Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 10

Θέμα: Τα σφάλματα κατά την εγκατάσταση

Default Τα σφάλματα κατά την εγκατάσταση

Γεια σας έχω αναβαθμιστεί η άδειά μου, και προσπάθησα να εγκαταστήσετε το 4.9.1 να μου φόρουμ που εκτελεί PHP7 SQL 4.2.5 και κάθε φορά που προσπαθώ να εισαγάγετε το παρακάτω λάθη.
    Δεν είμαι scripter καταλαβαίνω SQL, έτσι είμαι πραγματικά σε μια απώλεια για το τι σημαίνει αυτό,

Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ;

Εισαγωγή Προϊόντων, Παρακαλώ Περιμένετε...

[:]

Πρόσκληση σε απροσδιόριστες λειτουργία mysql_num_rows() στην γραμμή 10 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : eval()'d code
    #0 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201): eval()
    #1 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/admincp/plugin.php(1755): install_product(' #2 {κύριο}

Μοιραία Χρήστη Σφάλμα: Πρόσκληση σε απροσδιόριστες λειτουργία mysql_num_rows() στην γραμμή 10..../includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : eval()'d code σε ..../vb/vb.php on line 286
    Ίχνος Δεδομένων:
    #1 : vbstop() καλείται σε ..../includes/class_core.php on line 6089
    #2 : vbulletin_error_handler() καλείται από τη γραμμή
    #3 : trigger_error() καλείται σε ..../vb/vb.php on line 286
    #4 : vB::handleException() καλείται από τη γραμμή

Var Τύπος:
    [ NULL ]

Var Data:
    null

Δεν μου plugins ώστε να φαίνεται να διαγράφονται τα αρχεία μου, αλλά απέτυχε να εγκαταστήσετε πλήρως, οπότε δεν μπορώ να το αφαιρέσετε!

Ευχαριστίες

Απαγορευμένες

Γρήγορη λύση για αυτό το πρόβλημα:
    • Άνοιγμα αρχείου do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    • Βρείτε τον κωδικό:
      PHP Code:
      if (!mysql_num_rows($exists) ) { 
    • Αντικαταστήσει στον κώδικα:
      PHP Code:
      if (!mysqli_num_rows($exists) ) { 

Αυτό το ζήτημα θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.

Γεια σας, Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Έχω ψάξει στο αρχείο, όπως είπατε, αλλά δεν έχω κάτι στο αρχείο μου αυτό μοιάζει με ό, τι έχετε δημοσιεύτηκε.
    Σαφώς γνωρίζετε καλύτερα από μένα, αλλά δεν βλέπω τι σας ζητούν στο αρχείο XML.
    Έχω ψάξει σε διάφορα ερωτήματα και δεν βρέθηκε ότι ο κώδικας στο do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml

Μπορεί να σας συμβουλεύσει σε παρακαλώ; Μπορώ αντιγράψτε τον κώδικα εδώ αν θέλεις.

Ευχαριστώ Ian

Γεια σας, έχω χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα επεξεργασίας και τώρα βρήκε το αρχείο και να το αλλάξει. Τώρα πρέπει να ρυθμίσετε στον πίνακα ελέγχου, αλλά φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί τώρα.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Απαγορευμένες

Χαίρομαι που σε βοήθησα.

Συγγνώμη για την ενόχληση..

Αλλά εγώ απλά δεν μπορεί να πάρει αυτό το έργο.

Έχω διαβάσει τις οδηγίες εγκατάστασης και έχουν προστεθεί όλα τα API εκτός από την Google.
    Όταν κάνω κλικ σε οποιαδήποτε από τις σημαίες παίρνω:

PHP Προειδοποίηση: preg_replace(): Η /ε τροποποιητή δεν υποστηρίζεται πλέον, χρήση preg_replace_callback αντί σε ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 554

PHP Προειδοποίηση: preg_replace(): Η /ε τροποποιητή δεν υποστηρίζεται πλέον, χρήση preg_replace_callback αντί σε ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php στη γραμμή 324

Ή θα πάρω αυτό:

Πολλαπλές Επιλογές

Το όνομα του εγγράφου που ζητήσατε (/Forum/Forum/search.php) δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν έγγραφα με ονόματα παρόμοια με εκείνη που ζήτησε.
    Διαθέσιμα έγγραφα:

/Forum/forum.php/αναζήτηση.η php;searchid=430182&language=hr (κοινή basename)
    Παρακαλούμε να εξετάσει την ενημέρωση του ιδιοκτήτη της σελίδας αναφοράς για το σπασμένο σύνδεσμο.

Φόρουμ μου είναι σε ξεχωριστό φάκελο που ονομάζεται Forum και στο "του καταλόγου Φόρουμ" έχω /Forum

Οποιεσδήποτε ιδέες;

Ευχαριστίες

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Ελέγχουμε γιατί προειδοποιήσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται (θα πρέπει να είναι άτομα με ειδικές ανάγκες). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα. Παρακαλούμε δείτε ΜΜ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 04-07-17 στο 11:54.

Παρακαλούμε δείτε ιδιωτικό μήνυμα - σας περιμένουμε για να σας βοηθήσει

Το μήνυμα που έστειλε, συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Απάντησε μ.μ.

Το ζήτημα λύθηκε. Ήταν cosed από την PHP 7 διαφορές. Οι αλλαγές θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση, που έχετε ήδη στο διακομιστή σας

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off