Προς το παρόν μπορείτε να το κάνετε αυτό με την επιλογή 'Ignore διευθύνσεις URL "- αυτό θα λειτουργήσει αν έχετε vBSEO από vBSEO προσθέτει όνομα της δημόσιας συζήτησης σε κάθε διεύθυνση URL.
Με vB Friendly URL δεν θα λειτουργήσει τέλεια. Θέλω να πω σύνδεση φόρουμ θα αγνοηθεί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης μετάφραση, στη σελίδα φόρουμ δεν θα υπάρχουν σημαίες και αν κάποιος προσθέτει κωδικό γλώσσας για τη σύνδεση φόρουμ τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική. Έτσι, οι μηχανές αναζήτησης δεν θα πάνε να μεταφράζονται τα θέματα. Αλλά αν κάποιος προσθέτει από κωδικό γλώσσας το χέρι για να URL νήμα, τότε θα μεταφραστεί.
Επίσης, η λύση αυτή είναι πιο ισχυρή από ό, τι ακριβώς αγνοεί μερικά φόρουμ, επειδή μπορείτε να απενεργοποιήσετε όποια τμήματα που θέλετε.
Παρακαλώ δοκιμάστε το και πείτε μας κάνει υπάρχουσα λύση σας ικανοποιήσει.
αυτό θα απενεργοποιήσετε την δημιουργία sitemap για το φόρουμ και εγώ; Είμαι με τη χρήση vBSEO sitemap γεννήτρια.
Όχι Θα πρέπει να προσθέτει κατάλληλες συνθήκες σε πρόσθετο κωδικό ολοκλήρωσης. Παρακαλώ ρωτήστε τον για αυτό το νήμα ολοκλήρωση Sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html - Θα δούμε για λύση![]()