Καταλαβαίνω ότι βλέπετε το σφάλμα που αρχίζει μετά vBET είναι εγκατεστημένο. Αλλά όπως βλέπετε vBET δεν έχει καμία σχέση με αυτό, επειδή λάθους εξακολουθεί να εμφανίζεται, όταν vBET είναι απενεργοποιημένη. Έτσι, επίσης, κάποιες άλλες αλλαγές που έπρεπε να γίνει στο φόρουμ σας. Ίσως κάποιο άλλο mod προστέθηκε επίσης, ή κάποια ρύθμιση άλλαξε.
Πρώτη παρακαλώ να καθορίζεται ποιος είναι ένοχος. Έτσι, απενεργοποιήστε ένα προς ένα όλα τα plugins που εργάζονται με «postbit_display_complete 'γάντζο - κάθε έλεγχος χρόνο έχετε ακόμα λάθος. Όταν καθοριστεί ποιος είναι ένοχος, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε συγγραφέας του mod το οποίο κάνει το χάος. Αν εξακολουθείτε να έχετε κάποιες ερωτήσεις - ρωτήστε![]()
Μετάβαση yo σας Υποστηρικτικοί CP -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση Plugin και να βρει κάθε postbit_display_complete
Πηγαίνετε στον συντάκτη αυτού του mod και να τον ρωτήσει τι συμβαίνει![]()
Δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνη για άλλες mods ή ξέρουν πώς λειτουργούν όλα τα υπάρχοντα mods - Συγνώμη δεν μπορώ να σας βοηθήσει περισσότερο και να ελπίζουμε ότι η βοήθειά μου ήταν αρκετά καλή![]()
Είχα αυτό το πρόβλημα και σήμερα, μετά την εγκατάσταση VBET.
Και ήταν η ίδια απάντηση, έχω αφαιρέσει το "passiveVID" plugin και το κτύπημα το πρόβλημα λύθηκε.
Τώρα πρέπει να βρείτε μια καλή αντικατάσταση για αυτό το plugin, που μετατρέπει το YouTube βίντεο σε παίκτες!
ugh!