Γεια
Παρατήρησα ότι με vBET 4.2.1 και vBulletin 4.0.2 PL4 και vBSEO να μην πάρει μεταφραστεί 3.5 RC3 ανακοινώσεις.
Παρακαλώ συμβουλές
StarBuG
Γεια
Παρατήρησα ότι με vBET 4.2.1 και vBulletin 4.0.2 PL4 και vBSEO να μην πάρει μεταφραστεί 3.5 RC3 ανακοινώσεις.
Παρακαλώ συμβουλές
StarBuG
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτές τις μεταφράσεις - είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή για λόγους απόδοσης (κάθε ένας που δεν το χρησιμοποιεί). Θα βρείτε κατάλληλη επιλογή σε vBET -> Misc επιλογές
Συγνώμη αλλά δεν είμαι ηλίθιος.
Είναι σε διαφορετικά δεν θα είχα να αναφερθεί ως bug!
Δείτε Patientenfragen.net - έχουμε τις απαντήσεις
Κανείς δεν υποθέτει ότι κανένα από τους χρήστες μας είναι ηλίθιοι Πρόκειται για τυπική διαδικασία για να ενημερώνει εκ των προτέρων για τις δυνατότητες διαμόρφωσης, επειδή χρήστης θα μπορούσε να λείπει απλά κάποια ρύθμιση ή ακόμα και να μην ψάχνω για τέτοιες. Είμαι άνοιγμα θέμα ξανά και θα υπάρχει
Πράγματι, είναι ένα bug, γιατί δεν είναι καν εκ νέου κωδικοποίηση. Εμείς θα φροντίσουμε γι 'αυτό σύντομα
Με τον τρόπο - δεν θα παρατηρήσετε ότι έχετε παραβεί τη διάταξη στην κορυφή της σελίδας για μετάφραση δείτε και τις σημαίες σας, εξαφανίζονται (δεν είναι καν σε κώδικα εξόδου )?... Βλέπω ότι έχετε κάνει κάποιες αλλαγές εγχειρίδιο πρότυπο - ελέγξτε μήπως είναι λόγω των αλλαγών σας (αντίγραφο σώμα πρότυπο κάπου? Επανέλθει? Ελέγχει? Το βάζουμε πίσω).
Η διάταξη δεν είναι σπασμένο.
Είδατε μια προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης προβλημάτων του plugin βελτιστοποίησης Cache APC
Δοκιμάστε το τώρα και δείτε αν μπορείτε ακόμα να δείτε ένα σπασμένο plz διάταξη
PS: Το "ηλίθιο" μέρος μόλις είπα, γιατί απλά έκλεισε την αναφορά σφάλματος και το μετέφερε χωρίς να περιμένει την απάντησή μου.
Θα πρέπει να περιμένετε για την ανταπόκριση τους πρώτους πελάτες της πριν από την κήρυξη ενεργό προβλήματα θα επιλυθούν.
Είναι αγένεια αλλιώς
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StarBuG? 08-04-10 στο 16:25.
Ένα ακόμα σημείωση
Θα ήθελα να απαγορεύσετε: *. js στο αρχείο robots.txt
Είχα που περιλαμβάνονται, αλλά αφαιρείται το για τώρα μόνο σε περίπτωση που αυτό ήταν που προκαλεί το πρόβλημα μετάφρασης (που δεν είναι).
Ωστόσο, θα προκαλούσε ότι τα προβλήματα με το σταθερό νέα έκδοση ή μπορώ να το συμπεριλάβει στο robots.txt μου;
Δεν υποστηρίζεται επίσημα στην αρχική protocoll αλλά google bot μπορεί να το χειριστεί.
Και αυτό είναι που μετράει
Δεξιά - σήμερα διάταξη είναι ΟΚ.
Επίσης, ευχαριστώ για την πρότασή σας σχετικά με το χειρισμό θεμάτων. Παρακαλώ σημειώστε ότι είμαστε πάντα ανοίξει εκ νέου τα ζητήματα όταν φαίνεται ότι δεν είναι πραγματικά επιλυθεί και ότι «κλειστές» είναι μόνο πρόθεμα - νήμα δεν έχει κλείσει - μπορείτε ακόμα να γράψετε και να πω ότι το ζήτημα δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Συγγνώμη αν αισθάνθηκε άβολα εξαιτίας αυτού.