Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 13 του 13

Θέμα: πώς να κάνει όλες τις μεταφραστεί θέση και το νήμα στο sitemap

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από hotslot View Post
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω απλώς να μεταφράζονται όλα τα ταχυδρομεία και τα θέματα στα sitemap και αν είναι δυνατόν αυτό πρέπει να γίνει κατά την εγκατάσταση ή το πάτημα ενός κουμπιού επιλογή στο admin τμήμα οπότε δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τίποτα. Μου προτείνετε Γεωγραφικού στόχο στο webmaster εργαλεία για την κάθε γλώσσα; Επίσης μου προτείνετε την προσθήκη μιας τροφοδοσίας RSS / sitemap για κάθε γλώσσα σε εργαλεία webmaster;

Γι 'αυτό ήταν που θέλουν βοήθεια για όλα τα μεταφραστεί θέση που πρέπει να προστεθεί στο sitemap έτσι αυτό δεν μπορεί να είναι ένα ζήτημα.

θερμούς χαιρετισμούς
    Αλλά έχετε sitemap ολοκληρωμένη - που έγινε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης - αυτό είναι το θέμα; Κάτι δεν λειτουργεί; ... Ελέγξατε ακόμη δεν λειτουργεί και δεν είδε τον αριθμό των URL δραστικά βελτιωθεί; Εάν υπάρχει ένα θέμα - παρακαλείσθε να ενημερώσετε το τι είναι λάθος.

Σχετικά με γεωγραφική στόχευση - δεν ήξερα ότι είναι η δυνατότητα να στοχεύσει έναν τομέα σε διάφορες τοποθεσίες, σύμφωνα με μάσκα URL. Είστε σίγουροι ότι webmaster εργαλεία υποστηρίζει κάτι τέτοιο;

Και sitemap δημιουργείται ένα με συνδέσμους σε όλες τις μεταφρασμένες σελίδες μαζί με την αρχική συνδέσεις. Έτσι, μπορείτε απλά να μείνετε με τα πραγματικά εργαλεία webmaster διαμόρφωσης για sitemap και το Google θα το πάρει.

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Αλλά έχετε sitemap ολοκληρωμένη - που έγινε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης - αυτό είναι το θέμα; Κάτι δεν λειτουργεί; ... Ελέγξατε ακόμη δεν λειτουργεί και δεν είδε τον αριθμό των URL δραστικά βελτιωθεί; Εάν υπάρχει ένα θέμα - παρακαλείσθε να ενημερώσετε το τι είναι λάθος.

Σχετικά με γεωγραφική στόχευση - δεν ήξερα ότι είναι η δυνατότητα να στοχεύσει έναν τομέα σε διάφορες τοποθεσίες, σύμφωνα με μάσκα URL. Είστε σίγουροι ότι webmaster εργαλεία υποστηρίζει κάτι τέτοιο;
    Ναι το κάνουν, έκανα κάποια εκτεταμένη έρευνα και το κάνουν. Ι σήμερα έχουν αρκετές δημιουργήσει με αυτόν τον τρόπο, αλλά im δοκιμή τα νερά πριν να τις αλλάξετε όλα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 25-04-10 στο 22:34. Λόγος: BBCode απόσπασμα διορθωμένο

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από hotslot View Post
    Ναι το κάνουν, έκανα κάποια εκτεταμένη έρευνα και το κάνουν. Ι σήμερα έχουν αρκετές δημιουργήσει με αυτόν τον τρόπο, αλλά im δοκιμή τα νερά πριν να τις αλλάξετε όλα.
    OK. Πραγματικά Προτιμώ να μην δώσει συμβουλές για κάτι που δεν ξέρω. Κι εγώ μόλις ανακάλυψα ότι είστε σε θέση να CET διάφορες τοποθεσίες για έναν τομέα, σύμφωνα με μάσκες URL.
    Αν σας παρακαλώ να γράψετε για άλλους χρήστες πώς να το κάνουμε αυτό - νομίζω ότι θα μπορούσαν να gracefull για καλό άρθρο σχετικά με αυτό (έστω και σύντομη).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 25-04-10 στο 22:52. Λόγος: typo

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί