Με νέους περιορισμούς για τις διαφορετικές χώρες και κάποιες φράσεις θα ήθελα την ικανότητα να κάνει τη βασική λέξη αντικαταστήσει αυτό το vb έχει αλλά βασίζεται σε γεωγραφικές τοποθεσίες.
Με νέους περιορισμούς για τις διαφορετικές χώρες και κάποιες φράσεις θα ήθελα την ικανότητα να κάνει τη βασική λέξη αντικαταστήσει αυτό το vb έχει αλλά βασίζεται σε γεωγραφικές τοποθεσίες.
Αυτή τη στιγμή vBET υποστηρίζει χειροκίνητη μετάφραση, όπου μπορείτε με το χέρι σωστή μεταφραστεί ποινών (αν ο χρήστης έχει τα κατάλληλα δικαιώματα).
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ανάγκη σας. Τι περιορισμούς για τις χώρες που γράφεις; Ποια λέξη να αντικαταστήσει σε vB γράφετε; Μπορείτε να το σημείο αυτή η λειτουργία, δίνοντας διαδρομή προς τη λειτουργία (στο Admin CP; Στο φόρουμ;). Αν δείτε τι μπορείτε να συγκρίνετε την ανάγκη σας να μάλλον θα καταλάβετε καλύτερα. Όπως το καταλαβαίνω θέλετε να κάνετε αυτές τις αντικαταστάσεις στην μεταφραστεί ποινών - σωστά; Και αυτά ας υποθέσουμε ότι για να γίνει ad hoc, διαφορετικά για διαφορετικούς πελάτες, δεν είναι δύσκολο αντικατάσταση στη βάση δεδομένων - σωστά; Πώς θέλετε να προσδιορίσετε geo τοποθεσία; Από ορισμένες κεφαλίδες; Από ip (κε βάση πρόσθετες εξωτερική υπηρεσία, η οποία θα τιμωρήσει την απόδοση, ή την τοπική σας υπηρεσία);
Η λειτουργικότητα σε VB είναι μόνο η - Admin CP>Styles &Templates>Αντικατάσταση Μεταβλητής Manager όπου μπορείς να πεις αντικαταστήσει "Καλό" Με το "? Μπαρ", αλλά αυτό είναι σε όλες τις σελίδες. Στο ηνωμένο βασίλειο, στη βιομηχανία μου υπάρχουν φράσεις που δεν μπορούμε πια χρήστη, όπως "? δωρεάν περιστροφές" πρέπει να bew "καλώς περιστροφές", αλλά αυτό είναι μόνο για το ηνωμένο βασίλειο. υπάρχουν περισσότερα παραδείγματα. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να τροποποιήσετε τον vb κώδικα σχετικά με την αντικατάσταση των μεταβλητών με 2 επιστολή κωδικός θέσης, δεν φαινόταν τόσο μακριά ακόμα.
Όπως το βλέπω αυτή τη λειτουργία σε vB είναι συνδεδεμένο στυλ, και μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές αντικατάστασης για το διαφορετικό ύφος. Όπως βλέπω σε κώδικα η αλλαγή γίνεται άμεσα στη βάση δεδομένων. Εάν μας θέλετε για να κάνετε παρόμοια αντικατάσταση προσωρινής αποθήκευσης μεταφράσεις, τότε νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Απλά επιλέξτε με την επιλεγμένη φράση και ενημέρωση για καινούρια. Θα μπορούσατε να επιλέξετε για ποια γλώσσα θέλετε να κάνετε την αντικατάσταση, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε για ποια χώρα - έχουμε και μετάφραση στα ισπανικά και αυτό είναι, δεν κάνουμε ξεχωριστές μεταφράσεις για το κάθε χώρας που χρησιμοποιεί αυτή τη γλώσσα. Κωδικός θέσης θα κάνει τίποτα εδώ, απλά κωδικό γλώσσας.
OK maybee άρρωστος να κοιτάξει να κάνει μια αντικατάσταση σε απόδοση σελίδων, στη συνέχεια, όπως θα δούμε αποθήκευση για τη θέση στην κορυφή της γλώσσας θα γίνει τεράστιο.
Η αντικατάσταση μιλάμε για (vB) λειτουργεί για προκαθορισμένο δοκιμή μόνο - μόνο για φράσεις. Δεν σε αγγίζει θέσεις, οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να το κάνω, ειδικά για τις μεταφράσεις. Έτσι όπως το βλέπω, δεν είναι πραγματικά αναγκαία - ναι;
ΌΧΙ, όχι, ως μέρος του μεταφραστή, που δεν θα είναι μια καλή τακτοποίηση, όπως τότε ήταν η αποθήκευση στο 2ο δύναμη.. νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε και να κάνουμε μια απλή αφαίρεση στοιχείων html, στη συνέχεια, str_ireplace στη συνέχεια, τοποθετήστε το πίσω html στη σελίδα γενιά και να δούμε αν αυτό θα λειτουργήσει. αστείο χρειάζεται ένα γάντζο θέση όπου η σελίδα είναι συγκεντρωμένα αλλά δεν εμφανίζεται
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι τυχόν αλλαγές σε αρχεία θα χαθούν όταν ενημερώσετε το vBulletin.
Όπως το καταλαβαίνω, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για vBET αλλαγές.
Όχι, Δεν χρειάζεται να ενσωματωθούν με vBet, εγώ δεν θεωρώ τη γλώσσα VS τοποθεσία