Είμαι διαπίστωση όταν URL του περιέχει μια «ή% παρουσιάζουν ένα σφάλματος 404 σε μεταφρασμένες σελίδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απογύμνωση αυτών χαρακτήρες εκεί έξω;
Είμαι διαπίστωση όταν URL του περιέχει μια «ή% παρουσιάζουν ένα σφάλματος 404 σε μεταφρασμένες σελίδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απογύμνωση αυτών χαρακτήρες εκεί έξω;
Απλώς ελέγχεται από τον server και λειτουργεί καλά (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τελευταία έκδοση του vBET. Ελέγξτε κάνει vBSEO ρυθμίσεις σας είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις οδηγίες ένταξη στην readme.html από τη συσκευασία vBET. Αν μετά από αυτό το θέμα θα εξακολουθούν να υπάρχουν να μας ενημερώσετε και να το στείλετε πρόσθετες λεπτομέρειες από PM.
Ok. Ανακάλυψα ότι στον server σας το θέμα ήταν ακριβώς με το χαρακτήρα%. Και φαίνεται ότι, όταν είχε εμπλακεί σε κάτι συνετρίβη. Htaccess ξαναγράψιμο επίπεδο. Είναι ακόμη δεν καταλλήλως κατευθυνθούν προς vbenterprisetranslator_seo.php έτσι vBET δεν ήταν καν εμπλέκονται ακόμα. Ξέρω ότι ήταν εργασίας χωρίς μετάφραση, αλλά φαίνεται ότι όταν οι παράμετροι ανακατεύθυνση είχε εμπλακεί και% ήταν στη διεύθυνση URL δεν λειτουργεί πια στον server σας.
Τεύχος λυθεί με την κοπή της χαρακτήρα% από το σύνδεσμο που δεν μεταφράζονται. I που είναι ήδη στον server σας. Η λύση είναι να επεξεργαστείτε έθιμο αντικατάστασης χαρακτήρων σε / Include / config_vbseo.php. Επομένως, αν ήταν άδειο πριν από αυτό θα μοιάζει με αυτό τώρα:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 24-02-10 στο 22:12.