Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: Περισσότερα προβλήματα φορτίο

Senior Member

Default Περισσότερα προβλήματα φορτίο

Εντάξει έτσι έχω κάνει τα φορτία των δοκιμών.

Στη διάρκεια μιας περιόδου 24 ώρες φορτίο μου ανεβαίνει σταθερά στο 30,00 's

Ένας server επανεκκίνηση που ορίζει για ένα άλλο 24 ώρες.

Αν μπορώ να απενεργοποιήσω το mod δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Να μην πω ότι με mod άτομα με ειδικές ανάγκες υπάρχει λιγότερη κίνηση, όπως ότι δεν είναι αλήθεια, η Google εξακολουθεί να στέλνει την ίδια κίνηση με mod άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με τα στατιστικά μου.

Να εξηγήσετε, φορτίο οδηγεί τρελλό.

Senior Member

Ακούγεται σαν bots είναι το χτύπημα του μεταφρασμένες σελίδες, όταν το mod είναι σε λειτουργία. Θα πρέπει να εξετάσει τη βελτιστοποίηση Apache ή να πάρει ένα διακομιστή με μεγαλύτερη δύναμη της CPU. Είστε τρέξιμο vboptimise ή οποιοδήποτε τύπο caching μηχανισμός, όπως memcached;

Senior Member

Senior Member

Ακούγεται πραγματικά σαν να τρέχετε σε ένα underpowered διακομιστή. Είμαι σε μια 8-πυρήνα μηχανή Nehalem (έτσι ψάχνουμε στα 8 πιο εικονική πυρήνες, λόγω της HT, για ένα σύνολο 16). Έχω επίσης βελτιστοποιηθεί εκτενώς αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιεί δικές του τεχνικές, καθώς και υποδείξεις μου από τους λαούς σε vbulletin.com.

vBET αυξάνει φορτίο μου από περίπου 2,5 έως 3,0 - 3,5, ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών, και αυτό μεγαλώνει προφανώς με βάση το μέγεθος της μνήμης cache. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κακό σε όλους, καθώς η ταυτόχρονη φάσμα χρηστών μου από ένα σχετικά υψηλό 800 σε ακόμη υψηλότερο 1.200.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια Φυσικά μετάφραση πρέπει να λαμβάνει μέρος των πόρων - δεν υπάρχει μαγεία. Μετάφραση σημαίνει σελίδα λάβουν αποτέλεσμα εξόδου και να το αλλάξει. Λόγω του ότι η μετάφραση πάντα θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό σελίδα.

Καταλαβαίνω ότι δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι έχοντας περισσότερο φόρτο εργασίας του server, αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι vBET λαμβάνει πόρους μόνο για τη μετάφραση. Για κανονικές σελίδες, προσθέτει μόνο σημαίες. Έτσι, όλη αυτή η επιπλέον φορτίο προέρχεται από την πρόσθετη κυκλοφορία σε μεταφρασμένες σελίδες. Όπως έγραψε την κυκλοφορία σας δεν πάει κάτω αμέσως μετά την απενεργοποίηση της vBET (αν έχετε κάποιο χρονικό διάστημα, τότε θα μειωθεί μετά την απενεργοποίηση - πιστέψτε με) και το φόρτο εργασίας του server είναι μικρότερο - είναι προφανές - ρομπότ είναι σέρνεται ακόμα διευθύνσεις URL σε μεταφρασμένες σελίδες, χρήστες είναι ακόμη εύρημα στο Google συνδέσμους προς μετάφραση σελίδες σας. Έτσι έχετε ακόμα ίδια κίνηση, αλλά τώρα κάτω από μεταφραστεί συνδέσεις είναι απλά αντιγραφεί το περιεχόμενο - κανονική σελίδα η οποία δεν έχει μεταφραστεί. Αν θέλετε να μείνετε με ειδικές ανάγκες vBET σας συνιστούμε να προσθέσετε κανόνα. Αρχείο htaccess σας, η οποία θα ανακατευθύνει όλες τις μεταφρασμένες σελίδες στο φυσιολογικό ένα, αλλιώς μπορείτε να χάσετε SEO σας, λόγω της διπλές περιεχόμενο.

Αντιλαμβάνομαι ότι κατά τη γνώμη σας κωδικό μας είναι αδύναμη. Δεν ξέρω σε τι βασίζουν τις προσδοκίες σας. Έχουμε ταχύτερα mod μετάφραση για vB - δεν υπάρχει τίποτα το τι λειτουργεί καλύτερα. Μετάφραση θα πάρει κάποιο πόρων και mod μας παίρνει λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη. Μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα vBET μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά φόρουμ. Αν έχετε προβλήματα στον server σας, τότε παρακαλούμε να εξετάσει τις μεταβολές στην διαμόρφωση ή την προσθήκη τους πόρους του διακομιστή. Δεν θα βάλει 20 λίτρα νερού σε 10 λίτρων κάδο.

Και είστε 100% δίκιο - μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα, και εμείς θα κάνουμε όλη την ώρα Απλά περιμένετε μέχρι να μετακινήσετε όλες τις βελτιώσεις που κάναμε κατά τη διάρκεια της υλοποίησης vBET4.x

Εάν μπορώ να σας δώσω μερικές συμβουλές - Ελέγξτε πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Ειδικά να απενεργοποιήσετε ορισμένες γλώσσες και το κλείδωμα άσχετες σελίδες από το robots.txt

Τι είναι ο χρόνος απόκρισης για τις μεταφρασμένες σελίδες; Ποια είναι η χρήση του επεξεργαστή σας; Ποια είναι η χρήση της μνήμης σας; Αν είναι αποδεκτή τότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχεί. Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται την αύξηση του φορτίου του server και ακόμη δεν ξέρουν τι σημαίνει. 10 φορές περισσότερο φόρτο εργασίας του server δεν ΔΕΝ σημαίνει 10 φορές περισσότερους πόρους που χρησιμοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα νήματα περιμένουν στην ουρά, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού τώρα σας νήματα θα πρέπει να περιμένετε για το Google απάντηση αν κάποια μετάφραση δεν είναι προσωρινά αποθηκευμένο ακόμα. Έτσι, το νήμα είναι σε αναμονή για το Google ανταπόκριση και λαμβάνει επεξεργαστική ισχύ ΣΕ ΌΛΟ αυτό το διάστημα. Λόγω του ότι το φορτίο του server ΘΑ είναι μεγαλύτερο ακόμα και αν vBET θα μπορούσε να πάρει καθόλου πόρους (αυτό φυσικά δεν είναι δυνατόν).

Σχετικά με συντριβή του διακομιστή σας - είναι προφανώς το ζήτημα του διακομιστή σας. Συμβαίνει περιοδικά. Είχα παρόμοιο θέμα στο server μου. Δεν προκλήθηκε από κάποιο bug Apache έτσι ένα Apache νήμα μεγάλωνε και αυξάνεται με τη χρήση της μνήμης μέχρι όλη τη μνήμη καταναλώθηκε ans διακομιστή cache. Μόνο ένα νήμα συμπεριφέρεται όπως αυτό - άλλα θέματα που Apache ήταν φυσιολογική. Έπαιξα με τον Apache διαμόρφωση και το θέμα έχει λυθεί. Νομίζω ότι Apache μόλις είχε κάποια διαρροή μνήμης - όπως θυμάμαι έβαλα χαμηλότερη αξία των αιτήσεων που μπορεί να κρατήσει από ένα νήμα. Υπήρξαν επίσης και άλλες αλλαγές. Προτείνω να ελέγξει τη χρήση της μνήμης σας και να παρακολουθεί το για κάποιο χρονικό διάστημα. Επίσης μπορεί να είναι χρήσιμη για να ελέγξετε τη μέση ποσότητα της μνήμης που χρησιμοποιείται από ένα νήμα Apache, έκανε κάποιους υπολογισμούς και να ορίσετε κατάλληλη τιμή της μέγιστης θέματα για Apache.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε ρωτήστε απλώς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 17-03-10 στο 00:53.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου - απλά ήταν στο φόρουμ σας αυτό μεταφράζεται ULTRA FAST ... Λοιπόν, τι ζητάτε και γιατί τόσο θυμωμένος στάση για vBET, όταν έχετε σούπερ γρήγορη εξυπηρέτηση μετάφραση; ...

Παρακαλούμε να εξετάσει τι φόρτο εργασίας του server μέσα. Κατανοώντας τη σημασία της μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στον server και πώς μπορεί να σχετίζονται με τα θέματα που περιμένουν στην ουρά όχι γιατί δεν έχεις πόρους, αλλά περιμένουν την απάντηση από άλλα διακομιστή (Google σε αυτή την περίπτωση).

Κατά τη γνώμη μου έχετε σούπερ γρήγορο μεταφράσεις και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε για

Senior Member

Έχω εργοτάξια 10 χρόνια, έχω πλήρη επίγνωση 10x φορτίο δεν σημαίνει 10x πόρων, να σταματήσει τη θεραπεία μου σαν ηλίθιος και κουτάλι σίτιση με τα σκουπίδια. Η ωμή αλήθεια είναι με αυτό το mod έναντι των άλλων δωρεάν mod φορτίο σας είναι μέγα. Και σε ώρες αιχμής την ιστοσελίδα μου τώρα είναι αργή και αδιάφορη. Ναι, σελίδες μεταφράσει γρήγορα εκτός των ωρών αιχμής, αλλά με κόστος μια αργή διακομιστή αργότερα μέσα στην ημέρα. Έχω μια τετραπλού πυρήνα, επιδρομή 15K SAS διακομιστή, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί μια χαρά, το να τρέξει 0,50 όλη την ημέρα πριν από αυτό με μεγάλη κυκλοφορία. Είναι η VBET κώδικα που προσθέτει φορτίο και κάνει το διακομιστή αργή σε ώρες αιχμής, είναι ένα γεγονός, δεν είναι αύξηση της κυκλοφορίας, είχα την ίδια κίνηση και bots πριν και ο διακομιστής αντιμετώπισαν πρόστιμο, είναι το προϊόν μετάφραση. Περίοδος. Γρήγορα και να το διορθώσουμε, πραγματικά δεν θέλουν να πληρώσουν άλλο £ 300 το μήνα για μια αναβάθμιση του διακομιστή μόνο για να εκτελέσετε μια MOD lol.

Senior Member

Σε πόσες γλώσσες έχετε ενεργοποιημένη; Πόσα μηνύματα έχετε; Έχετε vBSEO και sitemap γεννήτρια εγκαθίσταται; Πόσα bots χτυπούν την ιστοσελίδα την ημέρα;

Senior Member

Hi!

32 γλώσσες ενεργοποιημένη.

100.000 θέσεις.

vBSEO και sitemap εγκατασταθεί.

sitemap plugin λέει 1000.000 σελίδες ανιχνεύσει την ημέρα.

Το γεγονός είναι, αν μπορώ να απενεργοποιήσω το mod και κάντε επανεκκίνηση του διακομιστή, bot και οι χρήστες είναι το χτύπημα ακόμα server μου το ίδιο όπως και πριν, τις ίδιες σελίδες είναι ακόμα στο δείκτη googles και, συνεπώς, να πάρω την ίδια κίνηση ενεργοποιημένη είτε όχι.

Η μόνη διαφορά είναι ότι με το mod άτομα με ειδικές ανάγκες και τα bots google ερευνητές να πάρει την αγγλική σελίδα, έτσι, η κίνηση είναι ίδια, η μόνη διαφορά είναι ότι δεν βλέπουμε μια μεταφρασμένη σελίδα, αποφεύγοντας έτσι τα ζητήματα βάση δεδομένων mods.

Είναι σαφές ως ημέρα για μένα αυτό το mod έχει αποδεσμευτεί και ορθή διεξαγωγή των δοκιμών, και σαφώς ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση των θεμάτων.

Fail.

Senior Member

Μιχαήλ, κάνετε λάθος, αυτό το φορτίο δεν προκλήθηκε από την αύξηση της κυκλοφορίας, προκαλείται από την ανάγνωση και τη γραφή μεταφράσεις σε MySQL.

Αν vBulletin ομάδα μπορεί να διαβάσει και να γράψει σε MySQL με χαμηλό φορτίο γιατί λοξοτομεί εσείς;

Κακή κωδικό φίλος μου.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί