Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: απενεργοποιήσετε ορισμένα φόρουμ

Cool απενεργοποιήσετε ορισμένα φόρουμ

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Προς το παρόν μπορείτε να το κάνετε αυτό με την επιλογή 'Ignore διευθύνσεις URL "- αυτό θα λειτουργήσει αν έχετε vBSEO από vBSEO προσθέτει όνομα της δημόσιας συζήτησης σε κάθε διεύθυνση URL.

Με vB Friendly URL δεν θα λειτουργήσει τέλεια. Θέλω να πω σύνδεση φόρουμ θα αγνοηθεί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης μετάφραση, στη σελίδα φόρουμ δεν θα υπάρχουν σημαίες και αν κάποιος προσθέτει κωδικό γλώσσας για τη σύνδεση φόρουμ τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική. Έτσι, οι μηχανές αναζήτησης δεν θα πάνε να μεταφράζονται τα θέματα. Αλλά αν κάποιος προσθέτει από κωδικό γλώσσας το χέρι για να URL νήμα, τότε θα μεταφραστεί.

Επίσης, η λύση αυτή είναι πιο ισχυρή από ό, τι ακριβώς αγνοεί μερικά φόρουμ, επειδή μπορείτε να απενεργοποιήσετε όποια τμήματα που θέλετε.

Παρακαλώ δοκιμάστε το και πείτε μας κάνει υπάρχουσα λύση σας ικανοποιήσει.

Exclamation

αυτό θα απενεργοποιήσετε την δημιουργία sitemap για το φόρουμ και εγώ; Είμαι με τη χρήση vBSEO sitemap γεννήτρια.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από bhanuprasad1981 View Post
    αυτό θα απενεργοποιήσετε την δημιουργία sitemap για το φόρουμ και εγώ; Είμαι με τη χρήση vBSEO sitemap γεννήτρια.
    Όχι Θα πρέπει να προσθέτει κατάλληλες συνθήκες σε πρόσθετο κωδικό ολοκλήρωσης. Παρακαλώ ρωτήστε τον για αυτό το νήμα ολοκλήρωση Sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html - Θα δούμε για λύση

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off