Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Ένα προαιρετικό ανακοίνωση για τους επισκέπτες / χρήστες με τις ξένες γλώσσες

Thumbs up Ένα προαιρετικό ανακοίνωση για τους επισκέπτες / χρήστες με τις ξένες γλώσσες

Γεια

Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω εδώ και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι 3.x απελευθερώνεται.

Ένα πράγμα θα ήταν πολύ χρήσιμο καθώς εκτός από mod σας.

Μια προαιρετική ειδοποίηση (ΑΚΕ δυνατότητα επιλογής) για τους χρήστες που χρησιμοποιούν άλλες γλώσσες, τότε η κύρια γλώσσα φόρουμ. Κάτι σαν αυτό:

"Αγαπητέ επισκέπτη / χρήστη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το φόρουμ είναι μια" γλώσσα "φόρουμ.
    Αυτό μπορείτε να δείτε τα φόρουμ στο "ξένη γλώσσα" είναι μια υπηρεσία που προσφέρουμε.
    Αυτό γίνεται μέσω Google Translate έτσι γραμματική και το περιεχόμενο μπορεί μερικές φορές
    είναι πολύ δύσκολο να διαβάσει και να κατανοήσει. "
    Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τους χρήστες να γνωρίζουν ποια κύρια γλώσσα είναι ένα φόρουμ που χρησιμοποιούν και ότι ο καθένας που είναι η απόσπαση δεν είναι καθυστερημένος,
    επειδή δεν καταλαβαίνουν ότι είναι παρακολουθείτε μια μεταφρασμένη ιστοσελίδα.

Θα μπορούσε να γίνει με υποθετικοί και το σύστημα ειδοποίηση vB νομίζω.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου.

Αυτό μπορεί να γίνει με ανάταση μήνυμα φόρουμ για τους επισκέπτες Έχετε ήδη σε vBulletin δυνατότητα να δείξει στους χρήστες πρόσθετες μηνύματα

Γεια

Αυτό δεν είναι αυτό που εννοώ.

Θέλω μόνο οι επισκέπτες που βλέπουν μια μεταφρασμένη έκδοση για να δείτε την ανακοίνωση.
    Αυτό δεν είναι δυνατόν με vBulletin ανακοινώσεις.

Οποιεσδήποτε ιδέες;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Θα προσθέσω αυτό στο TODO. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να επεξεργαστείτε το χέρι πρότυπο:
    Code:
    <if condition="$_GET['language'] && !$vbulletin->userinfo['userid']">
       ONLY FOR GUESTS ON TRANSLATED PAGE
    </if>

AdminCP / Γλώσσες και φράσεις / Αναζήτηση στα Φράσεις

Ψάξτε για «notice_1_html»

Βάλτε το μήνυμά σας εκεί.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα