ιστοσελίδα τους ιδιοκτήτες για να τους ενημερώσει για το πρόβλημα αυτό.

Μπορείτε παρακαλώ να βοηθήσει!

Επίσης, ακόμη και με άτομα με ειδικές ανάγκες του προϊόντος, πύλη σελίδα μου τώρα είναι απλά μια κενή σελίδα.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Αν έχετε πρόβλημα με άτομα με ειδικές ανάγκες vBET δεν είναι vBET σφάλμα.
    Σημειώστε ότι αν είστε ufing vBSEO και άτομα με ειδικές ανάγκες vBET από Admin CP τότε vBET δεν είναι άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα - γιατί tou εξακολουθούν να είναι ανακατεύθυνση σε vBET στο htaccess και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν vbet λειτουργίες σε 2 αρχεία που έχουν μεταβληθεί από vBSEO..

Πρώτα πρέπει να καθοριστεί δεν είναι vBET σφάλμα. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι vBET είναι εντελώς dissabled. Αν ναι και το ζήτημα εξακολουθεί να συμβαίνει τότε vBET δεν είναι η αιτία.

Χρησιμοποιείτε vBSEO; Ποια είναι η κατάσταση όταν vBET είναι εντελώς άτομα με ειδικές ανάγκες (στο Διαχειριστή CP + + htaccess κανόνες ανακαλέσει αλλαγές στο vBSEO);

Μετά την πλήρη αναπηρία, όπως περιγράφεται παραπάνω, επίσης, (I επανήλθε όλες τις αλλαγές), τότε όλα είναι πίσω σε κανονικό.
    Ναι μπορώ να χρησιμοποιήσω vBSEO. Όταν ενεργοποιήσετε αυτή την έχω πάρει το "Compression" σφάλμα, καθώς και την πύλη της σελίδας μου είναι μια κενή σελίδα.

Εντάξει έτσι - είμαστε σίγουροι πλέον ότι έχει σχέση με vBET. Το θέμα σας δεν είναι συνηθισμένο - γι 'αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με άλλα mods που χρησιμοποιείτε. Έχετε κάποιο mod για τη συμπίεση;

Επόμενο υπαινιγμό για κενή σελίδα - παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το PHP ενότητες: CURL και iconv (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον έκανε χρησιμοποιήσατε μετάφραση συνδέσεις SEO; Μήπως μπορείτε να προσθέσετε κανόνες vBET να. Htaccess; Εάν ναι - τι είναι URL φόρουμ σας; - Κάνει χρήση των υπο-καταλόγου στο URL (στην περίπτωση που οι κανόνες αυτοί πρέπει να τροποποιηθεί όπως περιγράφεται στις οδηγίες);

Παρακαλούμε να κάνουν αντίγραφα όλων των αρχείων που θα αλλάξει κατά την εγκατάσταση και την ολοκλήρωση, και να εγκαταστήσετε ολόκληρο το προϊόν και πάλι από την επαιτεία. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε αγρανάπαυση οδηγίες ακριβώς. Αν θέλετε να γίνει εγκατάσταση για σας μπορείτε να αγοράσετε υπηρεσία εγκατάστασης για $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Ω Χριστέ μου άνθρωπος **********. εγώ είμαι πρόκειται να πληρώσει για την εγκατάσταση τώρα. Θέλω μόνο να μάθω πρώτα, όταν αυτό θα γίνει παρακαλώ. Για δεν μπορώ να την πολυτέλεια να έχει portal κενό μου. Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σας. Το εκτιμώ.

Παρακαλούμε PM ή τα στοιχεία πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε θα είμαστε σε θέση να κάνει από την εγκατάσταση.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off