Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Ορισμός γλώσσας Forum - Όλα τα Forums ή Καθορισμένη

Νέο μέλος

Default Ορισμός γλώσσας Forum - Όλα τα Forums ή Καθορισμένη

Έχω στο φόρουμ μου και im βέβαιος ότι πολλοί κάνουν οι άλλοι για συγκεκριμένα Διεθνές Φόρουμ συζητήσεων εκεί με επιμέρους κατηγορίες με τους όμοιούς του ισπανικά, γερμανικά κλπ..

Όπως φόρουμ κύρια γλώσσα είναι τα αγγλικά μου, όταν βλέπω αυτά τα τμήματα και κάντε κλικ για να μεταφράσει στα αγγλικά, δεν συμβαίνει τίποτα, αφού το σενάριο υποθέτει ότι πρέπει απλώς να επανέλθει η προεπιλεγμένη γλώσσα φόρουμ και το εμφανιζόμενο κείμενο θα είναι τα αγγλικά ήδη;

Οπότε θα ήταν καλό να έχουμε μια επιλογή όπου όλοι φόρουμ που να προεπιλεγμένη γλώσσα σας εκτός εάν ορίζεται και έχουν τη δυνατότητα να ορίσετε ποιες ενότητες φόρουμ χρήση ποια γλώσσα ώστε να μπορείτε να μεταφράσει τα τμήματα με τη μητρική σας γλώσσα.

Όπως ξέρω για τον εαυτό μου ότι αυτό θα βοηθήσει επίσης με moderatoring το μη-αγγλικό φόρουμ.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Επιβεβαιώστε ότι είναι αυτό που εννοείτε. Πρόσθετες ρυθμίσεις φόρουμ όπου μπορείτε να πείτε ότι δεν υπάρχει κανείς προεπιλεγμένη γλώσσα στο φόρουμ, αλλά ορισμένα τμήματα είναι σε μία γλώσσα και κάποια βρίσκονται σε διαφορετικά. Με το να δείχνεις φόρουμ ταυτότητες για κάθε γλώσσα. Είναι σωστό;

Νέο μέλος

Ναι σύντροφο ότι είναι σωστή τόσο για παράδειγμα:

Forums
    -Νέα & Ανακοινώσεις (χρήση προεπιλεγμένη γλώσσα που π.χ. Αγγλικά)
    Γενική Συζήτηση (χρήση προεπιλεγμένη γλώσσα που π.χ. Αγγλικά)

Διεθνές Συζήτηση
    -Ισπανικά (που ισπανικής γλώσσας προεπιλογή)
    -Γερμανικά (που γερμανικής γλώσσας προεπιλογή)
    -Γαλλικά (που γαλλική γλώσσα προεπιλογή)

Αυτό θα μπορούσε να προστεθεί ως μια ρύθμιση στο πλαίσιο της κατηγορίας φόρουμ ως μια ρύθμιση για να χρησιμοποιήσετε είτε την προκαθορισμένη ρύθμιση γλώσσας ή επιλέξτε τη γλώσσα από την αναπτυσσόμενη λίστα.

Εντάξει - έτσι ξέρουμε τι χρειάζεται.

Βλέπω το θέμα εδώ - μετάφραση της διάταξης (επιλογές, επικοινωνεί κλπ.). Πιο συγκεκριμένα - όταν κάποιος θα πάει στο μέρος στο Spanisch, τότε τα πάντα θα vBEt απειλή, όπως στα ισπανικά. Το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιος έχει αγγλική GUI και πηγαίνει στο ισπανικό τμήμα. Στη συνέχεια, GUI είναι στα αγγλικά, τα μηνύματα στα ισπανικά και μετάφραση θα αποτύχει για GUI.

Παρακαλώ σημειώστε - δεν ήμουν τρέχει πραγματικά το φόρουμ με το εν λόγω χαρακτηριστικό, οπότε ίσως να μου λείπει κάτι. Μπορείτε να μου πείτε ότι vBulletin μεταβαίνει αυτόματα φράσεις στα ισπανικά, όταν κάποιος έρχεται στην ισπανική υπο-φόρουμ, και όταν θα επιστρέψω σε κάποιο αγγλικό τμήμα GUI τότε θα μπαίνουν αυτόματα στα αγγλικά;
    Αναρωτιέμαι είναι ήδη ή θα πρέπει να χειριστεί αυτό με κάποιο τρόπο.

Ο πιο εύκολος τρόπος θα ήταν απλά σημειώσουν όλα τα μηνύματα από εκείνες Subforums από lang Βλέπω, επίσης, θέματα με:
    - Εμφάνιση κεντρική σελίδα (όταν τίτλους νήμα σε όλες τις γλώσσες είναι ορατές και δεν έχουν αυτές langtitle BBCode η οποία θα επιτρέψει να καθορίσουν ότι η μετάφραση είναι απαραίτητη)
    - RSS κανάλια

Θα το έχουμε κατά νου και το αφήνουμε να αυξηθεί. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά φόρουμ. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή αυτή δεν έχουν υψηλή προτεραιότητα. Πιθανότατα θα το σκέφτομαι πιο έντονα όταν έχουμε ενσωματώσει vBET με σύστημα vBulletin φράσεις - αυτό θα μπορούσε να λύσει τουλάχιστον το πρώτο θέμα.

Αυτό είναι πραγματικά ίδιο αίτημα, όπως εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Έχουμε άλλη λύση η οποία καλύπτει το θέμα αυτό χρειάζεται - αυτός είναι ο λόγος που προτείνεται εδώ είναι αρνήθηκε. Παρακαλούμε δείτε εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 για λεπτομέρειες για το πώς θα λυθεί. Σε σύντομες λέξεις - όλο το φόρουμ θα έχει μια προεπιλεγμένη γλώσσα, και το ρομπότ μας θα σηματοδοτήσει όλα τα παλιά μηνύματα χρησιμοποιώντας τη γλώσσα αυτόματη ανίχνευση. Με αυτόν τον τρόπο φόρουμ που έχει τμήματα για διαφορετικές γλώσσες, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε vBET - όλα τα μηνύματα θα πρέπει να μεταφραστεί καλά και οι χρήστες θα είναι σε θέση να γράψει σε οποιαδήποτε γλώσσα σε οποιαδήποτε θέση.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off