Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Ακόμα σε θέση να πάρει αυτό το έργο.

Exclamation Ακόμα σε θέση να πάρει αυτό το έργο.

Συγγνώμη για την ενόχληση..

Αλλά εγώ απλά δεν μπορεί να πάρει αυτό το έργο.

Έχω διαβάσει τις οδηγίες εγκατάστασης και έχουν προστεθεί όλα τα API εκτός από την Google.
    Όταν κάνω κλικ σε οποιαδήποτε από τις σημαίες παίρνω:

PHP Προειδοποίηση: preg_replace(): Η /ε τροποποιητή δεν υποστηρίζεται πλέον, χρήση preg_replace_callback αντί σε ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 554

PHP Προειδοποίηση: preg_replace(): Η /ε τροποποιητή δεν υποστηρίζεται πλέον, χρήση preg_replace_callback αντί σε ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php στη γραμμή 324

Ή θα πάρω αυτό:

Πολλαπλές Επιλογές

Το όνομα του εγγράφου που ζητήσατε (/Forum/Forum/search.php) δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν έγγραφα με ονόματα παρόμοια με εκείνη που ζήτησε.
    Διαθέσιμα έγγραφα:

/Forum/forum.php/αναζήτηση.η php;searchid=430182&language=hr (κοινή basename)
    Παρακαλούμε να εξετάσει την ενημέρωση του ιδιοκτήτη της σελίδας αναφοράς για το σπασμένο σύνδεσμο.

Φόρουμ μου είναι σε ξεχωριστό φάκελο που ονομάζεται Forum και σας τις οδηγίες στον πίνακα ελέγχου κάτω από "? Φόρουμ directory" έχω /Forum

Οποιεσδήποτε ιδέες;

Ευχαριστίες

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Όπως είναι γραμμένο σε διαφορετικό νήμα, το ζήτημα έχει επιλυθεί στο διακομιστή σας τώρα

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off